Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξεκίνημα για τις Ακαδημίες του ΑΠΣ Πάτραι

Published

on

Αύριο στις 19:30 στο Αθλητικό Πάρκο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των Ακαδημιών του ΑΠΣ Πάτραι.

Παράλληλα θα γίνει γνωστό το πλάνο της Ακαδημίας, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων για την φετινή χρονιά.

Πιο αναλυτικά:

Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες του συλλόγου μας, που αναδεικνύουν την λογική και την φιλοσοφία μας ,είναι αυτή που ανακοινώνεται σήμερα με την A&D SPORTS MANAGEMENT, η οποία είναι πλέον η εταιρία που αναλαμβάνει την οργάνωση και προώθηση των ακαδημιών του ιστορικού Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ. Αυτή η συνεργασία από την πρώτη ημέρα εξασφαλίζει το σπίτι των ακαδημιών μας ,αλλά και την διασύνδεση με μια από τις καλύτερες ακαδημίες της πόλης μας.

Το σπίτι μας. Το Αθλητικό Πάρκο πλέον θα είναι ο χώρος που θα στήσουμε ένα πολύ σημαντικό εργαστήρι ποδοσφαίρου. Ένας χώρος που συνδυάζει την ψυχαγωγία με το ποδόσφαιρο, ιδανικός για το πώς φανταζόμαστε εμείς την είσοδο των παιδιών στο ωραιότερο άθλημα του κόσμου.

Μια ιδανική συνεργασία. Ο σύλλογος της Α.Σ.ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ αποτελεί πλέον ένα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια μας, να επαναφέρουμε τον Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ εκεί που ανήκει ιστορικά, στις εθνικές κατηγορίες. Η παρουσία των Θεόδωρου και Νίκου Πατρώνη στο συνολικό οικοδόμημα αποτελεί εχέγγυο της καλής δουλειάς που θα γίνεται πρώτα σε επίπεδο σωστής διαπαιδαγώγησης ,αλλά και στην σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου.

Οι αδερφοί Πατρώνη, πλαισιώνονται από εξαιρετικούς συνεργάτες συμπεριλαμβανομένου των προπονητών μας Δημητρόπουλου Γεώργιου και Καράγιωργα Δημήτρη, οι οποίοι είχαν την τεχνική ευθύνη στο ξεκίνημα της ακαδημίας την περσινή περίοδο.

Την Τετάρτη 15/9/2021 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των ακαδημιών στο αθλητικό πάρκο και η πλήρης παρουσίαση του συνολικού πλάνου“.

Το πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων υποδομής:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Published

on

«Λαβωμένος» θα μπει στα μπαράζ με έπαθλο τη Γ΄Εθνική ο Ατρόμητος. 

Οι πολύπειροι Γκάτσης και Στεργίδης δύσκολα θα προλάβουν τα παιχνίδια (ιδίως ο Γκάτσης). Θυμίζουμε ότι ο πρώτος ήταν και πρώτο «κανόνι» φέτος με 39 τέρματα. 

Κομβική είναι και η απουσία του Χριστόπουλου, που ακόμα δεν έχει αποχωριστεί τις πατερίτσες. Παράλληλα προστέθηκε ο τραυματισμός του Κωστή, που αποχώρησε από το ματς με τον Άρη στο 25’ (φωτό). 

Με «σουβενίρ» τραυματισμού έφυγε και ο Αγγελόπουλος και μιλάμε για «πεντάδα» παικτών που έχουν «γεμάτη» παρουσία στις τάξεις του Ατρόμητου. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Σπανός: Η φάση στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο που έδειξε το ήθος του

Πραγματικός συμπαίκτης σε ντέρμπι με ένταση που κρινόταν ο τίτλος

Published

on

Πέραν των ικανοτήτων του και της αξίας του σαν επιθετικός, ο Γιάννης Σπανός αποτελεί ένα από τα καλύτερα παιδιά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αχαΐας.

Πάντα με το χαμόγελο, σεβόμενος κάθε αντίπαλο, όπως επίσης τον σέβονται αντίστοιχα.

Μία φάση στο ντέρμπι του Άρη με τον Ατρόμητο πιστοποίησε για πολλοστή φορά τον χαρακτήρα του. Τη στιγμή που το ντέρμπι “άναψε”, με την αποβολή του Πανάρετου, ο ποδοσφαιριστής του Άρη ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ωστόσο η “φωτιά” που είχε ανάψει με την απόφαση του Κώστα Ανδριανού, έσβησε με την αγκαλιά του Σπανού στον Πανάρετο και ένα φιλί στο κέφαλι, που έριξε τους παλμούς του αποβληθέντα.

Πραγματικός συμπαίκτης και παράδειγμα για την ομάδα του. Πόσο μάλλον να λειτουργείς τόσο ψύχραιμα σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα, που διακυβευόταν ολόκληρο πρωτάθλημα.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καραπίτσος στη Match Αχαΐας: «Ήμασταν καλύτεροι, έλειψε το γκολ»

Published

on

«Από τότε που ανέλαβα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και άλλαξε η ψυχολογία, μαζί με κάποια πράγματα στην τακτική, που μας βελτίωσαν.  

Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, αλλά μας έλειψε το 2ο γκολ. Σίγουρα η γρήγορη ισοφάριση μας χάλασε τη συγκέντρωση και ήταν η μοναδική απειλή του αντιπάλου. 

Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου και ο κόσμος που μας στήριξε», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη Πατρών στη «Match», Χρήστος Καραπίτσος, έπειτα από τον “τελικό” με τον Ατρόμητο Πατρών στα Ζαρουχλέικα. 

Continue Reading
Advertisement
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

ΠΑΕ Παναχαϊκή και Γιάννης Τάτσης απαγόρευσαν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ23 hours ago

Παναχαϊκή: Άλμα… παραμονής με Ζαμόρα και Κολοβούρη (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Το Βαρθολομιό μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας, η τύχη στα χέρια του * ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Σπουδαίος «άσος» της Απολλωνιάδας με Καφέζα και Κογιώνη επί Κεραυνού Αιγίου 

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Αγυιά με «καυτή» τριάδα πέρασε το εμπόδιο της ΕΑ Παραλίας

Α1 ΕΣΚΑΗ20 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η ΕΑΠ με νέο «αίμα» νίκησε εύκολα τον Ηρακλή Πύργου, ο Κατοχιανός 37π. (pics)

Α1 ΕΣΚΑΗ18 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Γαλήνη επέστρεψε χωρίς προβλήματα στις νίκες (με Αραχωβίτικα/Ακταίο)

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Με μια 7άδα οι Νέοι Γλαύκου «καθάρισαν» την Ανδραβίδα εκτός

Α1 ΕΣΚΑΗ19 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Η Δύμη ’07 πήρε το ντέρμπι με τα Ροΐτικα στην Κ. Αχαΐα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ12 hours ago

Ατρόμητος Π.: Με σοβαρές ελλείψεις στα μπαράζ

Facebook