Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

«Υποµονή, θα το ξεπεράσουµε»

Published

on

Με δεμένα τα χέρια εδώ και καιρό είναι ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Δελέγκος.

Άλλωστε η Αχαΐα ήταν από τους πρώτους νομούς που έκλεισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις λόγω της πανδημίας.

Μοιραία λοιπόν και ο μελανόλευκος κόουτς προς το παρόν τουλάχιστον κινείται στην πλήρη εφαρμογή του μέτρου της Πολιτείας μένοντας σπίτι, αναμένοντας κι αυτός τις εξελίξεις σχετικά με το υπόλοιπο της
χρονιάς στην Α2 εθνική.

«Εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, το μόνο που χρειάζεται από όλους μας είναι υπομονή, καλή διάθεση και συμπαράσταση δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δυστυχώς ακόμα δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο πλην της υγείας μας, που πρέπει να προασπιστεί από όλους μας κι εδώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Πόσο μάλλον για μπάσκετ που περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Επισημοποιήθηκε η συμπόρευση Απόλλωνα και Έσπερου Α.Ο.Π.Α.!

Published

on

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας στην οποία γνωστοποιεί και τυπικά την νέα μεγάλη του συνεργασία με τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. που πρώτη η “Match” είχε αποκαλύψει στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας (1/6)!

Στην επίσημη τοποθέτηση των “μελανόλευκων” τονίζεται μεταξύ άλλων το πρωταρχικό σχέδιο της όλης σύμπλευσης των δυο σωματείων, δηλαδή την ανάδειξη ταλαντούχων νέων καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “μελανόλευκων”: 

Μεγάλος ο στόχος, ευρεία η συνεργασία!

Αυτό είναι το πνεύμα της νέας εποχής που θα βαδίσει ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας, έχοντας στο πλευρό του τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. Σκοπός αυτής της προσπάθειας, ξεκινώντας από την συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, να αναδειχτούν πρότυπα και παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν το επόμενο βήμα και μακροπρόθεσμα να υλοποιήσουν ένα όραμα όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ και την μεγάλη ομάδα της Πάτρας.

Ο Απόλλωνας δηλαδή θα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε παίκτες βγαλμένους από την συνεργασία και τα σπλάχνα του και παράλληλα ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. αλλά και η Απολλωνιάδα να έχουν πολλαπλά οφέλη και κυρίως να βγει κερδισμένο το μπάσκετ της πόλης μας!

Α.Σ. Απόλλων Πάτρας-Απολλωνιάδα και Έσπερος Α.Ο.Π.Α. θα λειτουργούν πλέον σαν ένας μεγάλος Οργανισμός με κοινό στόχο να ανοιχτεί μια μεγάλη “αγκαλιά” για όλα τα παιδιά της πόλης.

Γιατί για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής το παρόν και το μέλλον είναι εδώ!

Το σύγχρονο Αθλητικό κέντρο του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας στην Περιβόλα, που αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα, είναι στην διάθεση των αθλητών των Συλλόγων Α.Σ. Απόλλων Πάτρας-Απολλωνιάδα -Έσπερος Α.Ο.Π.Α. και των αθλητών όλης της Πάτρας.

Δ.Σ. Απόλλων Πάτρας

Δ.Σ. Απολλωνιάδα

Δ.Σ. Έσπερος Α.Ο.Π.Α.

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλωνας: “Κανένα απολύτως θέμα με Δελέγκο”

Published

on

Ανακοίνωση-διάψευση από τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

“Δεν μπορούμε να μπαίνουμε καθημερινά στην διαδικασία διαψεύσεων ή επιβεβαιώσεων δημοσιευμάτων.

Τελευταίο «κρούσμα» η υποτιθέμενη διακοπή της συνεργασίας μας με τον Κώστα Δελέγκο. Δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα, γιατί απλώς δεν μας έχει απασχολήσει κανένα απολύτως θέμα ενόψει της νέας περιόδου, αφού όλα έχουν έλθει πίσω και φυσικά κάθε προγραμματισμός λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει υστεροβουλία στο συγκεκριμένο «κρούσμα» και ελπίζουμε γενικότερα στο μέλλον να μην αναγκαστούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Συλλόγου μας”.

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Δεν θα αποκτηθεί κοινοτικός παίκτης στον Απόλλωνα

Published

on

Όπως έβγαλε την φετινή χρονιά, δηλαδή χωρίς να αποκτήσει κοινοτικό παίκτη μετά το απαγορευτικό της ΦΙΜΠΑ, έτσι ο Απόλλωνας θα πορευθεί και του χρόνου.

Αν και βέβαια θα μπορεί να πάρει παίκτη αυτής της κατηγορίας αρκεί φέτος να έχει αγωνιστεί σε Ελληνική ομάδα, εν τούτοις όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκτός κι αν προκύψει κανένα… λαβράκι που θα συμφέρει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά και το οποίο θα πείσει τους διοικούντες ότι αξίζει να προχωρήσουν σε προσθήκη.

Όμως το λέμε και πάλι, στον αρχικό σχεδιασμό μεταγραφή κοινοτικού δεν υπάρχει, αφού και φέτος έτσι έπαιξε η ομάδα και τα πήγε μια χαρά.

Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Copyright © 2019 Mikad Εκδοτικές Διαφημιστικές Υπηρεσίες. --- Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας matchnews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.