Connect with us

Α2 ΕΣΚΑΗ

Ξεκινά συνεργασία Δύμης ’07-ΚΑΕ Προμηθέα με το πρόγραμμα “Σύζευξις”

Published

on

Η αθλητική “σύζευξις” αποτελεί ένα πρόγραμμα συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ και τον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07.

Η Δύμη ’07 στην ετήσια απολογιστική εκδήλωση που έχει καθιερώσει, πέραν από τα αγωνιστικά πεπραγμένα της χρονιάς και την προαναγγελία στόχων και δράσεων για την επόμενη χρονιά, επέλεξε να βραβεύσει τα τμήματα του Προμηθέα για τα φετινά του επιτεύγματα. Είχε ετοιμάσει όμορφα αναμνηστικά για την κατάκτηση της 4ης θέσης του ανδρικού τμήματος στην Basket League, που παρέλαβε  μέλος του προπονητικού team Θανάσης Σουφλιάς, για την δεύτερη θέση του Εφηβικού και την τρίτη θέση των Παίδων, που τα παρέλαβε ο προπονητής Ανδρέας Κεσαπίδης.

Για το τέλος άφησαν την αναγγελία της αθλητικής “σύζευξις”, όπου είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας της Δύμης ’07 με την ΚΑΕ Προμηθέας, όπου θα περιλαμβάνει κοινές δράσεις, ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων. Ήδη η ομάδα του Προμηθέα έλαβε μέρος στο τουρνουά “Ντέγιαν Στάνκοβιτς”, ενώ είναι δεδομένη η παρουσία του στο καθιερωμένο τουρνουά “Φάνης Κολλιόπουλος” που έχει καθιερώσει η ομάδα της Δύμης. Αναλυτικά η αναφορά της Δύμης ’07:

“Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Απολογισμού που έλαβε χώρα την Δευτέρα 2 Ιουλίου στην Κάτω Αχαΐα και αποτελεί ισχυρή βάση για την ομάδα μας για την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση.
Τόσο η διοίκηση μας όσο και ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Χρήστος Μήλας αναφέρθηκαν στα αμοιβαία οφέλη της συνεργασίας μας, εντός κοινού πλαισίου αρχών και αξιών, επισημαίνοντας παράλληλα πως η σύνθεση δυνάμεων είναι απαραίτητη και επιθυμητή για την πρόοδο αλλά και την εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.
Κοινές δράσεις, διοργανώσεις, τουρνουά, συμμετοχή στα εξειδικευμένα και πρωτοπόρα σεμινάρια του Προμηθέα, υποστήριξη σε υλικό και παροχή τεχνογνωσίας από έμπειρους προπονητές, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες για τους αθλητές και κυρίως τους νεότερους αυτών, όλα αυτά και πολλά άλλα μαζί συνθέτουν την κοινή προσπάθεια.
Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Προμηθέα που έχει την διάθεση και την πραγματική βούληση να μπορούμε να σχεδιάζουμε και σήμερα να υλοποιούμε ένα τέτοιο πρόγραμμα, σε βάση ισοτιμίας. Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο ΔΥΜΗΣ ’07 νιώθει ιδιαίτερη τιμή για αυτό και το εκφράζουμε δημοσίως, έχει μόνο να κερδίσει από την συνεργασία και με τη σειρά της να περάσει τα οφέλη στην κοινωνία της περιοχής μας και ιδιαίτερα στους μικρούς αθλητές, δεσμευόμενη πως θα αποτελεί ένα σταθερό γνήσιο και αξιόπιστο συνεργάτη του Προμηθέα στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07.

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο. ΔΥΜΗΣ '07.

Α2 ΕΣΚΑΗ

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ο Ηρακλής Πύργου δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ, δεν αλλάζει κάτι στην βαθμολογία

Published

on

Από την ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται ότι το Α.Σ.Ε.Α.Δ με την υπαριθμό 72/17-06-2022 απόφαση του, δέχθηκε την προσφυγή της ομάδος «ΓΕ ΠΥΡΓΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» και ακυρώνει την υπ’ αρ. πρωτ. 78/08-04-2022 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η, σχετικά με την ένσταση που είχε υποβάλει η ομάδα του ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ στο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ανδρών 2021-2022.

Επιπλέον Διατάσσει την διόρθωση του βαθμολογικού πίνακα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Μ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Continue Reading

Α2 ΕΣΚΑΗ

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Οι 4…σωματοφύλακες έδειξαν τον δρόμο της ανόδου

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου και έτσι έπεσε η φετινή αυλαία σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σεζόν.

Τις 4 θέσεις της ανόδου για τη νέα Α1 ΕΣΚΑ-Η κατέλαβαν ο πρωταθλητής Αστέρας Τέμενης, η Αγυιά που κατέκτησε την 2η θέση, η ΕΑ Παραλίαςως 3η και η Δύμη ως 4η.

Ο πρωταθλητής Αστέρας Τέμενης με ρεκόρ 26-2 τερμάτισε δίκαια πρώτος και πήρε την άνοδο. Άλλωστε για αυτό είχε «χτιστεί» από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας ρόστερ με πολλαπλές λύσεις και έμπειρα παιδιά, που είχαν παίξει σε ανώτερη κατηγορία. Προπονητής ο Άρης Ξενούλης, που επίσης πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Αγυιάς.

Στην 2η θέση η Αγυιά έκανε πάταγο. Με 25-3 και ένα άκρως νεανικό σύνολο, η θυγατρική ομάδα του Αίολου Αγυιάς πετούσε…φωτιές, παίζοντας ωραίο και γρήγορο μπάσκετ. Ο Άγγελος Χατζαράς (φωτογραφία) ενέπνευσε τα νεαρά παιδιά της ομάδας και επίσης ανήκει στην ανδρική ομάδα του Αίολου Αγυιάς ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Στην 3η θέση πλασαρίστηκε η ΕΑ Παραλίας. Ξεκίνησε με 0-6, αλλά όταν επέστρεψαν οι απόντες και η ομάδα δούλεψε τις ατέλειες της, πήρε παλικαρίσια την άνοδο, με 12 σερί νίκες στον 2Ο Γύρο, όπου έκανε πρωταθλητισμό. Ο Γιάννης Καλλίγας οδήγησε την ΕΑ Παραλίας στην Α1 σαν προπονητής και δεδομένα η δουλειά που παρουσίασε ήταν εξαιρετική.

Η Δύμη με τη νίκη στο Αντίρριο επί του Φαέθωνα, έκοψε το νήμα ως 4η και κέρδισε με εμφατικό τόνο το τελευταίο εισιτήριο με προορισμό την ερχόμενη Α1. Ο Δημήτρης Μαντάς με πολλά νέα παιδιά και σημείο αναφοράς τον πολύπειρο Ντίνο Χρυσανθακόπουλο, επιστρέφουν στα «σαλόνια» του μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η και η φιλοσοφία δεν θα αλλάξει.

Παιδιά της ακαδημίας στην πρώτη ομάδα και λίγοι έμπειροι παίκτες, μα πάνω από όλα οικογενειακό κλίμα και μέλημα να απολαμβάνουν την κάθε αγωνιστική.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α2 ΕΣΚΑΗ

Η Δύμη ’07 πήρε τεράστιο διπλό στο Αντίρριο και ανέβηκε στην Α1 ΕΣΚΑ-Η (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Published

on

Στον τελικό ανόδου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η η Δύμη ’07 με τεράστια ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα πήρε τεράστιο διπλό (69-60) επί του Φαέθωνα και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Ματς που διεξήχθη με την παρουσία φίλων και των δυο ομάδων και με τη λήξη έγινε ο… χαμός από τις σαμπάνιες της ομάδας της Κ. Αχαΐας με τους παίκτες, τον τεχνικό Δημήτρη Μαντά και τους φίλους που βρέθηκαν στο Αντίρριο να γίνονται ένα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (TΕΛΙΚΗ)

Τέμενη 54

Αγυιά 53

ΕΑ Παραλίας 46

Δύμη’07 46
—————————–
Φαέθων 45

Πυρσός 43

Ακράτα 42

Πανωλενειακός (-1) 41

Ροϊτικα 40

Ηρακλής Πύργου 38

Διαγόρας 38

Προφ. Ηλίας (-1) 37
—————————–
Σκαγιοπούλειο 37

Κρόνος 34

Πήγασος 32

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.