Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Το σενάριο για τη… νέα Α2 Εθνική

Published

on

Όσο περνάει ο καιρός, τόσα περισσότερα σενάρια ακούγονται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και την καινούργια δομή που θα έχουν.

Ένα ακόμη άθλημα στο οποίο οι ιθύνοντες των Ομοσπονδιών σκέφτονται μια νέα «μορφή» για τη διεξαγωγή του είναι αυτό του βόλεϊ.

Όπως μαθαίνει η «Match» μια ιδέα που «κυκλοφορεί» έντονα στα κεντρικά γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. είναι να ακολουθηθεί ένα μοντέλο με τέσσερις υπο-ομίλους στην Α2 Εθνική της επόμενης σεζόν, ώστε να μειωθούν τα έξοδα των μετακινήσεων.

Το σενάριο που ακούγεται κάνει λόγο για δυο ομίλους (Νότος, Βορράς) με δυο υπό-ομίλους των 6 ομάδων στον καθένα, όπου στη συνέχεια θα έχουμε πλέι οφ ανόδου με τους τρεις πρώτους του κάθε ομίλου, με τη «δική μας» Ολυμπιάδα να έχει τον Άρατο, την Μυτιλήνη, μια ομάδα-ερωτηματικό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και άλλες δυο της Αθήνας στο γκρουπ της.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος 

Α2 ΒΟΛΕΙ

Νέα ήττα για την Ολυμπιάδα, αυτή τη φορά από τη ΓΕ Ηρακλείου

Published

on

Σε μπελάδες μπαίνει η Ολυμπιάδα μετά την ήττα με 3-0 (21-25, 19 -25, 20-25) σε από τη ΓΕ ηρακλείου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του Απόλλωνα

Published

on

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα επικράτησε με 3-1 σετ του ΟΦΗ, για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.
Τα σετ: 25-20, 27-25, 21-25, 25-17.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελ. Καγιαλη): Χρ. Μπρούμα, Ηρ. Μπρούμα, Παπαλεξάτου, Πατακοπούλου, Σκούρα, Τσακμακιδου, Παππά, λίμπερο η Κουραχανη, Λινάρδου, Κούρκουλου, Βούρλα, Σταματέλου, Χρηστίδη, Γεωργίου.
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ήττα στην Κρήτη για τον Ερμή με 3-1 σετ από το Ρέθυμνο

Published

on

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ερμή γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 25-22, 25-23.

ΕΡΜΗΣ (Γ. Χριστόπουλος): Τιμπιλής, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Κάπτης, Τσχιλιάς, λίμπερο ο Αλιάι, Νανόπουλος, Μπακούλιας.

Continue Reading
Advertisement

Facebook