Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ κατηγορία: O Δαβουρλής στα πλέι-οφ και o Φοίνικας Ζήριας στα πλέι-άουτ
Τα αποτελέσματα στην αυλαία του Β’ ομίλου.

Με την 26η και τελευταία αγωνιστική έπεσε σήμερα η αυλαία στην κανονική διάρκεια στον Β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας.
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:
Άνω Καστρίτσι-Φλόγα Ρόδιας 0-3 α.α.
Αστήρ Τέμενης-Αχιλλέας Καμαρών 1-2
Ζαβλάνι-Α.Ε. Αρόης 3-1
Αργυρά Πατρών-Δαβουρλής K΄ 92 1-5
Φοίνικας Ζήριας-Αετός Ρίου 0-2
Α.Ε. Αιγίου-Ηρακλής Πατρών 4-0
Καλάβρυτα-Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου 3-0
Β’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Θέση | Ομάδα | Π | Ν | Ι | Η | Γ+ | Γ- | Β |
1 | Θύελλα Αιγίου | 26 | 22 | 1 | 3 | 77 | 22 | 67 |
2 | ΑΕ Καλαβρύτων | 26 | 19 | 3 | 4 | 81 | 31 | 60 |
3 | Αετός Ρίου | 26 | 15 | 4 | 7 | 62 | 35 | 49 |
4 | ΑΕ Αρόης | 26 | 14 | 6 | 6 | 43 | 31 | 48 |
5 | Δαβουρλής Κ92 | 26 | 14 | 5 | 7 | 62 | 29 | 47 |
6 | Ηρακλής Πατρών | 26 | 13 | 3 | 10 | 57 | 52 | 42 |
7 | ΑΕ Αιγίου | 26 | 12 | 3 | 11 | 41 | 44 | 39 |
8 | Αστέρας Τέμενης | 26 | 9 | 5 | 12 | 34 | 51 | 32 |
9 | Αχιλλέας Καμαρών | 26 | 9 | 4 | 13 | 32 | 51 | 31 |
10 | Φοίνικας Ζήριας | 26 | 7 | 9 | 10 | 25 | 29 | 30 |
11 | ΑΠΣ Ζαβλάνι | 26 | 7 | 8 | 11 | 46 | 60 | 29 |
12 | Φλόγα Ροδιάς | 26 | 7 | 1 | 18 | 37 | 64 | 22 |
13 | Αργυρά Πατρών | 26 | 4 | 6 | 16 | 34 | 65 | 18 |
14 | Ανω Καστρίτσι | 26 | 0 | 2 | 24 | 16 | 83 | 2 |

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η ΕΠΣ Αχαΐας πήρε θέση για τη διακοπή στο Αργυρά-Κρίνος

Ο Κρίνος νίκησε με 4-1 την Αργυρά στο μπαράζ παραμονής των δεύτερων των πλέι-άουτ και παρέμεινε πανάξια στην Β κατηγορία.
Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου μια ώρα και σήμερα η ΕΠΣ Αχαΐας πήρε θέση για όσα συνέβησαν.
Αναλυτικά:
Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που έγιναν από μερίδα “φιλάθλων” της ομάδας ΑΕ ΚΡΙΝΟΣ, στο αγώνα Play-out Β’ Κατηγορίας ΑΟ ΑΡΓΥΡΑΣ – ΑΕ ΚΡΙΝΟΥ σε βάρος του διαιτητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα για 1,5 ώρα και στη συνέχισή του με τη “μισή αστυνομική δύναμη της Πάτρας”.
Ο συγκεκριμένος Διαιτητής που ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας έχει διαιτητεύσει φέτος σχεδόν 50 αγώνες Α’ – Β’ – Γ’ Κατηγορίας και κυπέλλου και μάλιστα πολλά ντέρμπι με μεγάλη επιτυχία, χαίρει της εμπιστοσύνης τόσο της Επιτροπής Διαιτησίας όσο και της Διοίκησης της ΕΠΣΑ.
Θεωρούμε απαράδεκτη την προκατάληψη από την αρχή του αγώνα τόσο σε βάρος του Διαιτητή, όσο και σε βάρος της Επιτροπής Διαιτησίας και της Διοίκησης της ΕΠΣΑ.
Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας ουδέποτε έχει επέμβει σε ορισμό Διαιτητή (ο ορισμός των οποίων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Επιτροπής Διαιτησίας) και έχει αποδείξει ότι αντιμετωπίζει όλα τα Σωματεία με τον ίδιο τρόπο.
Επίσης καταδικάζουμε όποιες δυσμενείς κρίσεις γίνονται και έγιναν προς την Διοίκηση της ΕΠΣΑ γενικά και προς συγκεκριμένα μέλη ειδικά από όπου και αν προέρχονται…
Αυτοί που τις κάνουν μάλλον δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και καλό είναι να μην βλέπουν “φαντάσματα”.
Άλλωστε η Αχαΐα είναι μικρός νομός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας….
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ Κατηγορία: Κέρδισε την επεισοδιακή παραμονή ο Κρίνος (pics)
Επικράτησε με 4-1 της Αργυράς στο επεισοδιακό μπαράζ των Προσφυγικών.

Ο Κρίνος επιβλήθηκε της Αργυράς με 4-1 στα Προσφυγικά και εξασφάλισε τη σωτηρία στην Β’ κατηγορία στο μπαράζ των δεύτερων ομάδων των πλέι-άουτ.
Το ματς διακόπηκε στο 21ο λεπτό, λόγω ρίψης μπουκαλιού στον διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο. Το ματς διακόπηκε για περίπου μια ώρα και συνεχίστηκε υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Το σκορ ήταν στο 1-1 και μετά τη διακοπή μετατράπηκε σε 4-1 υπέρ του Κρίνου
Ο Κρίνος κέρδισε πανάξια την παραμονή με ντεμαράζ στα πλέι-άουτ, ενώ η Αργυρά από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Β’ κατηγορία: Διακοπή στο μπαράζ παραμονής (pics)
Για ρίψη αντικειμένου στον διαιτητή Παπαδόπουλο.

Διακοπή είχαμε στο 21ο λεπτό του μπαράζ παραμονής στη Β’ κατηγορία ανάμεσα στον Κρίνο και την Αργυρά.
Το σκορ ήταν 1-1 στο συγκεκριμένο σημείο και ο διαιτητής Παπαδόπουλος, δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι.
Το ματς συνεχίστηκε μετά την παρουσία της αστυνομικής δύναμης στην αναμέτρηση των Προσφυγικών.