Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τοποθέτηση-διευκρίνιση από την Οργανωτική Επιτροπή Μεσοπαράκτιων Αγώνων

Published

on

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 στην συνεδρίαση της στις 22/4/2019, ομόφωνα αποφάσισε προς άρση οποιαδήποτε παρεξήγησης, να διευκρινιστούν τα ακόλουθα.

1. Η Ο.Ε έχει στοχοπροσήλωση στην άρτια διοργάνωση των Αγώνων.
2. Όλες οι αποφάσεις της Ο.Ε είναι διαφανείς, αναρτώνται στην « Διαύγεια » και υπηρετούν τον παραπάνω στόχο.
3. Για το ειδικότερο θέμα του Γενικού Διευθυντή των Αγώνων, η Ο.Ε διευκρινίζει τα εξής:

– Ο κ. Δαλαΐνας επελέγη από την Ο.Ε για την θέση του Γ.Δ των Αγώνων, με βάση την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του, στην διοργάνωση μεγάλων διεθνών αθλητικών γεγονότων επί 30 χρόνια, σε συνεργασία και συμφωνία με την ΔΕΜΑ και την ΕΟΕ.

– Ο κ. Δαλαΐνας είναι εξειδικευμένο επαγγελματικό στέλεχος, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του, με βάση συγκεκριμένες συμβάσεις. Ο τρόπος αμοιβής που επελέγη, για το σύνολο της προσφοράς του έργου του ( τρία διαφορετικά αντικείμενα έργου ), είναι συνήθης σε ανάλογες περιπτώσεις.

– Οι αμοιβές που έχουν συμφωνηθεί για κάθε προσφερόμενη υπηρεσία είναι :

Α) Πλάνο και Επιχειρησιακό Σχέδιο Εκτέλεσης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (Project Management) (16.870,00€)

Β) Κριτήρια Αθλητικών Συμμετοχών Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (16.983,00€)

Γ) Διαπίστευση Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 (18.860,00€)

Άρα το σύνολο της αμοιβής του κ. Δαλαΐνα , για όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες και μέχρι το κλείσιμο των Αγώνων, ανέρχεται στο ποσόν των 52.713 ευρώ . Η Ο.Ε εκτιμά ότι αντικειμενικά το ποσόν αυτό είναι απόλυτα λογικό, για το σύνολο του προσφερόμενου έργου, την θέση και την ευθύνη που αναλαμβάνει.

Με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι η Ο.Ε έχει διασφαλίσει πως κανένας εξ όσων εμπλέκονται με σχέση εργασίας ή είναι μέλη της Ο.Ε, δεν πρόκειται να συμμετάσχει με εταιρείες σε οποιονδήποτε διαγωνισμό έχει σχέση με τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες Πάτρα 2019 ( προμήθειες, κατασκευές )

Ζητούμε από τους συμπολίτες, φορείς και ΜΜΕ, να εστιάσουν στο κοινό όφελος που θα έχει για την πόλη μας και την πατρίδα μας, η άρτια και επιτυχής διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι στο συνέδριο της AIPS EUROPE

Published

on

Η πορεία της προετοιμασίας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας παρουσιάστηκε στη Βουδαπέστη, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS Europe), την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019. Η παρουσίαση έγινε από το μέλος του γραφείου Τύπου των Αγώνων της Πάτρας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της AIPS Europe Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Ο Αγώνες της Πάτρας και η όλη παρουσίαση, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που είναι αθλητικοί συντάκτες από όλη την Ευρώπη.

Κάποιοι εξ αυτών, που προέρχονται από χώρες που πρόκειται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Πάτρα, ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες για την προετοιμασία, τις εγκαταστάσεις και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που θα καλύψουν τους Αγώνες.

Στην κατηγορία αυτών που ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες και ενδιαφέρθηκαν ακόμη και να είναι παρόντες στη διοργάνωση, ανήκουν ο πρόεδρος της AIPS Europe Charles Camenzuli από τη Μάλτα, ο γενικός γραμματέας Predrag Milinkovits από τη Σερβία, ο ταμίας Murat Agca από την Τουρκία, το μέλος Μιχάλης Γαβρηιλίδης από την Κύπρο και το επίσης μέλος Gianfranco Coppola από την Ιταλία.

Ο τελευταίος που είναι και μέλος του γραφείου Τύπου της 30ης Θερινής Πανεπιστημιάδας που θα διεξαχθεί 3-14 Ιουλίου 2019 στη Νάπολι, ζήτησε μάλιστα την άδεια να παρουσιάσει τους Αγώνες της Πάτρας στη χώρα του, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που όπως ανέφερε, παρουσιάζει στην Ιταλία.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής συμφώνησαν να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι παρών στη Βουδαπέστη ήταν και ο αθλητικός συντάκτης της γαλλικής εφημερίδας “L’equipe” και σύμβουλος του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach, Alain Lunzenfichter, ο οποίος θα βρεθεί το καλοκαίρι στην Πάτρα, με την ιδιότητα του συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διακρίσεις για τους Πατρινούς στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον

Published

on

Χάλκινος ο Σωτηρόπουλος του Απολλώνιου Πατρών στο διεθνές τουρνουά στην Θεσσαλονίκη

Εξαιρετικές εμφανίσεις και από την Κωνσταντίνα Βαγενά που εκτός από σπουδαίες νίκες αποκόμισε και πλούσιες εμπειρίες για την συνέχεια

Στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε 10 με 12 Μαΐου το Youth International στο οποίο συμμετείχαν δυο πατρινοί αθλητές Μπάντμιντον. Ο Άκης Σωτηρόπουλος και η Κωνσταντίνα Βαγενά αθλητές Μπάντμιντον των προπονητών Γιώργου και Κώστα Μπονέλη αγωνίστηκαν απέναντι σε 40 αθλητές και 40 αθλήτριες από πολλές χώρες.

Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις και σπουδαίες νίκες και από τους δυο, ήρθε και η διάκριση για των Σωτηρόπουλο Άκη όπου μαζί με τρεις Ρώσσους αθλητές ήταν αυτοί που συμπλήρωσαν την τετράδα στο απλό παίδων. Εκεί στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Ρώσο αθλητή Gleb Stepakov και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 4

Συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές όπου συνεχίζουν να φέρνουν διακρίσεις στο Πατρινό Μπάντμιντον αφού εκτός από πρωταθλητές Ελλάδος 2019 συνεχίζουν τις επιτυχίες και σε διεθνές επίπεδο. Μυστικό τις επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά το χαμηλό προφίλ και η διάρκεια για το Μπάντμιντον Πάτρας.

Διάβασε Περισσότερα

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Πάτρα έστειλε το μήνυμα

Published

on

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ευχαριστεί δημόσια τους χιλιάδες νέους και νέες στην ηλικία και την διάθεση, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για τον συμβολικό εορτασμό των 100 ημερών από την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης.

Χθες όλη την ημέρα με κορύφωση το βράδυ, στην πλατεία Β. Γεωργίου Α’, δόθηκε η εκκίνηση της συμμετοχής της πόλης, στην προσπάθεια να βάλουμε ξανά την Ελλάδα, ξανά την Πάτρα στο παιχνίδι της ανάληψης και επιτυχούς διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Η Ο.Ε ευχαριστεί ειδικότερα :

Τους Εθελοντές των Αγώνων
Τον Ερυθρό Σταυρό
Την Νάπολη Πατρών
Τον Δήμο Πατρέων
Τον Τζίμη Πολίτη
Την υπέροχη Πατρινή τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου και το συγκρότημα της
Τους ΟΝΙΡΑΜΑ

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε για την διοργάνωση υψηλού επιπέδου Αγώνων, μετά την συμμετοχή, τη χαρά, την θετική ενέργεια, τον παλμό και τον ενθουσιασμό που αποτυπώθηκε στην χθεσινή γιορτή, συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα την προσπάθεια, ώστε οι επόμενες 99 ημέρες έως την έναρξη, να αναδείξουν την Πάτρα και τις δυνατότητες της ως εξαιρετικό πολιτιστικό και αθλητικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Διάβασε Περισσότερα

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.