Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Β. Μουκίδης στη “Match”: “Η Παναχαϊκή μπορεί να πρωταγωνιστήσει”

Published

on

Ήταν μέλος της ομάδας επί Τσιριμπή που υποβιβάστηκε πριν δυο σεζόν στη Γ’ Εθνική, έχοντας ζήσει σκληρές και δύσκολες συνθήκες με τα «κοκκινόμαυρα».

Μάλιστα, έκατσε μέχρι τέλους εκείνη τη χρονιά και έπαιξε για τη φανέλα, παρότι δεν είναι Πατρινός για να έχει ένα επιπλέον «δέσιμο». Ο Βασίλης Μουκίδης συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και μετά την θετική χρονιά πέρσι με τον Αιγινιακό, φέτος είναι μέλος της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, έπαιξε κανονικά στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Παναχαϊκή και στη συνέχεια μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα «Match»:

Βασίλη, για πρώτη φορά από την ημέρα που έφυγες ήρθες αντιμέτωπος με την Παναχαϊκή. Πως ένιωσες και με ποιους μίλησες;

Ήταν ωραίο συναίσθημα που είδα ξανά συμπαίκτες μου και ανθρώπους που συνεργάστηκα. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για 90 λεπτά. Μίλησα κυρίως με τον Στεργίδη που ήμασταν μαζί τότε και κάποια από τα υπόλοιπα παιδιά που ξέρω εκτός Παναχαϊκής, όπως τον Φουρλάνο και τον Σωτηράκο. Όπως και με τον φροντιστή και τον φυσικοθεραπευτή που ήταν και πρόπερσι.

Είδες διαφορές σε σχέση με τότε, μέσα και έξω από τις γραμμές;

Ναι είδα αρκετές διαφοροποιήσεις. Υπάρχει σίγουρα μεγαλύτερη οργάνωση και βελτίωση σε πολλούς τομείς. Τουλάχιστον από όσα πρόλαβα να δω εγώ και από τα όσα μου είπαν τα παιδιά που συνομίλησα. Είναι πολύ καλό που προοδεύει ο σύλλογος, τον έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τις ομάδες που έχεις δει ή παίξει ως ώρας ποια θεωρείς πιο δυνατή ή και φαβορί;

Μπορεί να έχουμε παίξει φιλικά μόνο με Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο, όμως έχω παρακολουθήσει αρκετές από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Έχω την αίσθηση πως η Παναχαϊκή είναι από τις καλύτερες που έχω δει και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος.

Μπορεί δηλαδή να φτάσει ακόμα και στις 2 πρώτες θέσεις;

Πρέπει να παίξουμε μερικά παιχνίδια για να βγάλουμε μια πιο καθαρή εικόνα. Όπως είπα, όμως, θεωρώ ότι θα είναι στα ψηλά της βαθμολογίας στο τέλος και για μένα δεν θα μπει καν στη διαδικασία να κινδυνεύσει, σε καμία περίπτωση.

Στα δικά σου, θεωρείς σωστή την επιλογή σου να πας στον Καραϊσκάκη;

Ναι πιστεύω ότι ήταν πολύ σωστή επιλογή. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ καλά. Οι άνθρωποι στο συμβούλιο είναι υπέροχοι, υπάρχει οργάνωση. Και η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής είναι πολύ καλός με εμπειρία στην κατηγορία και φιλοδοξίες όπως και όλοι οι παίκτες που είμαστε εδώ. Έχουμε υψηλούς στόχους και αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι, με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε.

Σας έχει επηρεάσει και εσάς αυτή η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος;

Επειδή είμαστε μια νέα ομάδα που χτίστηκε σχετικά γρήγορα, πιο πολύ πιστεύω πως μας ευνόησε αυτή η καθυστέρηση, καθώς θέλουμε να είμαστε όσον το δυνατόν πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Συνέντευξη στον Μάριο Αγγελόπουλο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Published

on

Οι Μάικλ Μούλντερ και Ίντι Μπόονεν αποτελούν “ξένο σώμα” στις τάξεις της Παναχαϊκής. 

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ της Match ο Ολλανδός αμυντικός είχε παραγκωνιστεί, αφού δεν είχε βοηθήσει αγωνιστικά και το ίδιο συμβαίνει και με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό. 

Σήμερα δεν προπονήθηκαν και έχουν τεθεί εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής (21/4) με τον Γιούχτα στην Κρήτη. Δύσκολα θα τους δούμε ξανά σε αποστολή των “κοκκινόμαυρων” μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Όλα τα τέρματα της 5ης αγωνιστικής στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Τα γκολ από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ στον Νότιο όμιλο της Super League 2 δημοσίευσε το κανάλι της Λίγκας.

Ανάμεσά τους και το μοναδικό της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω.

 

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

Published

on

Η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί την Κυριακή εκτός έδρας με τον Γιούχτα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 με τον  Ηλία Κοκκόρη της ΕΠΣ Αρκαδίας να έχει οριστεί για να διευθύνει το παιχνίδι.

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρίνος Μαραθωνίτης από την ΕΠΣ Αθηνών και ο Νίκος Μανούρας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Continue Reading
Advertisement

Facebook