Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Το βάρος στην τακτική ο Παπαδόπουλος

Published

on

Δουλειά με τα «κεφάλια μέσα» συνεχίζεται στον Απόλλωνα ενόψει ενός ακόμη πολύ δύσκολου αγώνα που πλησιάζει, όπως είναι αυτός αύριο Σάββατο στην Αθήνα με το Ψυχικό.

Εκεί όπου οι «μελανόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους μια ισχυρή ομάδα, την αντίσταση της οποίας για να κάμψουν, θα χρειαστεί οι ίδιοι να παρουσιαστούν πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι σε άμυνα κι επίθεση, καθώς πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πίσω τους με μόλις δυο βαθμούς διαφορά. Το πιο σημαντικό δε είναι ότι το Ψυχικό μέχρι στιγμής στην έδρα του έχουν μόνο μια ήττα (από τον Χολαργό) και είναι φυσικό να θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον και το βάρος του Έλληνα προπονητή έχει ριχτεί στα πλάνα της ταχτικής για να κατακτηθούν οι δυο πολύτιμοι βαθμοί.

Ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά ότι η έδρα του Ψυχικού είναι από τις πιο πιεστικές του πρωταθλήματος, άρα οι παίκτες του από την αρχή θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να μην αφήσουν το παραμικρό περιθώριο στους γηπεδούχους για να κάνουν το παιχνίδι τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Basket League: Οι διαιτητικές τριάδες στα παιχνίδια Απόλλωνα και Προμηθέα

Το παιχνίδι του Προμηθέα αναβλήθηκε, αλλά οι διαιτητές έχουν οριστεί

Published

on

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής στο τοπ-6 και τα πλέι-άουτ της Basket League.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ΠΑΟΚ-Απόλλων στο ξεκίνημα των πλέι-άουτ θα σφυρίξουν οι Θεονάς, Μαγκλογιάννης και Λουλουδιάδης.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό (όποτε οριστεί) στο ΟΑΚΑ (9μ.μ., ΕΡΤ-3) ρέφερι θα είναι οι Τσολάκος, Τζιοπάνος, Κατραχούρας.

Όσο αφορά τους Αχαιούς, ο Μαρινάκης θα είναι στο Κυριακάτικο ματς Ολυμπιακός-Άρης και ο Καρπάνος στο Δευτεριάτικο ΑΕΚ-Μαρούσι.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων Carna: «Γύρος θανάτου» πέντε αγωνιστικών!

Οι «μελανόλευκοι» θα κάνουν εκκίνηση στα πλέι-άουτ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ
στην Πυλαία, κυνηγώντας το… όγδοο θαύμα για την παραμονή

Published

on

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Basket League με τον Απόλλωνα να τερματίζει όχι μόνο τελευταίος, αλλά και με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την αμέσως επόμενη ομάδα (Καρδίτσα).

Κάτι που αυτομάτως καθιστά τις όποιες ελπίδες έχει για να αποφύγει τον υποβιβασμό -σχεδόν- μηδαμινές ή για την ακρίβεια ισοδυναμεί με ένα τεράστιο αλλά πιθανότατα ανέφικτο στις μέρες μας «θαύμα». Πρεμιέρα θα κάνει από την Θεσσαλονίκη και την έδρα του ΠΑΟΚ (Πυλαία) αναζητώντας το πολυπόθητο διπλό που θα τον κρατήσει όρθιο μέχρι τον επόμενο «τελικό», δίχως γυρισμό.

Οι ομάδες του γκρουπ 7-12 ξεκινάνε μεταφέροντας την βαθμολογία της α’ φάσης και άρα έχουμε: ΑΕΚ 31, Λαύριο 30, ΠΑΟΚ 30, Μαρούσι 29, Καρδίτσα 29, Απόλλων 25.

Τα «τρελά» σενάρια…

Σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας ομάδων μετά τις 5 αγωνιστικές που θα διεξαχθούν, κριτήριο θα είναι οι νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια συνολικά, με τον Απόλλωνα… μαθηματικά να κυνηγάει Λαύριο και Καρδίτσα (έχει 1-1 από την κανονική περίοδο).

Για να προλάβει μία από αυτές, θα πρέπει το μεν Λαύριο να έχει 0/5 στα πλέι-άουτ, η δε Καρδίτσα 1/4 και η ομάδα του Γ. Χριστόπουλου εννοείται το απόλυτο (5/5). Στα ίδια εξωπραγματικά σενάρια και το 1/4 ή 0/5 του Αμαρουσίου (πάντα με τον Απόλλωνα να μη χάνει κανένα παιχνίδι).

Το πλήρες πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα στα πλέι-άουτ:

1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Απόλλων, Λαύριο-Καρδίτσα, ΑΕΚ–Μαρούσι.

2η αγωνιστική: Απόλλων-ΑΕΚ, Λαύριο-ΠΑΟΚ, Μαρούσι-Καρδίτσα.

3η αγωνιστική: Μαρούσι-Απόλλων, ΑΕΚ-Λαύριο, ΠΑΟΚ-Καρδίτσα.

4η αγωνιστική: Καρδίτσα-Απόλλων, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Λαύριο-Μαρούσι.

5η αγωνιστική: Απόλλων-Λαύριο, Καρδίτσα-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Μαρούσι.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Ξεκίνησε προετοιμασία με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο 3ος γύρος της Basket League φέρνει τον Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. 

Η πρεμιέρα των πλέι-άουτ θα κάνει τζάμπολ το Σάββατο (30/3) με τους μελανόλευκους να αγωνίζονται στις 18:00 στην Πυλαία. 

Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με απόντες τους τραυματίες Μπιμπς και Μπλέιλοκ, παρότι ο Μπιμπς ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δείχνει καλύτερα. 

Continue Reading
Advertisement

Facebook