Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Το Πατραϊκό Ταεκβοντό πάει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη Δύναμη Πατρών

Published

on

Στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος cadets θα βρεθεί το προσεχές διάστημα η Δύναμη Πατρών μετά από την απευθείας πρόκριση που κατέλαβε η αθλήτρια του συλλόγου Θεοδώρα Παναγοπούλου στο 7ο WT Presidents Cup European Cadets 2022.

Η αθλήτρια του συλλόγου, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Γιώργο Σταύρακα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο της κατηγορίας +59kg στο πρωτάθλημα επιπέδου G2 που φιλοξενήθηκε στο Δυρράχιο της Αλβανίας, μια επιτυχία που της εξασφάλισε το εισιτήριο για απευθείας πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Η μεγάλη αυτή πρόκριση αποτελεί επιτυχία για πατραϊκό Ταεκβοντό αλλά και για το ελληνικό Ταεκβοντό στο σύνολο του. Άλλωστε η Δύναμη Πατρών αποτελεί ομάδα που διαχρονικά βρίσκεται παρούσα σε μεγάλες διοργανώσεις και μας έχει συνηθίσει σε ευρωπαϊκές επιτυχίες στο πρόσφατο παρελθόν, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει για ακόμα μια φορά.

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

Published

on

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων, για το A.C. Warriors Club με την Αγγελική Παπαμιχαήλ μετά από 3 παιχνίδια να χάνει στον ημιτελικό στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου γύρου, αλλά να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή αθλήτρια ήταν μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία παρόλο αυτά απέδειξε για ακόμη μια φορά τις δυνατότητες της κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση.

Πολύ δυνατές ήταν και οι εμφανίσεις των αθλητών Αμτζοπούλου Νεφέλη και Αξιώτη Ανδρέα του A.C. Warriors Club, οι οποίοι αν και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσαν να προκριθούν.

Οι προπονητές του συλλόγου Πετρόπουλος Βλάσιος και Πετρόπουλος Γεώργιος συγχαίρουν όλα τα παιδιά και στοχεύουν σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στα Ιωάννινα για το Epirus Challenge III το Fight Club Patras (pics)

Published

on

Στα Ιωάννινα  βρέθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η ομάδα Κικ Μποξινγκ του Μαχητικού Συλλόγου Πάτρας δίνοντας το παρών και στηρίζοντας μια διοργάνωση για καλό σκοπό που πραγματοποιήθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με 5 αθλητές, συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι:

  • Μαρία Μπαμπιλη 12 ετών Α κατηγορία.
  • Άγγελος Παύλος 10 ετών Β κατηγορία.
  • Δήμητρα Καψάσκη 12 ετών Β κατηγορία.
  • Κωνσταντίνος Γαλάνης 11 ετών Γ κατηγορία.
  • Ανδρέας Πυρπιρής 13 ετών Γ κατηγορία.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Στεργίου Σωτήρη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που παρουσίασαν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ ο Δημήτρης Ζιώγας του Fight Club Patras

Published

on

«Ευχαριστούμε την ΕΤΑΝΕ – Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation καθώς και όσους συνέβαλαν στην απόφαση αυτή, ώστε να συμπεριληφθεί ο αθλητής του συλλόγου μας Ζιώγας Δημήτρης που θα αγωνιστεί στην κατηγορία -57 kg Cadet με το κλιμάκιο της επίλεκτης ομάδας στο δυνατό διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία, Σοφία στις 22 Απριλίου», ανέφερε το Fight Club Patras για τον αθλητή του.

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ20 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

Α2 ΕΣΚΑΗ8 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΜΠΑΣΚΕΤ21 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΛΟ19 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ3 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ21 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

NATIONAL LEAGUE 23 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook