Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τρίτη σερί απώλεια για Παναχαϊκή στην Αγυιά, ισοπαλία με Πλατανιά

Published

on

“Φωνάζει” για ενίσχυση…!

Παρά το γεγονός πως πάλεψε για 90 λεπτά, και πως στο σύνολό του παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με συνολικά τέσσερα τέρματα, η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε για τρίτη συνεχόμενη φορά να κερδίσει στην Αγυιά, και μετά τις ήττες από Χανιά και Απόλλωνα Σμύρνης, έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Πλατανιά.

Λιγοστός κόσμος στις εξέδρες, ίσως και λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις αποχωρήσεις των Κολ και Λινάρδου, ενώ ούτε οι οργανωμένοι έδωσαν το “παρών”. Θέλει σίγουρα ενίσχυση η Παναχαϊκή αν θέλει να πιάσει τον στόχο της, δηλαδή της 6άδας όπως άλλωστε τόνισε στην παρουσίαση του Απόστολου Μακρίδη, ο πρόεδρος της ομάδας, Σάκης Καλογερόπουλος.

***Δυο φορές διακόπηκε ο αγώνας (42, 63′) λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος.

Ο Αγώνας

Εξαιρετικό και γεμάτο ρυθμό ήταν το πρώτο μέρος στην Αγυιά ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Πλατανιά.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά το ματς με την Παναχαϊκή να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Αυτό, μάλιστα, συνέβη στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πολίμος είδε τον τερματοφύλακα Μάντζαρη να βρίσκεται εκτός εστίας και με μια τρομερή έμπνευση τον κρέμασε για το 1-0.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Τάτση δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και ισοφάρισε σε 1-1 από στημένη φάση. Μετά την εκτέλεση κόρνερ στο 32′, ο Μωραϊτης έκανε λάθος κεφαλιά προς τα πίσω με αποτέλεσμα να δώσει ασίστ στον αμαρκάριστο Κωστίκο που έκανε το 1-1.

Η αντίδραση των παικτών του Απόστολου Μακρίδη ήταν άμεση και το 2-1… γεγονός! Μόλις επτά λεπτά αργότερα, ο Παπατόλιος πέρασε υποδειγματική μπαλιά εντός περιοχή στον Μαυριά που “χώθηκε” ανάμεσα στους αμυντικούς και με κεφαλιά κρέμασε (ξανά) τομ κίπερ των φιλοξενούμενων που εκτίμησε άσχημα ακόμη μια φάση.

Ενώ όλα έδειχναν να εξελίσσονται ομαλά στο 42′ είχαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος συσκότιση στην Αγυιά. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το ρεύμα έπεσε με αποτέλεσμα να χρειαστούν 19 λεπτά ώστε να επανέλθουν οι προβολείς. Ωστόσο, ακόμα και όταν αυτό συνέβη, το σκορ δεν άλλαξε και το 2-1 ήταν το τελικό για το α’ μέρος.

Στην επανάληψη, διατηρήθηκε η ίδια δυναμική με το πρώτο μέρος. Αρχικώς, είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Πολίμου λόγω διάσεισης με τον Μουστακόπουλου να περνάει στη θέση του και στη συνέχεια στο 53′ την τεράστια “διπλή” ευκαιρία του των γηπεδούχων. Ο Μωραϊτης αρχικά έσπασε εξαιρετικά στον Μαυριά, ο Μάντζαρης του “είπε” όχι και στη συνέχεια ο Σιατραβάνης έδωσε στον Μωραϊτης του οποίου το σουτ κατέληξε ξανά άουτ.

Ο Πλατανιάς αμέσως στο επόμενο λεπτό, όμως, κατάφερε να φτάσει στο 2-2. Τραγικό λάθος του Ιντζόγλου που ουσιαστικά “σέρβιρε” στον επερχόμενο Λεϊρία που με άπιαστο αριστερό σουτ ισοφάρισε. Στο 59 και το 61′ αντίστοιχα οι Μαυριάς και Μωραϊτης δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3-2, και εκεί που ο ρυθμός για ακόμη μια φορά βρισκόταν σε εξαιρετικό επίπεδο, ήρθε η δεύτερη συσκότιση στο 63′ (!) για να προκαλέσει “παγωμάρα” στις δυο ομάδες.

Ο αγώνας μετά από 20 λεπτά ξεκίνησε και πάλι, ωστόσο, ήταν φανερό πως οι ποδοσφαιριστές είχαν χάσει τον ρυθμό τους. Η μεγαλύτερη στιγμή στο τελευταίο εικοσάλεπτο καταγράφηκε στο 88ο λεπτό, όταν ο Μαυριάς έκανε όμορφη σέντρα στο β’ δοκάρι, ο Σιατραβάνης δεν μπόρεσε από κοντά με κεφαλιά να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Το 2-2 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάρτες: 49′ Παπουτσογιαννόπουλος (κίτρινη).

Παναχαϊκή (Απόστολος Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος(47′ Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Μαυριάς, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Κυνηγόπουλος(58′ Μασούρας), Μωραΐτης.

Αναπληρωματικοί: Σούλης, Πατάπης, Πατρώνης, Σταυρόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μουστακόπουλος, Μασούρας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μάντζαρης, Ουές(90+3′ Νιαυραδάκης), Ρεβυθόπουλος, Τσαμουρής, Ρουσσάκης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος(90′ Κατσαρός), Λουκίνας, Λεϊρία, Ποζατζίδης(75′ Πουρζιτίδης).

Αναπληρωματικοί: Πενταράκης, Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Αμπνέλ, Πουρζιτίδης, Νιαυραδάκης, Κατσαρός.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Οι μοιρασιές με τον Ολυμπιακό Β΄

Published

on

Η Παναχαϊκή δοκιμάζεται το Σάββατο (30/3-16:00) στο γήπεδο Ρέντη και αντίπαλο δέος είναι ο Ολυμπιακός Β΄ για την 2η στροφή των πλέι-άουτ της Super League 2. 

Στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου η μπίλια έκατσε στη μέση. Στην Αγυιά για τον 1ο γύρο ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από νωρίς (11΄) με τον Μπα και ο Μπαρέ ισοφάρισε στο 92΄, με τον Χριστόπουλο να αστοχεί σε πέναλτι στο 76΄. 

Στη μάχη του 2ου γύρου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν γρήγορο προβάδισμα με Μπά (4΄) και Πινακά (11΄), αλλά η ομάδα του Γιάννη Τάτση είχε αντιδράσει στο τέλος, χάρη στα γκολ τουΠατρινού στο 82΄και του Γαϊτανίδη στο 88΄. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Και τώρα τρέχει…

Ακολουθούν δύο κρίσιμα εκτός έδρας ματς.

Published

on

Με μία μόλις αναμέτρηση άνοιξε η αυλαία των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, καθώς οι δύο στις τρεις αναμετρήσεις αναβλήθηκαν λόγω παρουσίας των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Β’ και του Παναθηναϊκού Β’ στις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Η Παναχαϊκή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή από το ξεκίνημα, αντιμετωπίζοντας το πιο βατό της αντίπαλο, στην έδρα της και πλέον μπλέκει σε… περιπέτειες, καθώς θα πρέπει να ψάξει τους πολύτιμους βαθμούς που έχασε μακριά από την Πάτρα, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τις κορυφαίες -βαθμολογικά- ομάδες του Ολυμπιακού Β’ και του Διαγόρα. 

Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής

1η αγωνιστική (24/03) – 6η αγωνιστική (21/04)

Παναχαϊκή – Γιούχτας  0-1,

2η αγωνιστική (30/03) – 7η αγωνιστική (28/04)

Ολυμπιακός Β’ – Παναχαϊκή  16:00

3η αγωνιστική (03/04) – 8η αγωνιστική (08/05)

Διαγόρας – Παναχαϊκή

4η αγωνιστική (07/04) – 9η αγωνιστική (15/05)

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός Β’

5η αγωνιστική (14/04) – 10η αγωνιστική (22/05)

Παναχαϊκή – Αιγάλεω

* Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές για την κύρια μέρα της κάθε αγωνιστικής.

** Η 3η αγωνιστική θα είναι εμβόλιμη, ενώ από το Πάσχα και μετά ακολουθούν 3 Τετάρτες μέχρι το φινάλε της ειδικής διαδικασίας.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο (vid)

Published

on

Η Super League 2 έδωσε στη δημοσιότητα τα γκολ της πρεμιέρας στα πλέι οφ και πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου Super League 2.

Μεταξύ αυτών και το στραβοπάτημα της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα στην Αγυιά.

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook