Connect with us

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Υποκλίθηκαν όλοι στην Αντωνία Γιαννακοπούλου!

Published

on

Συγκλόνισε η Αντωνία – Φιλίππα Γιαννακοπούλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων – νεανίδων στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Η νεαρή πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής πέτυχε την μεγαλύτερη διεθνή διάκριση στην ιστορία της πατραϊκής πυγμαχίας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/10) στο πλαίσιο του δ’ γύρου των 54κ. πέτυχε την τρίτη της νίκη στη διοργάνωση. Μετά την Ιταλίδα Μικέλα Κακάμο και την Ρωσίδα Αναστάζια Κιριένκο νίκησε στον μεγάλο τελικό την Τουρκάλα Κεβσέρ Τουτουνσού με χαρακτηριστική ευκολία (5-0 στα σημεία, 20 χτυπήματα διαφορά!).

Η έξι φορές (χρυσή) πρωταθλήτρια Ελλάδας δικαιώθηκε για την πολύχρονη και πολύμοχθη προσπάθειά της. Θυμίζουμε πως ήταν 9η στο ευρωπαϊκό κορασίδων το 2018 στην Ανάπα Ρωσίας, και 17η στο ευρωπαϊκό κορασίδων το 2019 στο Γαλάτι της Ρουμανίας. Έκανε έτσι ευτυχισμένη την οικογένειά της, τους συναθλητές της, την ΠΓΕ, τον προπονητή της στην ΠΓΕ και ομοσπονδιακό τεχνικό στο πρωτάθλημα, Νίκο Πλέα, και τον τον θείο της και προπονητή της ΠΥΓΜΗ, Λάμπρο Μιχαλόπουλο, που ήταν στη γωνία της.

«Η νεαρή πατρινή αθλήτρια πυγμαχίας Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου μας γέμισε σήμερα μεγάλη χαρά και περηφάνια. Κατακτώντας τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση στην ιστορία της πατραϊκής πυγμαχίας με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης νέων-νεανίδων, έδειξε τι μπορεί να κάνει ο αθλητισμός, η δύναμη της νιότης και η γυναικεία θέληση. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, την οικογένειά της, τους προπονητές της και την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής», τόνισε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Παπαδημάτος, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Συγχαίρω την Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων. Είναι μια ιστορική επιτυχία για την πόλη μας, μας έκανε όλους υπερήφανους».

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Η Δύναμη Πατρών ξεχώρισε στο 11th Top Tirana Open

Published

on

Με επτά μετάλλια επέστρεψε η Δύναμη Πατρών από τα Τίρανα της Αλβανίας, όπου συμμετείχε στο 11th Top Tirana Open.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια πήραν οι Κωστοπούλου Αντωνία-Αγγελική και Μότσου Λύδια, αργυρά οι Τσασερλή Αναστασία, Κωστόπουλος Δημήτρης και Ζαχόπουλος Χρηστος και χάλκινα οι Καλαπόδη Βαρβάρα και Ασπρούκου Φωτεινή, ενώ εμπειρίες αποκόμισαν οι Ζώντου Μελίνα, Πεσματζόγλου Κωνσταντίνα, Ζαχαριάδη Θεοδώρα, Πανόπουλος Νίκος και Παναγόπουλος Νικόλας.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Επτά μετάλλια στην Αλβανία για το A.C. Warriors Club

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Βλάση Πετρόπουλου κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στους αγώνες

Published

on

Έπεσε η αυλαία των δύο πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Τίρανα όπου ο σύλλογος A.C. Warriors Club συμμετείχε με εννέα αθλητές και αθλήτριες καταφέρνοντας να κατακτήσει επτά μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι νεαροί αθλητές του Βλάση Πετρόπουλου κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στους αγώνες, όπου χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι Αμτζοπούλου Νεφέλη, Παπαμιχαήλ Αγγελική και Αμτζοπούλου Χριστίνα-Αννα, ασημένια μετάλλια είχαμε για Σωτηρόπουλο Μιχαήλ-Άγγελο, Σωτηρόπουλο Μάριο και χάλκινα για τους Αξιώτη Ανδρέα και Παπαμιχαήλ Αγγελική.

Continue Reading

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΡ

Τέταρτη θέση και πέντε μετάλλια για την Αγωγή στην Αλβανία

Published

on

Με την τέταρτη θέση συνολικά, με πέντε μετάλλια και την αποκόμιση εμπειριών από τα δύο δυνατά πρωταθλήματα TOP TIRANA E1 2024 και TOP TIRANA OPEN που έλαβαν μέρος οι αθλητές της Αγωγής επέστρεψαν στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια είχαμε για Νικόλα Καλφαγιάννη, Παναγιώτη Δημητρακόπουλο και Ιωάννα Τσαγκάνη, ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι  Μαριάννα Ματζουράνη και Μάνια Πατσαούρα.

Συμμετοχές και εμπειρίες αποκόμισας επίσης οι Ιωάννης Παπάς, Κωνστνατίνα Ψαριάδη, Ανδρέας Παπακωνσταντινόπουλος.

Continue Reading
Advertisement

Facebook