Connect with us

NATIONAL LEAGUE 2

Το μεγάλο “διπλό” της Αχαγιάς ’82 μέσα από εικόνες

Published

on

Ιδανικά έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον Α΄ όμιλο Νότου η Αχαγιά΄82 αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Γλαύκου με το πολύ σημαντικό 57-52, που την διατηρεί ψηλά στην βαθμολογία.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν τη φορά αυτή να αξιοποιήσουν τη δυναμική της «αποθήκης» και με μέτρια επιθετική παρουσία ηττήθηκαν.

Καθοριστικούς πόντους για τους νικητές σημείωσε στην τελευταία περίοδο ο Σερέτης.

Δείτε μέσα από την κάμερα της “Match” τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

NATIONAL LEAGUE 2

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Published

on

Προμηθέας 2014 και Αχαγιά ΄82 αναμένουν αντίπαλο, όντας χωρίς αγώνα στην Β΄Φάση των πλέι-οφ του 1ου ομίλου της National League 2. 

Η ομαδα της Δυτικής Αχαΐας κατέκτησε την 2η θέση και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ιόνιος-Δόξα Πύρρου. Οι γηπεδούχοι από την Κέρκυρα επικράτησαν των Αρτινών με 82-62 και έκαναν εύκολα το 1-0. 

Η Παναχαϊκή προπορεύεται των Γαργαλιάνων με 1-0 και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Προμηθέα 2014 με μειονέκτημα έδρας. 

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

Nations League 2: Η Παναχαϊκή προβάδισμα πρόκρισης, με μεγάλα τρίποντα Γκόβα (pics)

Επικράτησε με 66-62 των Γαργαλιάνων, στο κλειστό της Αγυιάς.

Published

on

Μετά από μεγάλη μάχη η Παναχαϊκή έκανε το 1-0 νίκες επί των Γαργαλιάνων στο άνοιγμα της αυλαίας των πλέι-οφ στη Natioanl League 2, επικρατώντας με 66-62 στο κλειστό της Αγυιάς.

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι για το διπλό προηγούμενοι σε ένα πολύ μεγάλο διάστημα του 40λεπτου.

Μάλιστα, 4’09” πριν το τέλος ήταν μπροστά με 54-59 και χρειάστηκε μια μεγάλη αντεπίθεση των κοκκινόμαυρων με μπροστάρη τον Γκόβα που πήρε το «φονικό» όπλο του και με τρία σερί μεγάλα τρίποντα έφερε οδηγό εκ νέου την Παναχαϊκή (63-59).

Επίσης πολύ κρίσιμο ήταν το καλάθι του Σαλάι στα 31″ που έγραψε το 65-62 κι ενώ αμέσως μετά οι Γαργαλιάνοι αστόχησαν στο τρίποντο της ισοφάρισης.

Επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων την ερχόμενη Κυριακή στους Γαργαλιάνους με την πρόκριση να κρίνεται στις δυο νίκες.

Τα 10λεπτα: 14-19, 34-31 (ημ.), 46-46, 66-62.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γκοργκόλης): Μπαλής 8, Καλογιάννης 3 (1), Γιαννικόπουλος 4, Νικολάου 20 (2), Βανδώρος, Χρυσανθόπουλος, Καραπιπέρης, Γκόβας 23 (4), Σάλαϊ 8.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Κούτρης): Κλεφτάκης 7 (2), Λαζαρίδης 6 (2), Γιαννόπουλος 9 (3), Σίμοβιτς 2, Κυριακόπουλος 4, Γιαννακόπουλος 6 (2), Παπουτσής 14 (1), Σκλήβας 12, Γαβρίλης 2, Ντεμερούκας.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

NATIONAL LEAGUE 2

National League 2: Ώρα πλέι-οφ για την Παναχαϊκή με Γαργαλιάνους

Published

on

Σήμερα στις 17:00 η Παναχαϊκή φιλοξενεί στην Αγυιά τους Γαργαλιάνους για τα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου του 1ου ομίλου της National League 2. 

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν το πλεονέκτημα έδρας και με σύμμαχο το “καυτό” σπίτι τους θα επιδιώξουν το 1ο βήμα. 

Η σειρά θα κριθεί στις 2 νίκες και όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Προμηθέα 2014 με μειονέκτημα έδρας. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook