Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τίμησε Χαλκιά ο ΠΣΑΠ-Στο Μέγαρο και ο Κατσουράνης (ΦΩΤΟ)

Published

on

Πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι απόψε στη γιορτή του ΠΣΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Σύνδεσμος των αμοιβομένων ποδοσφαιριστών βράβευσε τον Κώστα Χαλκιά.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής παρέλαβε το βραβείο του ως παράδειγμα ήθους και αφοσίωσης στο ποδόσφαιρο και δίπλα του ήταν ο φίλος και… εργοδότης του Κώστας Κατσουράνης, που εκπροσωπεί την Πατρινή ομάδα.

Το κλίμα στο Μέγαρο είναι πολύ “ζεστό” λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, με τον Κατσουράνη να έχει ένθερμο εναγκαλισμό με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Χαλκιά να τα λέει αρκετή ώρα με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής ανέβηκε πρώτος ενώπιον του κόσμου και βράβευσε τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την προσφορά τους. “Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας φέρει καλύτερο ποδόσφαιρο χωρίς επεισόδια και πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διαιτητές. Οι δυο Δημήτρηδες έχουν προσφέρει πολλά στο χώρο και ως παλιότερος, καθώς έχω σταματήσει νωρίτερα, να τους πω πως δεν σημαίνει τίποτα αν αποσύρεσαι, μια απόφαση είναι και ακόμα και μετά το τέλος της καριέρα τους έχουν πολλά να κάνουν και μάλιστα πολύ όμορφα” ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης.

“Ανταγωνιστική ομάδα μέσα από γερές βάσεις”

Δυνατό λόγο έβγαλε ο Κώστας Χαλκιάς στο βήμα του Μεγάρου, μετά την παραλαβή του βραβείου του: “Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να δημιουργείς ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα από σταθερές βάσεις και σωστό προγραμματισμό. Αυτό που έκανε η Παναχαϊκή Συμμαχία είναι τεράστιο. Ευχαριστώ όλους τους Συμμάχους, τον προπονητή μου Σωκράτη Οφρυδόπουλο, τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου στην Παναχαϊκή και τον Κώστα Κατσουράνη. Αν δεν το πίστευα πως μπορώ να ξαναρχίσω να παίζω μπάλα δε θα το έκανα. Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ για την τιμή που μου έκανε και την οικογένειά μου”.

Δείτε φωτογραφίες από την κάμερα του απεσταλμένου της “Match” στην Αθήνα, Μάριου Μάντζου:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αποτελέσματα: Αυτοί εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής>

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 115

Για Πρόεδρος Δ.Σ.
Σεμιτέκολος Παναγιώτης έλαβε 112

Για Μέλη Δ.Σ.
Σβόλης Κων/νος έλαβε 44
Τσούνας Βασίλειος έλαβε 43
Χαριτωνίδης Σαμψών έλαβε 34
Ροζής Άγγελος έλαβε 33
Καραθανάσης Ηρακλής έλαβε 29
Καραμπέτ Σααντ έλαβε 29
Βελισσάρης Δημήτριος έλαβε 28
Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης έλαβε 26
Μάρκου Βασίλειος έλαβε 24
Μιχόπουλος Σωτήριος έλαβε 22

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Π.Γ.Ε.: Με καθολική συμμετοχή οι εκλογές (ΦΩΤΟ)

Published

on

Με καθολική συμμετοχή στις κάλπες κύλησε η εκλογική διαδικασία στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μέχρι τις 12 είχαν ψηφίσει 99 μέλη από τα συνολικά 110 ενώ αναμένονταν κι άλλοι να προσέλθουν στην κάλπη.

Δείτε φωτογραφίες…

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Καταθέτει μελέτη για το γήπεδο η Παναχαϊκή – “Με αίσθημα ευθύνης σχεδιάζουμε το μέλλον”

Published

on

Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

Σήμερα στις 11:30 πμ. στα γραφεία της Π.Γ.Ε. ο Πρόεδρος Παν. Σεμιτέκολος, ο ταμίας Βας. Τσούνας, ο Γεν. Γραμματέας Σαμ. Χαριτωνίδης και ο Ειδικός Γραμματέας & υπεύθυνος για το έργο Άγγελος Ροζής αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της μελέτης το οποίο  είναι η κατάθεση φακέλου για την αρχική έγκριση του έργου από τις αρμόδιες αρχές. Στο τέλος της θητείας αυτού του συμβουλίου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποδοχή της πρότασης του Σπύρου Μαντά και των συνεργατών του για την σύνταξη της μελέτης της μερικής ανακατασκευής του γηπέδου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Μετά από πολύμηνη διεξοδική μελέτη και ανάλυση, ταυτόχρονα με την υπερπήδηση αντικειμενικών δυσκολιών, αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την πρόταση του Κυρίου Μαντά και σε συνδυασμό με την πρόθεση της Ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Με αίσθημα ευθύνης προς το Ιστορικό Σωματείο και τους πολυπληθείς φιλάθλους της σχεδιάζουμε το μέλλον όπως αξίζει στην κοκκινόμαυρη Βασίλισσα.  Είμαστε σίγουροι πως η μελέτη θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία όλων μας. Το όραμα να γίνει ακόμα μεγαλύτερη η Π.Γ.Ε. παίρνει μορφή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καταθέσουμε στην Περιφέρεια για τις περαιτέρω διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.  Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη για την μέχρι τώρα αμέριστη στήριξη τους στο εν λόγο εγχείρημα.

Ο Πρόεδρος

Γεν.Γραμματέας

Ειδ. Γραμματέας

Παν. Σεμιτέκολος

Σαμ. Χαριτωνίδης

Άγγελος Ροζής

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.