Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με την ισχυρή Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟ

Published

on

Ο Ολυμπιακός μπήκε πρώτος στην δράση της 13ης στροφής στην Euroleague και δοκιμάστηκε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας ήττα με 93-77.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και να μείνουν κοντά στο σκορ, προκειμένου να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και οι “μερένγκες” επέβαλλαν τον ρυθμό τους, φτάνοντας εύκολα στο 10-3, με τον Ολυμπιακό να υποπίπτει στο 5-8.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός παίρνει την σκυτάλη και παίζει και αυτός επί Ισπανικού εδάφους, αφού τον περιμένει η Μπαρτσελόνα, η οποία φέτος στοχεύει στο τρόπαιο, αν και δεν είναι αήττητη ως ώρας (9-3). Οι “πράσινοι” έχοντας καλή ψυχολογία από τις 4 σερί νίκες θα παλέψουν για την υπέρβαση και το καλό είναι ότι δεν έχουν απουσίες. Στον αντίποδα παραμένουν μακροχρόνια εκτός οι Πάνγκος και Ερτέλ. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 22:00.

Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

Published

on

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τη δική του θέση στην κάμερα της ΕΡΤ3 σχετικά με όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που υπάρχει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

“Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας, αν και μου επιτίθεται εδώ και μήνες με όλους τους τρόπους. Εγώ είμαι προπονητής εναντίον προπονητή, ότι έχω, το έχω με τον Εργκίν. Επί τη ευκαιρία, να τον συλλυπηθώ για τον θάνατο του πατέρα του. Τώρα, αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επιτίθεται εδώ και μήνες, όπως κάνει, εγώ δεν μπορώ να αντεπιτεθώ. Εγώ δεν έχω social media, ούτε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως εκείνος. Μπορώ να βγω μόνο σε μία συνέντευξη, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Προφανώς η ανακοίνωση της ομάδας με καλύπτει απόλυτα. Είναι μοιραίο αυτό όταν κοουτσάρεις τον Ολυμπιακό. Και στο παρελθόν ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Είναι το τοξικό παιχνίδι που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ όταν και οι δύο ομάδες είναι πολύ ισχυρές. Με τιμάει αυτό γιατί δείχνει ότι κάτι κάνω καλά και θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό.

Έχουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας σε τομείς του παιχνιδιού που δεν έχουν σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Η προσέγγιση μας είναι διαφορετική από τα παιχνίδια που χρειάστηκε να πάρουμε στην Ευρωλίγκα. Είναι λογικό από τη στιγμή που κάναμε ένα δεύτερο γύρο που ήταν ίσως ο καλύτερος από κάθε άλλη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Προμηθέα δεν ήταν ιδιαίτερης σημασίας. Η ομάδα προσπαθεί να κατεβάσει επίπεδο έντασης ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών που έχει μπροστά της”.

O Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συνέχεια στις δηλώσεις του για την κόντρα που έχει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

«Η κατάσταση έχει ενταχθεί, δεν έχει δημιουργηθεί τώρα. Είναι νομίζω τρία χρόνια συνέχεια. Προφανώς έχει σχέση με τα αποτελέσματα που είχαμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Με αυτό που έγινε βοηθήσαμε να αυξηθεί το ενδιαφέρον για το ελληνικό μπάσκετ και μπορώ να το αναλύσω και με νούμερα. Ανέβηκαν τα έσοδα, τα νούμερα, τα μπάτζετ των ομάδων, η επισκεψιμότητα των σάιτ… Έχω την αίσθηση ότι το μπάσκετ ανθίζει και πάλι.

Ο Ολυμπιακός πήγε δύο φορές στο Final 4, δημιούργησε προσδοκίες πως το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να είναι στην κορυφή της Ευρώπης ακόμη κι αν το μπάτζετ του είναι το 1/3 σε σχέση με άλλες ομάδες. Είναι ένας οργανισμός που αγαπήθηκε πολύ από τους φιλάθλους της ομάδας μας για το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που παλεύει, ότι έχει καλή χημεία μεταξύ των ατόμων της, που μάχεται σε κάθε παιχνίδι και έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ κατά γενική παραδοχή όλων των Ευρωπαίων αναλυτών.

Επειδή κερδίσαμε πάρα πολλές φορές συνεχόμενα τον Παναθηναϊκό, πήραμε επτά συνεχείς τίτλους, ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά χρήματα για να μας κερδίσει. Αυτό μόνο καλό είναι για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε πώς έχει γίνει. Άρα σε έναν βαθμό κάναμε καλό και σε αυτούς», ανέφερε αρχικά.

«Αν το δω αποστασιοποιημένα, θα έλεγα ότι με τιμάει κιόλας. Ο κ. Γιαννακόπουλος με αυτά που λέει και οι γύρω-γύρω με αυτά που γράφουν έχουν φαγωθεί να φύγω από τον Ολυμπιακό. Αυτό με τιμάει, θεωρούν προφανώς ότι κάνω κάτι καλό στην ομάδα. Το αντιμετωπίζω προφανώς έτσι. Το αντιμετώπιζα με χιούμορ όταν έλεγε ότι είμαι 1,90μ.-που δεν είμαι, είμαι 2 μέτρα-αλλά είμαι μικρό ανθρωπάκι. Μια, δύο, πέντε, δέκα… Δεν έχω social media, μου τα έστελναν. Σκέφτηκα κι εγώ ότι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που κατά καιρούς στοχεύει ο κ. Γιαννακόπουλος σε επιθέσεις.

Δεν έχω ούτε social media, ούτε σάιτ από πίσω μου, ούτε ζήτησα ποτέ από τον Ολυμπιακό να υποστηρίξει αυτό το πράγμα γιατί πιστεύω πως είναι τοξικό. Εγώ ό,τι έχω να κάνω στη σχέση με τους αντιπάλους, τους έχω με τους προπονητές, τους συναδέλφους μου. Και τους οκτώ που έχει αλλάξει ο κ. Γιαννακόπουλος στο διάστημα της δεύτερης πορείας μου στον Ολυμπιακό, γιατί τόσους έχει αλλάξει σε αυτά τα 4-4,5 χρόνια, μπορείτε να τους ρωτήσετε αν τους σεβάστηκα, αν τους υποδέχτηκα με επαγγελματισμό και με ζεστασιά και τι σχέσεις έχω και αφού έφυγαν.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά προς τους συναδέλφους μου ήμουν όπως πρέπει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλη αυτή η προπαγάνδα που γίνεται συστηματικά, το καταλαβαίνετε όλοι, είναι στοχευμένη και απομονώνουν μια λέξη. Δεν βλέπουν τι άλλο έχω πει. Μπορεί να βάλουν τη χειρότερη φωτογραφία που είμαι σε ένταση. Είναι πολύ οργανωμένοι και συστηματικοί, ακόμη και άνθρωποι που κάνουν τρία ορθογραφικά λάθη στη λέξη Καλαμάτα.

Υπήρχε ένας κύριος Μπούκουρας που κάθε φορά με προσβάλλει, νόμιζα πως δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και μου έδειξαν μια συνέντευξη στον Τζέριαν Γκραντ και είδα ότι υπάρχει. Λέω, οκ, να δεχτώ οτιδήποτε γίνεται, είναι στους κανόνες του παιχνιδιού.

Όσοι είναι στα court seats στο ΟΑΚΑ μπορούν να με βρίζουν, να λένε να πεθάνει το παιδί μου, να βρίζουν την πεθαμένη μάνα μου, να πάθω καρκίνο, αυτά είναι τα πιο επιεική που σας λέω. Την ίδια ώρα τραβάνε με το κινητό. Αν δεν απαντήσω, τα βάζουν στα social media να δουν οι φίλοι τους τι ωραία που με έβρισαν, αν απαντήσω καμιά φορά το χρησιμοποιούν για προπαγάνδα. Καμιά φορά απαντάω κι εγώ. Εγώ κρίνομαι για ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο. Με την Εφές εξετράπην και αποβλήθηκα. Ο Αταμάν μπήκε δύο φορές στο γήπεδο στο ντέρμπι και δεν αποβλήθηκε. Μετά ήταν η δική μου συμπεριφορά το πρόβλημα», πρόσθεσε.

«Εμένα με κάλυψε απολύτως η ανακοίνωση της ομάδας μας και τους ευχαριστώ γι ‘αυτό. Δεν νιώθω μόνος, επειδή είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, όχι επειδή είμαι ο Μπαρτζώκας. Νιώθω την αγάπη και τη συμπαράσταση όλης της μάζας που έχουμε σαν φίλαθλοι. Ενωμένοι θα κάνουμε την προσπάθειά μας για την ομάδα μας», συνέχισε.

Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό είπε: «… συλλυπητήρια στον Εργκίν για τον χαμό του πατέρα του και στην οικογένειά του».
Τέλος, για το ματς με τον Προμηθέα είπε: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Ο Προμηθέας είναι πάντα σοβαρή ομάδα, πολύ καλή στο iso, με καλούς αμυντικούς κανόνες και έπρεπε να παίξουμε σοβαρά κατά διαστήματα για να κερδίσουμε. Κάναμε όμως επιπόλαια πράγματα όταν είχαμε μεγάλη διαφορά. Πρέπει τώρα οι παίκτες μας να δείξουν σοβαρότητα και ετοιμότητα για τις μεγάλες συναντήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Published

on

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη των playoffs της EuroLeague με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο ΣΕΦ τον Προμηθέα για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Basket League και επικράτησε με 80-69 για να βελτιώσει το ρεκόρ του σε 23-3 (13-1 εντός και 10-2 εκτός έδρας), μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής σε 10 παίκτες.

Στο 15-10 έπεσαν οι Πατρινοί (10-3 εντός και 5-7 εκτός έδρας), που έχουν πάντως κλειδώσει θέση στην πρώτη τετράδα ενόψει των playoffs του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο που έχει να κρατήσει από αυτό το ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι η επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεβ στη δράση. Ο Σέρβος φόρουορντ αγωνίστηκε για 21’08” και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού μέτρησε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Καλή εμφάνιση και από τον Μόουζες Ράιτ με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ο παίκτης που έμεινε εκτός εξάδας ξένων, ενώ στο πρωτάθλημα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Νίκολα Μιλουτίνοβ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που παρατάχθηκαν στο παιχνίδι με 9 παίκτες (σσ. χωρίς τους Χρυσικόπουλο, Πλώτα και Μπαζίνα, λόγω στομαχικών διαταραχών), ξεχώρισε ο Τζορτζ Πάπας με 14 πόντους από 4/6 τρίποντα και ο Χάντερ Χέιλ με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 λάθη.

15-29 οι πόντοι από λάθη αντιπάλου, 44-16 οι πόντοι στη ρακέτα, 13-8 οι πόντοι δεύτερης ευκαιρίας, 10-11 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 44-29 οι πόντοι των αναπληρωματικών.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του Προμηθέα (1/8 τρίποντα) στην πρώτη περίοδο για να χτίσει ένα διψήφιο προβάδισμα (20-9, 10′). Κάποια μαζεμένα λάθη των ερυθρολεύκων στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, επέτρεψαν στους Πατρινούς να φέρουν το ματς στα ίσια (33-33, 16’30”), όμως οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλύτερα το πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με μία διαφορά 8 πόντων (44-36, 20′).

Η επιθετική παραγωγή του Προμηθέα έπεσε ακόμα περισσότερο στην τρίτη περίοδο, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ξεφεύγει με 18 πόντους (62-44, 30′) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Βρίσκοντας πέντε τρίποντα μέχρι το 34′, εκ των οποίων τα τρία δια χειρός Τζορτζ Πάπας, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πλησίασε σε 68-59, ενώ με τρεις βολές του Κρις Κόφι η απόσταση μειώθηκε ακόμα περισσότερο (68-62, 36′).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-9, 44-36, 62-44, 80-69.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3 (1/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη) , Κάναν 6 (2) , Φαλ 10 (4 ριμπάουντ) , Παπανικολάου (6 ριμπάουντ) , Πίτερς 17 (1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 λάθη) , Γουίλιαμς-Γκος 5 (3 ριμπάουντ, 4 ασίστ) , Ράιτ 21 (5 ριμπάουντ, 4 λάθη), Λαρεντζάκης 6 (2/6 τρίποντα, 3 λάθη) , Μήτρου-Λονγκ 6 (1/1 τρίποντο, 4 λάθη) , Πετρούσεβ 6 (6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 22/37 δίποντα, 7/20 τρίποντα, 15/17 βολές, 40 ριμπάουντ (29 αμυντικά – 11 επιθετικά), 25 ασίστ, 21 λάθη, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα: 12/25 δίποντα, 11/34 τρίποντα, 12/17 βολές, 25 ριμπάουντ (18 αμυντικά – 7 επιθετικά), 15 ασίστ, 12 λάθη, 13 κλεψίματα, 2 μπλοκ

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του Top-6 της Basket League. Θυμίζουμε ότι για τον Προμηθέα εκκρεμεί και το ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Continue Reading

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ανταγωνιστικός ο Προμηθέας στο πρώτο ημίχρονο (44-36) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Published

on

Χωρίς άγχος ο Προμηθέας, με εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, στέκεται ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους μάχης στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού για να βρει 12 πόντους, είναι όμως εξαιρετικά άστοχος από την περιφέρεια (5/18 τρίποντα). Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι πήραν 24 πόντους από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 44-36.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ Α ΜΕΡΟΥΣ

Ολυμπιακός: 14/21 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 4/4 βολές, 21 ριμπάουντ (15 αμυντικά – 6 επιθετικά), 17 ασίστ, 6 λάθη, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ

Προμηθέας: 7/14 δίποντα, 5/18 τρίποντα, 7/11 βολές, 14 ριμπάουντ (8 αμυντικά – 6 επιθετικά), 6 ασίστ, 3 λάθη, 5 κλεψίματα

Continue Reading
Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ39 mins ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ3 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ4 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ4 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ6 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Παναχαϊκή: Ανατροπή με Μούλντερ;

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ14 hours ago

Χρ. Σαλούστρος: «Ηχηρή» προσθήκη μόνο στα… χαρτιά!

ΒΟΛΕΙ13 hours ago

Φιλικό με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και απονομή στις πρωταθλήτριες της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ12 hours ago

Παναχαϊκή: Ο Ηλίας Κοκκόρης της ΕΠΣ Αρκαδίας έχει οριστεί για να διευθύνει τον αγώνα με τον Γιούχτα

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ10 hours ago

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγελική Παπαμιχαήλ του Warriors Club

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ17 hours ago

Προμηθέας: Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» για το καλύτερο δυνατό (17:15) με Ολυμπιακό 

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 hours ago

Με «όπλο» την Τούμπα ο ΠΑΟΚ απειλεί την Κλαμπ Μπριζ

ΜΠΑΣΚΕΤ13 hours ago

Στο πένθος βυθίστηκε ο Εργκίν Αταμάν και η οικογένεια του Παναθηναϊκού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ39 mins ago

Στους 4 του Conference ο Ολυμπιακός, με ήρωα τον Τζολάκη στην πιο μεγάλη βραδιά της ιστορίας του

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 hours ago

Τέλος στο όνειρο – Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ

ΒΟΛΕΙ3 hours ago

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break!

ΠΟΛΟ4 hours ago

Πρώτο βήμα ανόδου για ΝΕΠ, 11-10 τον Άρη Θεσσαλονίκης με ανατροπή

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ4 hours ago

ΕΠΣ Αχαΐας: Οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββατοκύριακου (20-21/04)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ5 hours ago

Παναχαϊκή: Το γκολ του Ζαμόρα στη νίκη επί του Αιγάλεω (vid)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 hours ago

ΕΟΚΑΝ: Ενημερωθήκαμε επίσημα από τη FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ6 hours ago

Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ μου λένε να πεθάνει το παιδί μου και να πάθω καρκίνο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 hours ago

Παναθηναϊκός: «Πληρώνει τα 4 εκατ. ευρώ για Ακαϊντίν»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ6 hours ago

Καλή παρουσία του Προμηθέα στο ΣΕΦ και ήττα (80-69) από τον Ολυμπιακό

Facebook