ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Εμπειρίες με την Εθνική κορασίδων για τις Χριστιάννα και Ηρώ Μπρούμα του Απόλλωνα
Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαρές αθλήτριες του Απόλλωνα Χριστιάννα και Ηρώ Μπρούμα




VOLLEY LEAGUE
Από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ ο Δημοσθένης Λινάρδος
Ο Πατρινός αθλητής θα συνεχίσει την καριέρα του στο “Δικέφαλο” του Βορρά

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημοσθένης Λινάρδος για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Volley League. Να θυμίσουμε ότι ο Πατρινός αθλητής πανηγύρισε τον ευρωπαϊκό τίτλο φέτος με τον Ολυμπιακό, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα, ωστόσο του χρόνου θα φορέσει τη φανέλα του κυπελλούχου ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του “δικεφάλου”:
“Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημοσθένη Λινάρδο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στην Πάτρα στις 14/02/1997, ο Δημοσθένης Λινάρδος αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 204cm.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2016-17 από τον Απόλλωνα Πατρών, συνεχίζοντας την επόμενη σεζόν (2017-18) στην ΕΑ Πατρών.
Τη σεζόν 2018-19 επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Θεσσαλονίκη, παίζοντας για λογαριασμό του Πήγασου Πολίχνης.
Την επόμενη σεζόν (2019-20) έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα στην καριέρα του, παίζοντας με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις από την Volley League ανδρών.
Στην Σύρο έμεινε και την αγωνιστική χρονιά 2020-21, κατακτώντας με τους «Πειρατές» το Λιγκ Καπ.
Η σεζόν 2021-22 τον βρήκε στην Κηφισιά, με την οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του.
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΣΦΠ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος και το CEV Challenge Cup, συμβάλλοντας στους τίτλους με τις εμφανίσεις του.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, δίνοντας το παρών στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ 2021, αλλά και στους προκριματικούς αγώνες για το Ευρωβόλεϊ 2023″.
ΒΟΛΕΙ
Βόλεϊ: Αήττητες οι παγκορασίδες του Ερυθρού Αστέρα
Τα κορίτσια της Ελένης Λεγάτου, αν και έχασαν το πρώτο σετ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη

Συνεχίζει την αήττητη πορεία της, η ομάδα των παγκορασίδων του Ερυθρού Αστέρα, η οποία επικράτησε με 3-1 (22-25, 25-13, 25-18, 25-20) σετ της αντίστοιχης ομάδας του Αίολου Αγυιάς του Αντώνη Γεράνιου.
Τα κορίτσια της Ελένης Λεγάτου αν και έχασαν το πρώτο σετ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη απέναντι σε αξιόλογες αντιπάλους στην κατηγορία τους.
Ανεβάζοντας την απόδοση τους σταδιακά οι αθλήτριες του Ερυθρού Αστέρα πήραν το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα, με όπλο το πολύ καλό σέρβις και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, πετυχαίνοντας νέα νίκη που τις εδραιώνει στην πρώτη θέση του ομίλου.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι όλες οι ομάδες της περιοχής μας έχουν καταφέρει να έχουν δυνατή παρουσία στα ηλικιακά πρωταθλήματα επιβεβαιώνοντας την καλή δουλειά που κάνουν οι
προπονητές του.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο για παράδειγμα ότι στο χθεσινό παιχνίδι της μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας στους πάγκους ήταν η Ελένη Λεγάτου με τον Αντώνη Γεράνιο που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο, αλλά και στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ.
Ωστόσο πρωταρχικός τους στόχος είναι να μπορέσουν να δημιουργήσουν αθλήτριες υπό σωστές βάσεις.
ΒΟΛΕΙ
Έρχεται το 2ο Τουρνουά Grass Volley
Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Παναχαϊκής.

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, στα πλαίσια προβολής και ανάδειξης του αθλήματος που υπηρετούμε, θα διοργανώσει το 2ο τουρνουά Grass Volley 4Χ4 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Παναχαϊκής.
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, από τις 18:00 έως στις 21:30 και θα λάβουν μέρος, αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών και των αναπτυξιακών τμημάτων των σωματείων.
Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά grass–volley, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα για το καταρτισμό των ομάδων: https://forms.gle/gtkmcKcfkYgUJBoM7.