Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξέρανε» τον ΠΑΟ ο ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε για 20 λεπτά ο Αθανασακόπουλος

Published

on

Μεγάλη νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η ομάδα του Γιαννίκη… πέταγε, έκανε ό,τι ήθελε τον κακό Παναθηναϊκό και με το 2-1 απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μακέντα, αλλά οι Γιαννιώτες το γύρισαν με τους Παμλίδη και Κάργα.

Στο 70′ πέρασε ως αλλαγή ο πατρινός μέσος Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει την τροπή του αγώνα για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας,Εραμούσπε, Πίρσμαν, Παμλίδης (89’ Νάουμετς), Ντομίνγκες, Κάστρο, Ελευθεριάδης, Λεό (82’ Μιλιντσεάνου), Καρτάλης (75’ Λιάσος).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Ξενόπουλος, Σάντσες (84’ Τζαβίδας), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (70’ Αθανασακόπουλος), Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (79’ Καμπετσής), Μακέντα (70’ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (70’ Ενγκμπακοτό).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντώνης Παπακανέλλος: Ο νέος… μάγος του Ολυμπιακού από την Κλειτορία

Published

on

Ο Αντώνης Παπακανέλλος “χάζεψε” την άμυνα της Μίλαν στον μεγάλο τελικό του Youth League και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο με την Μπάγερν Μονάχου και όσοι γνωρίζουν καλά τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα ο πιτσιρικάς μεσοεπιθετικός με το Νο. 10 στη φανέλα θεωρείται για πολλούς το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αντώνης Παπακανέλλος σκόραρε εκπληκτικό γκολ εις βάρος της Μπάγερν Μονάχου. Όσοι παρακολουθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League γνωρίζουν πως τέτοιες στιγμές είναι βούτυρο στο ψωμί του 18χρονου μεσοεπιθετικού από την Κλειτορία.

Ο Αντώνης Παπακανέλλος είναι από τα παιδιά του Ολυμπιακού που φέρουν το βάρος του next big thing. Για τον νεαρό από την Κλειτορία Αχαΐας έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ενώ του έχει δοθεί και ο χαρακτηρισμός “νέος Φορτούνης” λόγω της θέσης και του στιλ που αγωνίζεται.

Ο ένας πιεστικός χαρακτηρισμός δηλαδή μετά από τον άλλον. Για την ώρα, όμως, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο 18χρονος, Αντώνης Παπακανέλλος, ο αθλητής που δίνει τη μάχη του μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού για να αναδειχθεί και να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Όλα τα υπόλοιπα που μπορούν να ειπωθούν ή να γραφτούν μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Υψηλών προδιαγραφών

Με εξαιρετική σωματοδομή και τεχνική κατάρτιση υψηλού επιπέδου ο Παπακανέλλος είναι παίκτης που σε ελκύει στο μάτι προτού σφυρίξει ο διαιτητής. Πριν από μερικά χρόνια σ’ ένα ντέρμπι Κ17 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην Παιανία, οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι και πίεζαν ασφυκτικά…

Ο Παπακανέλλος είχε δώσει μοναδική παράσταση εκείνο το απόγευμα και συστήθηκε για τα καλά στον αρκετό κόσμο που έχει μαζευτεί για να δει το συγκεκριμένο ματς. Μεταξύ αυτών ατζέντηδες και σκάουτ ξένων ομάδων. Εκεί, ο Παπακανέλλος πήρε το “τικ” κι άρχισε να ανεβαίνει η φήμη του ως μεγάλο ταλέντο.

Λίγες μέρες δοκιμαστικών

Σε μικρή ηλικία ο Παπακανέλλος πέρασε και από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά οι δύο πλευρές τότε δεν τα είχαν βρει όσον αφορά τη συμφωνία για τη διάρκεια παραμονής του παίκτη στην Αρκαδία, οπότε κι έφυγε.

Ο αστικός μύθος αναφέρει πως στο κόλπο της απόκτησής του είχε μπει και ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη να έχει κάνει κάποιες προπονήσεις, όμως ο Ολυμπιακός έτρεξε την υπόθεση και μετά από μερικές ημέρες δοκιμαστικών στον Ρέντη τελείωσε τη δουλειά με τον παίκτη και τον έντυσε στα ερυθρόλευκα.

Τα συν και τα πλην του Παπακανέλλου

Τα θετικά του Παπακανέλλου από τη ματιά των σκάουτ τα έχουμε ήδη αναλύσει και παραπάνω: Έχει εξαιρετική σωματοδομή, η τεχνική του είναι top επιπέδου και η οξυδέρκειά του δημιουργούν ένα μείγμα ποδοσφαιριστή που μπορεί να σταθεί.

Βέβαια, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε τομείς του παιχνιδιού, όπως η ωριμότητα διαχείρισης του τέμπο και το καλύτερο focus στην τελική απόφαση.

Σαφώς, τώρα, μένει να δούμε το φινάλε του ταξιδιού της Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League και μετέπειτα την καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων. Εκεί θα κριθούν πολλά. Αφού ορισμένα παιδιά από την Κ19 αναμένεται να την ακολουθήσουν και εκεί θα φανεί ποιοι είναι έτοιμοι να σταθούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

Published

on

Οι εικόνες από την… επίσκεψη της αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας έχουν κατακλύσει τα social media, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Καλαμάτα να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο το απόκοσμο σκηνικό στην πόλη της Μεσσηνίας.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε και απεικονίζει κατά κύριο λόγο το γήπεδο της ομάδας, γίνεται λόγος για… άσπρη θύελλα στο γήπεδο της Μαύρης Θύελλας, με το σχόλιο «βασικά άσπρη ή πορτοκαλί» να κάνει την εμφάνισή του όσο περνούσε η ώρα.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 1

ΑΕΚ: «Θέλουμε μια OPAP Arena γεμάτη με πάθος για τη νίκη, χωρίς να θέσουμε την ομάδα σε οποιονδήποτε κίνδυνο»

Published

on

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (24/04, 20:30, COSMOTE Sport 1) στο πιο κρίσιμο ντέρμπι για τη μάχη του τίτλου (μέχρι το επόμενο).

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζητά από τον κόσμο να έχει μια “κόσμια” συμπεριφορά και να προστατέψει την ομάδα, τονίζοντάς του τα αντικείμενα που απαγορεύονται να έχει μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα επισημαίνει ότι όποιος προχωρήσει σε σχετικές παραβιάσεις θα υποστεί ο ίδιος κυρώσεις, εκτός φυσικά από την ίδια την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Φίλοι της ΑΕΚ

Όσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί στο Σπίτι Μας και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με τη Λαμία, άλλο τόσο είναι η αυριανή (24/4, 20.30) πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να κυλήσει ομαλά χωρίς έξω-αγωνιστικούς κινδύνους για την ομάδα μας.

Οφείλουμε να προστατέψουμε την ΑΕΚ από οτιδήποτε θα μπορούσε να της δημιουργήσει πρόβλημα στην προσπάθεια της για τη νίκη. Να την προστατέψουμε από κάθε ενδεχόμενη προβοκατόρικη ενέργεια που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί όποιος θέλει να την δει να μην πετυχαίνει τους αγωνιστικούς της στόχους στο πρωτάθλημα. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο η προσπάθεια να αποφύγουμε κάποια μελλοντική τιμωρία βάσει του νέου πολύ αυστηρού πλαισίου ποινών. Είναι κυρίως η προσπάθεια να προστατέψουμε την ΑΕΚ στο ίδιο το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οποιοδήποτε βεγγαλικό, καπνογόνο, κροτίδα και κάθε είδους αντικείμενο που θα μπορούσε να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να φέρει καταστροφική εξέλιξη για την ομάδα μας στο αυριανό ντέρμπι και στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος. Έχετε το συνεχώς στο μυαλό σας αυτό. Κάθε πιθανή στιγμή απώλειας ψυχραιμίας, η παραμικρή επιπολαιότητα, μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα σε βάρος μας.

Επίσης θυμίζουμε ακόμη μια φορά πως κίνδυνοι από επιπολαιότητες υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο. Οι ποινές για παραβάτες είναι πολύ αυστηρές και δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Προστατέψτε, λοιπόν, και τους εαυτούς σας και μην ξεχνάτε πως το σύστημα των καμερών ασφαλείας από την ώρα που ανοίγει το γήπεδο είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείτε καθόλου με πιθανές προκλήσεις. Αν υπάρξουν και με οποιαδήποτε μορφή μπορεί να έχουν. Αδιαφορία και ακόμη μεγαλύτερο πάθος στην στήριξη της ομάδας μας, πρέπει να είναι η απάντηση μας.

Οι πόρτες της OPAP Arena την Τετάρτη θα ανοίξουν στις 17.30. Φροντίστε να βρίσκεστε στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, για να αποφευχθεί οποιουδήποτε είδους ταλαιπωρία. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι για να αποκλειστεί η περίπτωση μεταφοράς στο γήπεδο απαγορευμένου – επικίνδυνου αντικειμένου και για να απομακρύνονται άμεσα όσοι δεν έχουν εισιτήριο. Απαγορεύεται επίσης να περάσει στο γήπεδο πανό ή πλακάτ με περιεχόμενο υβριστικό, προκλητικό, ρατσιστικό ή αντιαθλητικό.

Αν δεν έχετε εισιτήριο για τον αγώνα, μην προσεγγίσετε το γήπεδο. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και οποιοσδήποτε κάτοχος εισιτηρίου προσπαθήσει να συνδράμει κάποιον άλλον να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει πολύ σοβαρές κυρώσεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μην έχετε μαζί σας σάκο, σακούλα ή κράνος μηχανής. Σε οποιονδήποτε είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και δεν πρέπει να προσεγγίσει καν τον περιβάλλοντα χώρο.

Φίλοι της ΑΕΚ

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη μας στον απόλυτο βαθμό. Να δώσουμε όλοι ό,τι έχουμε μέσα μας για να βοηθήσουμε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Θέλουμε μια OPAP Arena γεμάτη πάθος για την νίκη της ΑΕΚ και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό χωρίς να χρειαστεί να θέσουμε την ομάδα σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Το έχουμε καταφέρει ήδη σε όλα τα ματς από τότε που τέθηκε σε ισχύ το νέο αυστηρό πλαίσιο ποινών.

Όλοι μαζί στο Σπίτι Μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν! Όλοι μαζί το βράδυ της Τετάρτης στο πλευρό της ΑΕΚ για μια μεγάλη νίκη!

Σας ευχαριστούμε“.

Continue Reading
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Ευρωλίγκα: Η Μακάμπι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στους προημιτελικούς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 hours ago

Αντώνης Παπακανέλλος: Ο νέος… μάγος του Ολυμπιακού από την Κλειτορία

ΑΘΛΗΜΑΤΑ7 hours ago

Οργανωμένοι σαν στρατιωτικό σώμα και με ιεραρχία οι χούλιγκαν των επεισοδίων στον Ρέντη

Α1 ΕΣΚΑΗ8 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αρχίζουν τα πλέι-οφ, μετά το Πάσχα τα πλέι-άουτ

Uncategorized8 hours ago

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης

ΠΟΛΟ9 hours ago

Πόλο: Ο Ολυμπιακός… κατατρόπωσε την αήττητη Φερεντσβάρος και φουλάρει για το Final 4!

ΒΟΛΕΙ9 hours ago

Βόλεϊ: Στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ οι κορασίδες της Πανχααϊκής

SUPER LEAGUE 210 hours ago

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – «Ευθεία βολή ε; Ναι… και όποιον πάρει ο χάρος»!

SUPER LEAGUE 111 hours ago

ΑΕΚ: «Θέλουμε μια OPAP Arena γεμάτη με πάθος για τη νίκη, χωρίς να θέσουμε την ομάδα σε οποιονδήποτε κίνδυνο»

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Ευρωλίγκα: Η Μακάμπι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στους προημιτελικούς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 hours ago

Αντώνης Παπακανέλλος: Ο νέος… μάγος του Ολυμπιακού από την Κλειτορία

ΑΘΛΗΜΑΤΑ7 hours ago

Οργανωμένοι σαν στρατιωτικό σώμα και με ιεραρχία οι χούλιγκαν των επεισοδίων στον Ρέντη

Α1 ΕΣΚΑΗ8 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αρχίζουν τα πλέι-οφ, μετά το Πάσχα τα πλέι-άουτ

Uncategorized8 hours ago

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης

ΠΟΛΟ9 hours ago

Πόλο: Ο Ολυμπιακός… κατατρόπωσε την αήττητη Φερεντσβάρος και φουλάρει για το Final 4!

ΒΟΛΕΙ9 hours ago

Βόλεϊ: Στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ οι κορασίδες της Πανχααϊκής

SUPER LEAGUE 210 hours ago

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

ΑΘΛΗΜΑΤΑ10 hours ago

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – «Ευθεία βολή ε; Ναι… και όποιον πάρει ο χάρος»!

SUPER LEAGUE 111 hours ago

ΑΕΚ: «Θέλουμε μια OPAP Arena γεμάτη με πάθος για τη νίκη, χωρίς να θέσουμε την ομάδα σε οποιονδήποτε κίνδυνο»

Facebook