Connect with us

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β΄κατηγορία: Ο απόηχος των ομίλων στην 4η αγωνιστική

Published

on

Σπουδαία παιχνίδια έγιναν και αυτό το σαββατοκύριακο στην 4η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας και το ενδιαφέρον παραμένει αναλλοίωτο.

Πάμε να δούμε μέσω της έντυπης έκδοσης της “Match Αχαϊας” τι έγινε στους 3 ομίλους:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ατρόμητος από «ατσάλι»

Τα «λιοντάρια» του Λάππα πήραν το ντέρμπι από το Λιμνοχώρι και γράπωσαν την κορυφή *Σε δαιμονιώδη κατάσταση ο Φαραϊκός

Νέα δεδομένα έχουμε από χθες στην κορυφή του ομίλου της Κάτω Αχαΐας, αφού ο Ατρόμητος Λάππα επικράτησε με πειστική εμφάνιση επί του Λιμνοχωρίου (2-1), έμεινε άτρωτος και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αγγελόπουλος (22΄) και Άγγελος Βέρρας (66’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 88΄με τον Κυριακόπουλο.

Ο Φαραϊκός «πετάει φωτιές» από τότε που ανέλαβε στην τεχνική ηγεσία ο Σάκης Κατσαντούλας φθάνοντας στην 2η διαδοχική νίκη του, έχοντας μάλιστα 9 γκολ ενεργητικό και ανέπαφη εστία. Νέο «θύμα» του η Προοδευτική, που δεν συνέχισε τις καλές παρουσίες μετά το «Χ» στο Λιμνοχώρι.

Ο Αχαιός Σαραβαλίου έμεινε για 2η σερί αγωνιστική στο 1-1, αφού τα Καμίνια ισοφάρισαν στο 84΄το γκολ της ομάδας του Σοφοκλή Παναγόπουλου, που ήρθε στο 48΄. Ο Λέων Αλισσού νίκησε τον Πείρο Ισώματος με 3-1 και έπιασε το Λιμνοχώρι στην 4η θέση, ενώ Ωλενιακός και Αστέρας Μιντιλογλίου «κόλλησαν» χωρίς τέρματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Θόδωρου Λαμπρόπουλου παραμένουν αήττητοι με 1-3-0 και άμυνα-γρανίτη. Τα Ροϊτικα απέσπασαν το 2ο «τρίποντο» απέναντι στο αντίπαλο δέος του Ίκαρου Πετρωτού, που υπέστη 2η συναπτή αποτυχία.

Ο Απόλλων Βίδοβας άνοιξε λογαριασμό και θα «πουλήσει ακριβά το τομάρι» του και την τρέχουσα σεζόν, αφού το 1-0 εις βάρος του Σταροχωρίου πιστοποίησε το σκληρό μέταλλο της ομάδας από την Δυτική Αχαϊα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΑΡΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ 5-0

11΄, 36΄Τεμπονέρας, 18΄Τόνοφ, 52΄Παπαζαφείρης, 62΄Σωτηρακόπουλος

ΦΑΡΑΪΚΟΣ (Κατσαντούλας): Νάτσης, Μητρόπουλος, Παπακώστας (71΄Κοσμάς), Μακρόπουλος, Μαρκόπουλος, Τεμπονέρας, Καραμπελιάς (52΄Διαμαντόπουλος), Βασιλείου (63΄Πολίτης), Παπαζαφείρης, Σωτηρακόπουλος, Τόνοφ (71΄Παναγιωτόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αθανασόπουλος): Πέττας, Γρουζής, Κλήμης, Μαρτζάκλης Γ., Φιλιππόπουλος, Νικολόπουλος (38΄Παπαδόπουλος), Μπενέτσης (46΄Παναγιωτόπουλος), Μπούνιας, Μπαρούνης (65΄Τσορμπατζόγλου), Μαρτζάκλης Α., Μουσχής (52΄Γ.Μαρτζάκλης Γ.).

 

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒ.- ΚΑΜΙΝΙΑ  1-1

48΄Μπαζάρογλου/ 84΄Γεωργόπουλος

ΑΧΑΙΟΣ (Σ.Παναγόπουλος): Μπαμπέκος, Σακελλαρίου, Μπίστιχας (55΄Μαρίδης), Σωτηρόπουλος Α., Σκλαβούνος, Σωτηρόπουλος Α.Ζ., Νικολόπουλος, Θ.Θεοδωρόπουλος (72΄Μικελάτος), Π.Θεοδωρόπουλος (66΄Μυλωνάς), Μπαζάρογλου (80΄Κασπίρης), Χαϊκάλης.

ΚΑΜΙΝΙΑ (Σ.Παπαδόπουλος): Χατούπης, Διαμαντόπουλος, Γεωργικόπουλος (75΄Γεωργόπουλος), Κ.Πήττας, Σταυρόπουλος, Κωστόπουλος, Λογώνης, Παπαζαφείρης, Αβράμης (40΄Σταματόπουλος), Δουβος (61΄Κούρτης), Χρυσοβέργης (90΄Νικολόπουλος).

 

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛ.  0-0

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ (Θ.Νταγιούκλας): Λαζαράτος, Σκόνδρας, Κερπινιώτης Α., Κόντης, Μουντζούρης Οδ., Κερπινιώτης Κ., Σκουμής, Μουντζούρης Π. (81΄ Πύργας), Καγγελάρης, Γκοτσόπουλος, Αγγελούσης (62΄Μπαρτζάλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. (Θ.Λαμπρόπουλος): Αναστασοβίτης, Δουκλιάς (57΄Κατσιγιάννης), Άκουρος, Ράνιο (46΄Παπαλεξόπουλος), Σιδερης, Παπαγιαννόπουλος, Λιβέρης, Μπαλασόπουλος (71΄Κλισής), Κωστόπουλος, Ρομποτης, Δημακόπουλος (46΄Φωτάκιας).

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔ.- ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ 1-0

51΄ Ζάνι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΙΔ.: Βασιλόπουλος, Α.Αγγελόπουλος (73΄Τόγιας), Κρίγκος, Δ.Αγγελόπουλος, Β.Αγγελόπουλος, Α.Βλάχος, Λεχουρίτης, Ν.Βλάχος, Ζάνι, Πυρρής, Ρηγόπουλος.

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ: Δημητράς, Κουφός, Στάμος (46’ Ι.Μητρόπουλος), Τσάκας, Γερ. Αντωνακόπουλος, Η.Μητρόπουλος, Κονταλής, Γεωρ.Αντωνακόπουλος, Α.Σωτηρακόπουλος, Γ.Σωτηρακόπουλος, Σ.Αντωνακόπουλος.

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

«Ροπαλιές…»

Ο Ηρακλής συνεχίζεται τις «υψηλές πτήσεις» (1-0 τα Ψηλαλώνια) και μαζί με την Γαλήνη κάνουν το κουμάντο σ τον όμιλο *Το «μπαμ» ο Παναχαϊκός με ΑΠΟ Αρόης

Ο Ηρακλής Πατρών έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο, δείχνοντας με το «καλημέρα» στη Β’ Κατηγορία ότι δεν ανέβηκε για να περάσει απαρατήρητος. Η ομάδα του Βασίλη Σπαθή πήρε το ντέρμπι με τα Ψηλαλώνια, χάρη σε τέρμα του Μπούλμπου στο 19΄και συνεχίζει άτρωτος με 4Χ4. Συγκάτοικος στην κορυφή η Γαλήνη, που δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει τον αδύναμο σκόπελο της Δόξας Πατρών, την οποία «σκόρπισε στους 7 ανέμους», διατηρώντας το αήττητο.

Ολοένα ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά ο Πολύτεκνος, που πήρε το «τρίποντο» από τον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό Πατρών με 2-1 και συνεχίζει στο κατόπι των πρωτοπόρων. Ο Παναχαϊκός σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής, αφού έριξε στο καναβάτσο τον ισχυρό ΑΠΟ Αρόης με 2-0, που υποχρεώθηκε σε δεύτερη διαδοχική ήττα και καλείται να βρει απαντήσεις.

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα Εγλυκάδας και Περιβόλα, με την ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου να διατηρεί τα μετόπισθεν με μόλις 1 γκολ παθητικό σε 4 αγώνες, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Δημήτρη Σγούρα δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στον θρίαμβο επί της Αρόης.

Ο Ρωμανός άνοιξε λογαριασμό στα νικηφόρα αποτελέσματα (3-2 τον Πυρσό) και έβγαλε αντίδραση μετά την «βαριά» ήττα από τον Ηρακλή. Πετεινοί και Αχαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα «χορταστικό» 2-2, με τους γηπεδούχους να προηγούνται εις διπλούν και τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» ισάριθμες φορές.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΓΑΛΗΝΗ  1-7

72΄Χαρίτος/ 12΄Στέλλας, 17΄, 28΄Νικόλας, 55΄Κολλάρος, 62΄, 68΄Μακρυπόδης, 73΄ Κουραχάνης

ΔΟΞΑ: Θανόπουλος, Αναστασόπουλος, Καββέτσος, Τσολάκης, Τσακριλής, Χαρίτος, Παππάς, Νταλάπας, Παπαχαραλάμπους, Νίκας, Καλαντζής.

ΓΑΛΗΝΗ (Μ.Παπαγιάννης): Τσιανταρίδης, Θωμάς (55΄Μητρόπουλος), Κακαφώνης, Στέλλας, Νικόλας (70΄Γκόλιας), Σταμούλης, Δελδήμος (61΄Κουραχάνης), Κολλάρος, Λαμπρόπουλος, Μακρυπόδης, Γιαννόπουλος (73΄Δημητρίου).

 

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2-1

1΄Χότζα, 70΄Λούτα/ 88΄Θεοδωρακόπουλος

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ: Μαργαλιάς, Κούβελας, Αποστολόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπέξης (81΄Χριστόπουλος), Τσεκούρας (62΄Μιχαλιτσιάνος), Κακαφώνης, Χότζα, Λούτα (77΄Μπαρδούσης), Αθανασακόπουλος, Κάππας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: Κατσουράνης, Ν.Δημόπουλος, Σταθόπουλος, Π.Δημόπουλος, Τζουβέκας (73΄Αποστολόπουλος), Βγενόπουλος, Δ.Ξενάκης, Δ.Καράμπελας, Γ.Δημόπουλος, Λιβαθινόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.

 

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 0-1

19΄Μπούλμπος

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ: Βουκελάτος, Βιδάλης, Παναγιωτόπουλος, Σπυρόπουλος (78΄Μπολάρης Μ.), Σεράφης, Μπολάρης Κ., Μπανταδάκης, Βαλσαμος, Χόρτης, Γεωργούσης, Ραμαντάνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπούμπουκας, Μεμάγκα, Σουλιώτης, Γιαννόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπούλμπος, Ανδρεόπουλος (82΄Σκούτας), Μήτρου, Θεοδοσόπουλος (93΄Παρασκευόπουλος), Χ.Νιάχος (91΄Μπούσιος), Τασιόπουλος (72΄Χριστόπουλος).

 

ΠΕΤΕΙΝΟΙ- ΑΧΑΪΚΟΣ 2-2

6, 55΄Ντίνος/ 45΄Γραμματικός, 80΄Ψαρράς

ΠΕΤΕΙΝΟΙ (ΑΘανασακόπουλος-Βασιλόπουλος): Διαμαντόπουλος, Δελδήμος, Γιαννόπουλος, Ρόδης, Μιχαλόπουλος (60΄Καλύβας), Φελέκης, Μπαρλάς Ε. (74΄Μπαρλάς Α.), Προσκεφαλάς, Ντίνος, Τσαλπατούρος (84΄ Βασιλόπουλος), Σπυρόπουλος (84΄Ρόδης).

ΑΧΑΪΚΟΣ: Παγανιάς, Σπηλιωτόπουλος, Ασημακόπουλος (25΄Τζουραμάνης), Αγγελης (66΄Φωτόπουλος), Τακουμακης, Κοκκίνης, Σοφιανός, Ψαρράς, Γραμματικός (64΄Νικολόπουλος), Σκούρτας (58΄Βαρβιτσιώτης), Δήμας.

 

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ

 «Αγενείς» φιλοξενούμενοι

Δόξα Ελαιώνα, Αετός Ρίου, Αστέρας Τέμενης, Φλόγα Ροδιάς απέδρασαν με «διπλά» και συνεχίζουν δυναμικά

 

Αγωνιστική των φιλοξενούμενων είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού στα 4 από τα 7 παιχνίδια οι γηπεδούχοι γεύτηκαν το πικρό ποτήρι της αποτυχίας και μόνο η Αυτόνομη έμεινε στο ύψος της. Παράλληλα είχαμε δύο ισοπαλίες, αλλά το «Χ» που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτό των Καλαβρύτων, που άφησαν 2 βαθμούς στα Ζαρουχλέικα με τον τοπικό Ολυμπιακό που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Τα Καλάβρυτα πάντως παραμένουν στην κορυφή, αν και η Δόξα Ελαιώνα τους κάνει παρέα πλέον, περνώντας νικηφόρα από το «Θ. Χρυσανθόπουλος» (2-0 τον Κεραυνό 2016).

Αστέρας Τέμενης και Φλόγα Ροδιάς είχαν κέφια. Ο μεν Αστέρας πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ισχυρής Αιγείρας/Ακράτας (2-1) βάζοντας «φωτιά» στα ψηλά επίπεδα της βαθμολογίας, ενώ με το ίδιο σκορ η Φλόγα Ροδιάς «λύγισε» την αντίσταση της αξιόμαχης ομάδας του Άνω Καστριτσίου, που έμεινε μακριά από τις νίκες για 2ο σερί παιχνίδι.

Ο Αετός Ρίου υποχρέωσε την Αργυρά Πατρών στην παρθενική της ήττα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και με το υπέρ της 3-2 συνεχίζει ακάθεκτη, με 2Χ2 μετά την τιμωρία της.

Απόλλων Αιγίου και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου μοίρασαν το καρπούζι στην μέση, σε ένα αποτέλεσμα που «χάλασε» αμφότερους, ενώ η Αυτόνομη είχε εύκολο έργο με τον Κεραυνό Σελιανιτίκων, που «κατέβηκε» στο ματς με σωρεία προβλημάτων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ 5-1

6΄55΄Σκαμαγκούλης, 49΄Δημητρίου, 62΄Δημακόπουλος, 84΄Τρίγκας/ 69’ Μερκούρης

ΑΥΤΟΝΟΜΗ: Γώτης, Τρίγκας, Καββαδάς (60΄Μάλιας), Παπαγιαβής, Πολίτης, Κοτρότσος, Δημακόπουλος (66΄ Τσεκούρας), Κοντογεώργος (46΄Δημητρίου), Σκαμαγκούλης, Μπίτας, Λιαρομάτης (46΄Παπαδόπουλος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛ: Γενικόπουλος, Δεληγιάννης, Δ.Σωτηρόπουλος, Μετζελόπουλος, Σ.Μερκούρης, Γεωργακόπουλος Π., Σ.Σωτηρόπουλος, Σ.Γεωργακόπουλος, Δ.Μερκούρης, Κολοκυθάς, Αντωνόπουλος.

 

ΑΡΓΥΡΑ- ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ 2-3

10΄Καμινιώτης, 53΄Ζαπατίνας/ 6’ Μπαλαλάς, 59΄Λάγιος, 81΄Αποστολόπουλος

ΑΡΓΥΡΑ (Σπυρόπουλος): Μαυρογιάννης (42΄λ.τ. Σ.Κουτσούκης), Βέλλιος (77΄Παπαλεξόπουλος), Τζουγανάτος, Ασημακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Α.Σταματάκης, Ζαπατίνας, Φερτάκης, Καραϊσαρλής, Καμινιώτης (64΄Σταύρου), Παπανικολάου (46΄Γ.Σταματάκης).

ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ (Αμασιάδης): Κατσαμπούμι, Ιντζές, Ζακυνθινός, Μπουτσης, Μαρούντας, Στάμος (24΄λ.τ. Αποστολόπουλος), Ζέρβας (83΄Θεοδωρακόπουλος), Σούλι, Μπαλαλάς, Λάγιος (71΄Αγγιούς), Ζαφειρόπουλος.

 

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ- ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ 1-2

62΄Μπαγιώργος/ 22΄Τζιαντομένικο, 44΄ Γκλαβάς

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Β.Μπαλατής): Κατσίκης, Κωστόπουλος (88΄Αρκαντίνης), Σταθόπουλος, Κόλλιας (28’ Λ.Τ. Νικολακόπουλος),  Σπυρόπουλος (77΄Κονταξής), Καρδαρας, Μπόμπολας, Μπούρδος (66΄Γεωργίου), Πολυχρονόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπαγιώργος.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΔ.: Γκιώνης, Λεκάι (83΄Λιακόπουλος), Τζιαντομένικο, Κατσαούνης, Γκλαβάς, Χριστόπουλος, Π.Λιακόπουλος, Χρυσανθακόπουλος, Σπανός, Μηλάτος.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β΄κατηγορία: Οι εκκρεμότητες στους δύο ομίλους

Published

on

Μία στροφή απέμεινε ακόμα και η κανονική περίοδος της Β΄κατηγορίας θα ρίξει την αυλαία της. 

Στον 1ο όμιλο η Δάφνη Πατρών κατέκτησε μαθηματικά την πρωτιά και την απευθείας άνοδο, με το πέρας της 24ης αγωνιστικής. Μετά και την 25η συμπληρώθηκε το παζλ των πλέι-οφ, όπου θα λάβουν μέρος ο Άτλας, το Λιμνοχώρι, ο Αστέρας Μιντιλογλίου και ο Πυρσός. Μένει μόνο η τελική κατάταξη, με τον Άτλαντα να είναι ήδη 2ος. Στα πλέι-άουτ μπαίνουν ΑΟ Τριταίας, Παναχαϊκός και Φαραϊκός. Απομένει η 4η ομάδα και στο φινάλε θα κριθεί αν η Νεάπολη ή ο Κρίνος θα λάβουν μέρος στα μπαράζ επιβίωσης. Σταροχώρι, Δίας και Ίκαρος Λακκόπετρας σώθηκαν απευθείας. 

Έχει υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Φίλων Ποδοσφαίρου, έχοντας παραιτηθεί μετά την 12η αγωνιστική. 

Το Λεόντιο κρατά την τύχη στα χέρια του 

Το “διπλό” του Αστέρα Λεοντίου στην έδρα του Φοίνικα Ζήριας τον φέρνει μία ανάσα από το πρωτάθλημα και συνεπώς την απευθείας άνοδο στα “σαλόνια”. 

Με νίκη επί του ουραγού Αίαντα θα κόψει πρώτος το νήμα. Αχιλλέας Καμαρών και Ηρακλής Πατρών είναι σίγουρα στα μπαράζ ανόδου, αν και εφόσον δεν κάνει το καθήκον του το Λεόντιο. Εκκρεμεί η 4η και 5η θέση, όπου το ματς της Πάτρας 2005 με τον Φοίνικα Ζήριας θα κρίνει τα πάντα, ενώ η ΑΕ Αιγίου αγωνίζεται με την ΑΕ Αρόης. 

Στα πλέι-άουτ είναι ήδη σίγουρα ο Αστέρας Τέμενης και η Άβυθος. Μένει να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν θέση ανάμεσα σε Αρόη, Απόλλων Συνοικισμού και Απόλλων Εγλυκάδας, με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα να παραμένει απευθείας. 

Έχουν υποβιβαστεί οι Πετεινοί και ο Αίας. 

Η Τελευταία Αγωνιστική και οι Βαθμολογίες: 

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (21/4- 17:00) 

Ολυμπιακός Φ.Π.- Πυρσός 0-3α.α. 

Δάφνη Π.- ΑΟ Τριταίας 

Νεάπολη- Άτλας 

Αστέρας Μιντιλογλίου- Λιμνοχώρι 

Κρίνος- Δίας 

Σταροχώρι- Παναχαϊκός 

Ίκαρος Λακκ.- Φαραϊκός 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (21/4- 17:00) 

Απόλλων Εγλ.- Ηρακλής Π. 

Πανιώνιος/Αχ.- Απόλλων Συν. 

Πάτρα 2005- Φοίνικας Ζήρ. 

Άβυθος- Πετεινοί 

Αστήρ Τέμενης- Αχιλλέας Καμ. 

ΑΕ Αρόης- ΑΕ Αιγίου 

Αστέρας Λεοντίου- Αίας Π. (20:00) 

 

Οι Βαθμολογίες 

Α΄ΟΜΙΛΟΣ (σε 25 ματς) 

1 Δάφνη Πατρών 63 (60-15)      

———————      

2 Άτλας 55 (67-31)      

3 Αστέρας Μιντ. 50 (46-17)    

4 Λιμνοχώρι 50 (44-21) 

5 Πυρσός 50 (50-28)  

—————      

6 Σταροχώρι 45 (52-35)  

7  Δίας 35 (45-37)     

8 Ίκαρος Λακ. 33 (42-50)   

——————-      

9 ΑΟ Τριταίας 27 (39-47)   

10 Παναχαϊκός 26 (34-41)   

11 Φαραϊκός 24 (36-44)    

12 Νεάπολη 17 (24-67)      

———————————      

13 Κρίνος 14 (26-67)      

14 Ολυμπιακός Φ.Π. 7 (8-32)      

– -1 βαθμός για το Σταροχώρι      

— Παραίτηση Ολυμπιακού Φ.Π. 

 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ (σε 25 ματς) 

1 Αστέρας Λεοντίου 52 (39-24)   

—————-   

2 Αχιλλέας Καμαρών 51 (46-25)   

3 Ηρακλής Πατρών 51 (59-21)   

4 Πάτρα 2005 44 (51-34)      

5 ΑΕ Αιγίου 43 (49-33) 

——————   

6 Φοίνικας Ζήριας 42 (49-33)  

7 Πανιώνιος/Αχ. 38 (46-33)   

8 Απόλλων Εγλ. 37 (46-37)     

——————————-    

9 ΑΕ Αρόης 34 (58-52)   

10 Απόλλων Συνοικ. 34 (46-45)  

11 Αστήρ Τέμενης 33 (43-33)  

12 Αβυθος Αιγιαλείας 29 (38-61)   

—————————————   

13 Πετεινοί 6 (24-68)   

14 Αίας 3 (20-115) 

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα ματς την Κυριακή της Β’ Κατηγορίας

Published

on

Η προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στην Β’ Κατηγορία θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (14/4). Το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στις μάχες για τις θέσεις των πλέι-οφ.

Ο Άτλας ζητά 2 βαθμούς, για να κλειδώσει τη θέση του στην 5άδα και αντιμετωπίζει το Σταροχώρι, που παλεύει να μπει στα μπαράζ ανόδου.

Η Δάφνη «μεθυσμένη» από τον τίτλο θα παίξει στο Λιμνοχώρι, που με νίκη θα αγκαλιάσει τα πλέι οφ, ενώ ο Πυρσός
έχει το πιο εύκολο έργο (φαινομενικά) με αντίπαλο τον Κρίνο, που επιδιώκει τα πλέι-άουτ.

Η Νεάπολη που κρατά την τύχη στα χέρια της για είσοδο στα πλέι-άουτ έχει δύσκολη αποστολή στο Μιντιλόγλι, μιας και ο εκεί Αστέρας με νίκη θα πλησιάσει τα πλέι οφ.

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Β΄Κατηγορία, Β΄όμιλος: Τρεις ομάδες και στην μέση το πρωτάθλημα

Μάχη για τον τίτλο από τρεις ομάδες και δύο στροφές πριν το φινάλε

Published

on

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου ο όμιλος της Αιγιάλειας στην Β΄κατηγορία έχει πάρει…φωτιά, όσον αφορά στον τίτλο, που παράλληλα δίνει απευθείας άνοδο στα “σαλόνια” της ΕΠΣ Αχαΐας. 

Ο Αστέρας Λεοντίου μετράει 49 βαθμούς και κινεί τα νήματα στη βαθμολογία, με Αχιλλέα Καμαρών και Ηρακλή Πατρών να ακολουθούν στο -1, συγκατοικώντας στη 2η θέση. 

Ίσως η αγωνιστική που ακολουθεί να κρίνει πολλά, μιας και ο Αστέρας Λεοντίου δοκιμάζεται στην έδρα του Φοίνικα Ζήριας, που παλεύει για είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Ο Αχιλλέας έχει φαινομενικά βατό έργο με τους Πετεινούς, ενώ ο Ηρακλής Πατρών μάχεται με τον σκληροτράχηλο Αστέρα Τέμενης. 

Το πρόγραμμα των διεκδικητών ως το τέλος: (με αστερίσκο τα εκτός έδρας)  

Αστέρας Λεοντίου (49 πόντοι): *Φοίνικας Ζήριας, Αίας Π. 

Αχιλλέας Καμαρών (48 πόντοι): *Πετεινοί, *Αστήρ Τέμενης 

Ηρακλής Π. (48 πόντοι): Αστήρ Τέμενης, *Απόλλων Εγλυκάδας 

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ6 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ7 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ7 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ10 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 hours ago

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ17 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΒΟΛΕΙ16 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ15 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ13 hours ago

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ20 hours ago

Προμηθέας: Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το καλύτερο δυνατό (17:15) με Ολυμπιακό 

ΑΘΛΗΜΑΤΑ14 hours ago

ΠΑΟ ΦΙΛΙΑ 1988: Στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ6 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ7 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ7 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ8 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ9 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ10 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Facebook