Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Βραχνέικα-Αίγιο-Βάρδα: Φινάλε με «άγρια» ομορφιά

Published

on

Εβδομάδα ξεκούρασης ήταν αυτή που πέρασε για τις ομάδες του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Παναιγιάλειου και ΠΑΟ Βάρδας.

Η «Match» συνέλεξε το ρεπορτάζ από τα τρία στρατόπεδα και σας παρουσιάζει ένα προς ένα τα τελευταία νέα των ομάδων, που ετοιμάζονται για ένα φινάλε με «άγρια» ομορφιά στη Γ’ Εθνική.

Διαγόρας Βρ.: Ένα ματς τη φορά!

To… μότο «ένα ματς τη φορά» ακολουθούν πιστά στον Διαγόρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από τη δουλειά που κάνει ο Ανδρέας Ζήκος και οι ποδοσφαιριστές.

Ο σύλλογος από τα Βραχνέικα έχει καταγράψει μια φοβερή πορεία με 5/5 νίκες και βρίσκεται βαθμολογικά μέσα στους διεκδικητές για την πρώτη θέση. Ωστόσο, ο κόουτς Ζήκος δεν αποπροσανατολίζεται και το πάει… βήμα βήμα, θέλοντας το 7/7.

Ο έμπειρος προπονητής δηλώνει περήφανος για τη νοοτροπία που δείχνουν οι παίκτες του στα τελευταία ματς και όπως μαθαίνει η «Match» είναι ικανοποιημένος και με όσα παιδιά έρχονται από τον πάγκο και καλύπτουν επάξια τα κενά που αφήνουν οι τραυματίες.

Ο Ζήκος έδωσε το Σαββατοκύριακο ρεπό στους παίκτες και η ομάδα επέστρεψε χθες (14/6) στις προπονήσεις, με τον Πανάρετο να μην είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναιγιάλειο λόγω καρτών και τους Βλασσόπουλο («κουβαλάει» ένα χτύπημα από το ματς με την Αχαϊκή) και Κούστα (μικρό ράγισμα στο δάκτυλο) να επιστρέφουν σταδιακά στο πλήρες πρόγραμμα.

Τέλος, τη σεζόν χάνει οριστικά ο Γιάννης Σταυρόπουλος, ο οποίος χειρουργήθηκε επιτυχημένα στη γνάθο την περασμένη Παρασκευή (11/6) στο νοσοκομείο του Ρίου.

Παναιγιάλειος: Ξεκούραση και… Διαγόρας

Ρεπό το Σαββατοκύριακο είχαν και στον Παναιγιάλειο, μετά από απόφαση του Μίλτου Γκόφα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (11/6) ήταν ιδιαίτερα δυνατή και η επιστροφή έγινε από χθες, Δευτέρα. Ο Νίκος Βλάχος ακολούθησε ατομικό, αλλά θα είναι έτοιμος για τον Διαγόρα, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κάρτες.

Οι Αιγιώτες θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με νίκες και να είναι εκείνοι που θα πάρουν το «εισιτήριο» για τα μπαράζ ανόδου.

ΠΑΟΒ: Τέλος η σεζόν (και) για Σ. Μικελάτο

Τα άσχημα νέα στον ΠΑΟ Βάρδας συνεχίζονται, καθώς μετά τον Μωραΐτη και το πρόβλημα στους χιαστούς (σ.σ. χειρουργήθηκε επιτυχημένα την περασμένη Παρασκευή) οι «πράσινοι» δεν υπολογίζουν ούτε στον Σωτήρη Μικελάτο για το ματς με τον Ναυπακτικό.

Ο παίκτης της ομάδας της Βουπρασίας έχει υποστεί ράγισμα στα πλευρά και τέθηκε νοκ-άουτ, όπως επίσης και ο Περικλής Πολίτης που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς έδωσε ρεπό το Σαββατοκύριακο και η επιστροφή στις προπονήσεις έγινε από χθες (14/6).

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παναιγιάλειος: Χρειάζεται βαθμούς αρχής γενομένης από την Ραφήνα

Published

on

Ο Παναιγιάλειος δεν έχει ξεμπλέξει με την παραμονή και απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής σεζόν. 

Το προσεχές Σάββατο (20/4) αντιμετωπίζει την Θύελλα Ραφήνας εκτός έδρας, ο οποίος έχει 60 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Ο αγώνας ξεκινά στις 16:00 και διαιτητής θα είναι ο Σαφούρης-Αργυρόπουλος από τις Σέρρες, με βοηθούς τους Ρούσσο και Αθανασάκη, που ανήκουν στο σύνδεσμο Αθηνών. 

Θυμίζουμε ότι ο Παναιγιάλειος είναι στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και στο +2 από την απευθείας παραμονή, οπότε η αναγκαιότητα για βαθμούς είναι μεγάλη. 

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ήττα με παράπονα για τον Παναιγιάλειο από τον πρωτοπόρο Παναργειακό

Published

on

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναιγιάλειος από τον πρωτοπόρο Παναργειακό στο γήπεδο της Αβύθου για την 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Αιγιώτες στο πρώτο τους παιχνίδι με τον Παπαποστόλου στον πάγκο τους, έχουν σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία του Ζεστού, ενώ είδαν την απόσταση από τα μπαράζ παραμονής να μειώνεται στους 3 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Αστέρας Βάρης-ΑΕΡ Αφάντου 1-0
ΑΕ Μυκόνου-Εράνη Φιλιατρών 4-1 
Βύζας Μεγάρων-Ρόδος 2-2
ΑΕ Μεσολογγίου-ΠΑΣ Κόρινθος 1-4
Ερμιονίδα-Θύελλα Ραφήνας 0-3
Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1
Ιάλυσος-Πανελευσινιακός 2-1
Μαρκό-ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Ελλάς Σύρου-ΑΟ Πυλίου Κω (Δευτέρα 15/4 – 16:00)

Η βαθμολογία

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Με τον πρωτοπόρο Παναργειακό ο Παναιγιάλειος

Published

on

Η 31η αγωνιστική παίρνει τη σκυτάλη στα γήπεδα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί στην Άβυθο τον Παναργειακό, που θέλει τη νίκη, για να παραμείνει πρώτος. Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ομάδας της Αιγιάλειας. 

Το ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 και διαιτητής θα είναι ο Ζέστας με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Σηφάκη, άπαντες από τον σύνδεσμο Πειραιά. 

Επίσης ντεμπούτο στον πάγκο του Παναιγιάλειου θα κάνει ο Περικλής Παπαποστόλου, μετά την αποχώρηση του Νίκου Μανούρα. 

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Άρης Πατρών: Ομάδα με δυναμική και με τον πήχη ψηλά

Α2 ΕΣΚΑΗ10 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Πυρσός εύκολα νίκησε τον Αιγέα στο κλειστό Αλεξιώτισσας

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ6 hours ago

Τέλος οι Μούλντερ και Μπόονεν από την Παναχαϊκή

Α2 ΕΣΚΑΗ11 hours ago

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Με επιθετική πολυφωνία «άσος»- χρυσάφι για τη Νίκη Πρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19 hours ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΜΠΑΣΚΕΤ24 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Α2 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Ο Προφήτης Ηλίας «άλωσε» την έδρα του πρωταθλητή Διαγόρα! (+Βαθμολογία)

ΠΟΛΟ22 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

NATIONAL LEAGUE 26 hours ago

Περιμένει αντίπαλο η Αχαγιά ΄82

Facebook