Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Υποψήφιος ξανά για την ΕΟΠΕ ο Γιώργος Καραμπέτσος

Published

on

Με την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» ο νυν πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος γνωστοποίησε επισήμως την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της Ομοσπονδίας που έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου 2021.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καραμπέτσος προχώρησε και στον απολογισμό της πρώτης του θητείας και παρουσίασε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία.

Η ανακοίνωση:

Η 22α Φεβρουαρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης.

Με απόλυτο σεβασμό στην Ημέρα αυτή αλλά και στις υποχρεώσεις που ανέλαβα πριν από τέσσερα χρόνια και ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στις 27 Μαρτίου 2021 διεκδικώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο του βόλεϊ.

Ανακοινώνω την κίνηση «Πρώτα το Βόλεϊ» που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.).

Το 2016 όταν μαζί με τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. περάσαμε το κατώφλι της Ε.Ο.ΠΕ. βρήκαμε ένα διαλυμένο οργανισμό που όδευε ολοταχώς στην χρεοκοπία έχοντας χρέη περίπου επτάμιση εκατομμύρια ευρώ (7.500.000€) σε πεντακόσιους (500) προμηθευτές και φυσικά πρόσωπα.

Έγινε παραγραφή 3.500.000€, κερδίσαμε στο εφετείο το δικαστικό αγώνα με το Ο.Α.Κ.Α. για χρέος 500.000€ και διακανονίσαμε χρέη 3.500.000€.

Χρειάστηκε να κάνουμε διαπραγματεύσεις και διακανονισμούς με περισσότερους από 300 πιστωτές και μέχρι σήμερα εξοφλήσαμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ήξερα πως πολλές φορές γινόμουν κουραστικός προς τους συναδέλφους μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο του βόλεϊ μιλώντας για χρέη, διακανονισμούς, κατασχέσεις και δόσεις. Ήξερα πως ο κόσμος του βόλεϊ ήταν συνηθισμένος στα παχιά λόγια, στη μετακύλιση των χρεών και των ευθυνών. Όμως, ήμουν σίγουρος πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος.

Πάντα σκεφτόμουν τη σημερινή ημέρα και προχωρούσα πληρώνοντας βαρύ τίμημα σε προσωπικό επίπεδο.

Ήμουν σίγουρος πως η σημερινή ημέρα κάποτε θα ξημέρωνε…

Την ημέρα που θα σταθώ απέναντι στους παράγοντες, στον κόσμο του βόλεϊ, στην αθλητική ηγεσία του τόπου και στον Έλληνα πολίτη και με ειλικρίνεια θα κάνω τον απολογισμό μου διεκδικώντας με ταπεινότητα την ψήφο εμπιστοσύνης για να υλοποιήσω το πρόγραμμα της νέας τετραετίας με σκοπό να παραδώσω στις νέες γενιές μία ομοσπονδία οργανωμένη, αξιόπιστη και κυρίως χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ.

Ατελείωτα ξενύχτια με τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και τα στελέχη της Ε.Ο.ΠΕ., χιλιάδες σενάρια, πολλές ώρες διαπραγματεύσεων για να κλείσουν ανοικτά μέτωπα και οικονομικές αστοχίες πολλών ετών.

Ήξερα πως για να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά, για να οργανωθούν οι Ενώσεις και οι Τοπικές Επιτροπές και να γίνουμε και πάλι μια δυνατή και υγιής δύναμη στον χώρο του αθλητισμού, χρειάζονταν χρόνος και θυσίες, χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να γίνουν εκπτώσεις στον αγωνιστικό τομέα, στην Ανάπτυξη, στις Εθνικές ομάδες, στα Εθνικά πρωταθλήματα και στον εκσυγχρονισμό του βόλεϊ, του beach βόλεϊ και στη δημιουργία του snow βόλεϊ.

Οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ επέστρεψαν στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από δεκαετίες. Η Εθνική ανδρών επέστρεψε μετά από 10 χρόνια και η Εθνική γυναικών επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά από 18 χρόνια.

Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών κατέκτησαν αμφότερες χάλκινο και ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Οι Εθνικές ομάδες υποδομών ενισχύθηκαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές «όργωσαν» κάθε γωνιά της Ελλάδας βλέποντας και καταγράφοντας για πρώτη φορά όλα τα νέα ταλέντα σε όλες τις θέσεις για το ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ.

Αναλάβαμε όμιλο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων μετά από 23 χρόνια το οποίο όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ματαιώθηκε.

Στις εγχώριες διοργανώσεις δημιουργήσαμε τα πρωταθλήματα Pre League ανδρών και γυναικών.

Αναβαθμίσαμε το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος με κορυφαίες διοργανώσεις σε μεγάλα και γεμάτα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα όπως το κύπελλο γυναικών στις Σέρρες, στη Σαντορίνη και τα κύπελλα ανδρών σε Ρόδο και Ιεράπετρα.

Αναδιαρθρώσαμε τα Εθνικά πρωταθλήματα στην Α2 ανδρών και γυναικών με την καθιέρωση των δύο ζωνών με βάση γεωγραφικά κριτήρια, όπου είναι ξεκάθαρο το τοπίο για όλες τις ομάδες χωρίς ρουσφέτια και αλλαγές τελευταίας στιγμής που δημιούργησαν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αποκτήσαμε επίσημα και εκσυγχρονίσαμε το ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητών. Αυτό ήταν τεράστια καινοτομία όχι μόνο για την Ε.Ο.ΠΕ. αλλά για τον ελληνικό αθλητισμό. Έδωσε την ευκαιρία στους παράγοντες των σωματείων και στο πιο απομακρυσμένο σημείο να οργανώσουν τις ομάδες τους και να κάνουν τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές τους ηλεκτρονικά και σε πραγματικό χρόνο αποφεύγοντας μετακινήσεις και καθυστερήσεις.

Ήμασταν πρωτοπόροι σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που εμπνευστήκαμε, εισηγηθήκαμε στην αθλητική ηγεσία και πετύχαμε την καθιέρωση χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στα πρωταθλήματα ώστε οι ομάδες να μπορούν να κάνουν μεταγραφές και το χειμώνα.

Είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Συνεργαστήκαμε με τις αθλητικές ηγεσίες του τόπου και ενημερώσαμε υπεύθυνα για το βαρύ φορτίο που αναλάβαμε, αλλά και για τους μεγάλους μας στόχους. Η Ομοσπονδία αξιολογήθηκε για τη λειτουργία της μέσα στις τρεις (3) καλύτερες του Ελληνικού αθλητισμού.

Στο beach βόλεϊ στηρίξαμε και αναπτύξαμε την οργάνωση νέων εθνικών ομάδων και την πρόσληψη του Βραζιλιάνου προπονητή Τιέ Σαντάνα.

Φέραμε και πάλι τα πανελλήνια πρωταθλήματα σε κεντρικές πλατείες και σε κοσμοπολίτικα σημεία της χώρας και ενισχύσαμε τις διοργανώσεις στις μικρές ηλικίες.

Στο snow βόλεϊ διοργανώσαμε με τεράστια επιτυχία στα Καλάβρυτα και στο Μαίναλο τα δύο πρώτα Πανελλήνια πρωταθλήματα και ματαιώθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια λόγω καιρού και κορονοϊού.

Είχαμε παραγωγική συνεργασία με τους αθλητές και τις αθλήτριες και ενθαρρύναμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Π.Α.Σ.Α.Π., διευκολύναμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μέσα στη πανδημία.

Συνεργαστήκαμε με την Ο.Δ.Β.Ε. (Ομοσπονδία των διαιτητών) και διοργανώσαμε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια.

Οι Έλληνες διαιτητές σφύριξαν κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Αυξήσαμε από 10 σε 25 τις θέσεις των αποσπασμένων προπονητών, οι οποίοι υποστηρίξαμε τις δραστηριότητες και τα επιμορφωτικά σεμινάρια του Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Σύνδεσμος προπονητών).

Σε δύσκολες εποχές ανοίξαμε και πάλι παράθυρο στην επικοινωνία. Επέστρεψε το βόλεϊ στη Δημόσια τηλεόραση, δημιουργήσαμε νέα διαδικτυακή πύλη (volleyball.gr) και είχαμε παρουσία στα social media.

Αυξήσαμε τα έσοδα και μετά από δύο δεκαετίες επέστρεψε στο ελληνικό βόλεϊ η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος αλλά και δεκάδες άλλοι νέοι σπουδαίοι χορηγοί.

Οργανώσαμε νομικό τμήμα, με έμπειρους νομικούς, που αντιμετώπισε με επιτυχία εκατοντάδες υποθέσεις που είχαν κατατεθεί σε βάρος της Ε.Ο.Π.Ε. και διεκδικήσαμε με επιτυχία τα νόμιμα δικαιώματα της ομοσπονδίας.

Χαρακτηριστική περίπτωση η δικαίωση με την περίπτωση της δικαστικής διαμάχης με το Ο.Α.Κ.Α. το οποίο διεκδικούσε από την Ε.Ο.ΠΕ. 500.000 ευρώ.

Τον τελευταίο χρόνο είχαμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε την τεράστια πρόκληση της πανδημίας του κορονοϊού που κυριολεκτικά «γονάτισε» την ελληνική κοινωνία, διέλυσε την οικονομία και αφαίρεσε από τα σωματεία το πιο παραγωγικό κομμάτι τους που δεν είναι άλλο από τις ακαδημίες. Ετοιμάζουμε πακέτο προτάσεων προς την Αθλητική ηγεσία για να ενισχυθούν τα σωματεία.

Ο αθλητισμός είναι από τους τομείς που η πανδημία χτύπησε ανελέητα αλλά παρόλα ταύτα το ελληνικό βόλεϊ στάθηκε όρθιο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πέτυχε πολλά και σημαντικά και κυρίως κατάφερε να βρεθεί σε θέση ισχύος έναντι των μεγάλων προκλήσεων.

Παρόλα αυτά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας ήρθαμε πιο κοντά με όλα τα σωματεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κάνοντας συχνές τηλεδιασκέψεις, ανταλλαγή απόψεων και φυσικά σεμινάρια αλλά και διαδικτυακά διοικητικά συμβούλια.

Οι άξονες του προγράμματος για την τετραετία 2021-24

Στη δεύτερη τετραετία θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος μας στόχος που δεν είναι άλλος από την εξόφληση όλων των υπολοίπων χρεών που υπολογίζονται περίπου στα 2.000.000€.

Με το κλείσιμο όλων των «πληγών» η Ε.Ο.ΠΕ. θα αποκτήσει και πάλι την αξιοπιστία της στην αγορά, θα την απελευθερώσει διοικητικά και θα της δώσει δικαίωμα να επενδύσει ακόμα περισσότερο στην Ανάπτυξη. Θα δημιουργηθούν έτσι οι συνθήκες για να μπορέσει η Ομοσπονδία να βάλει πλάτη στα βάρη των σωματείων μειώνοντας τα παράβολα.

Με την επιστροφή στην κανονικότητα μετά το κλείσιμο των χρεών αλλά και του «τούνελ» της πανδημίας θα δοθεί βάρος στην ενίσχυση και υποστήριξη των σωματείων και των παραγόντων που κυριολεκτικά αγκομαχούν και αγωνιούν για την επιβίωσή τους.

Μόνο εάν επιστρέψουν τα σωματεία στην κανονικότητα θα έχει ανάπτυξη το βόλεϊ και όλος ο ελληνικός αθλητισμός.

Αγωνιστικά, προτεραιότητα θα δοθεί στις προκρίσεις των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2021, 2023 και 2025 και επιστροφή στο European League.

Επιστροφή των Εθνικών πρωταθλημάτων στην κανονικότητα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπου κριθεί απαραίτητο.

Συγκατάθεση και προτροπή προς τα σωματεία γυναικών για τη δημιουργία Λίγκας ή Ολομέλειας στη Volley League γυναικών στα βήματα της Volley League ανδρών, εφόσον το θελήσουν οι παράγοντες των σωματείων.

Σταδιακή καθιέρωση ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος.

Επαναφορά Super Cup και All Star.

Εύρεση νέων χώρων για βόλεϊ και beach βόλεϊ για προπονήσεις των κλιμακίων.

Προγράμματα προβολής του βόλεϊ στις προσχολικές και σχολικές ηλικίες.

Πρόκριση της Εθνικής ομάδας beach βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Υψηλά στάνταρς και επιλεκτικό καλεντάρι beach βόλεϊ με τουρνουά στα πλέον εμβληματικά σημεία της Ελλάδας όπως το Σύνταγμα και η Πλατεία Αριστοτέλους.

Επαναφορά διοργανώσεων snow βόλεϊ εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές και καιρικές συνθήκες και επαναλειτουργήσουν τα χιονοδρομικά κέντρα.

Εκσυγχρονισμός και επένδυση σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές για την διάδοση του βόλεϊ και στην επικοινωνία των μελών της κοινότητας του αθλήματος.

Διατήρηση του μεγάλου χορηγού για τις Εθνικές ομάδες και εύρεση νέων χορηγών.

Τηλεοπτική στέγη για τις Εθνικές ομάδες και των πρωταθλημάτων.

Ενίσχυση του τμήματος Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ..

Ενίσχυση της προβολής του ελληνικού βόλεϊ στα Social Μedia.

Πρωταγωνιστικό ρόλο της Ομοσπονδίας στη διάδοση κοινωνικών μηνυμάτων και φιλανθρωπικών δράσεων.

Ενίσχυση των συνεργασιών και των διεθνών σχέσεων με τις προηγμένες βολεϊκά χώρες.

Αυτοί είναι οι κύριοι άξονες των δράσεων μας. Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε τις σκέψεις μας σε κάθε τομέα, όχι για τις εντυπώσεις, όχι για να αντιπαρατεθούμε αλλά για να δώσουμε τροφή για συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων.

Έχουμε να κάνουμε πολλά και θα τα πετύχουμε μόνο εάν βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο, εάν αγωνιστούμε όλοι μαζί χωρίς αδυναμίες και εγωισμούς.

Για όλους μας η σκέψη πρέπει να είναι κοινή:

«Πρώτα το Βόλεϊ».

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και πάντα θα είμαι κοντά σας για το καλό και την ευημερία του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού.

Γεώργιος Καραμπέτσος.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ποιοι θα κάτσουν στο ίδιο “τραπέζι” στη μεγάλη Ημερίδα της “Match”

Published

on

Στα ύψη το ενδιαφέρον για την Ημερίδα που διοργανώνει η «Match» την προσεχή Πέμπτη (19:00).

Εκπρόσωποι ιστορικών σωματείων στο ίδιο «τραπέζι» με στόχο να υπάρξει φέτος… ζωή στον τοπικό αθλητισμό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την Ημερίδα την Πέμπτη μέσα από το Matchnews.gr και Politeianews.gr καθώς και από τη σελίδα της “Match” στο facebook.

Ακολουθεί το πρόγραμμα και οι καλεσμένοι:

Ημερίδα: “Αθλητισμός και Covid”

Τα μέτρα προληπτικού ελέγχου σε Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα και Χώρους Άθλησης – Η πραγματικότητα και οι προβληματισμοί

Συντονιστής: Δημήτρης Σαρρής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χαράλαμπος Μπονάνος – Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

Τάκης Πετρόπουλος – Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού

 

Α’ ΕΝΟΤΗΤΑ

10:30-11:15

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΟΥΜΗΣ (δια ζώσης παρουσία)

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: ΑΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΝΗΣ

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ’ 92-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΒΑΡΗΣ (δια ζώσης παρουσία)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Β’ ΕΝΟΤΗΤΑ

11:20 – 12:05

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΒΟΛΕΪ

ΕΣΚΑ-Η: ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ

ΕΣΠΕΠ: ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ: ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Γ’ ΕΝΟΤΗΤΑ

12:10 – 12:55

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΕΛΑΤΗΣ: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. ΠΕΛ.ΣΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ: ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ

Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

FIGHT CLUB PATRAS: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Δαρείος και Καράβολας στη «Match»: «Δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση»

Published

on

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Ολυμπιάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και ο Απόλλωνας σε αυτό της Α2 Γυναικών έχουν μάθει τους αντιπάλους τους.

Οι «πορτοκαλί» θα συγκρουστούν στον Νότιο Όμιλο με τους Άρατο 1983 ΑΟ Κιάτου, ΑΣ Κόροιβο, ΓΣ Πετρούπολης και ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, την στιγμή που οι «μελανόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τις ΕΑΠ, ΓΣΚ Ηρακλή, ΟΦΑ Απολλώνιο, ΑΟΝΣ Μίλωνα και ΑΕ Αγ. Παρασκευής.

Δυο προπονητές που έχουν «φάει» με… το κουτάλι τα βολεϊκά γήπεδα, ο Άκης Δαρείος (Ολυμπιάδα) και ο Χρήστος Καράβολας (Απόλλωνας) μιλούν και σχολιάζουν διεξοδικά στη «Match» τις συγκεκριμένες κληρώσεις, όντας ξεκάθαροι. Πως θα χρειαστεί δηλαδή ιδιαίτερα σκληρή δουλειά.

Άκης Δαρείος (Ολυμπιάδα): «Καμία κλήρωση δεν μπορεί να είναι εύκολη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρονιά θα είναι εξίσου περίεργη με την περσινή. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίξουμε, να μην υπάρξει ξανά «λουκέτο» και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε με την πολύ καλή ομάδα που έχουμε φτιάξει. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στα play off.

Σίγουρα, το πρωτάθλημα έχει κάποια θέματα στο κομμάτι της διεξαγωγής, με τις επαρχιακές ομάδες να ξεκινούν νωρίτερα από αυτές τις Pre League. Θα έχουμε δύσκολους φιλικούς αγώνες, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για μια καλή προετοιμασία!».

Χρήστος Καράβολας (Απόλλωνας): «Έχουμε πέσει σε έναν δύσκολο όμιλο με ενισχυμένες ομάδες και πιστεύω πως ρεαλιστικά θα παλέψουμε για την 3η με 4η θέση.

Έχουμε ένα αρκετά καλό σύνολο, παρά τις δυο απώλειες της Χαράς Σπυροπούλου (πήγε στην Κόρινθο που τη ζήτησε) και της Γωγώς Αγγελοπούλου (που παραμένει στην Ολυμπιάδα).

Θα δουλέψουμε σκληρά με σκοπό να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας και σε ένα πρόγραμμα περίεργο με λίγους αγώνες. Μάλιστα, να αναφέρω πως έχουμε κλείσει ήδη τα πρώτα μας φιλικά. Με την Παναχαϊκή το Σάββατο 18/9 εντός έδρας και με τον ΑΟ Πρέβεζας ξανά εντός στις 25/9».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Continue Reading

ΒΟΛΕΙ

Δαρείος και Καράβολας στη “Match”: «Δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση»

Published

on

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Ολυμπιάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και ο Απόλλωνας σε αυτό της Α2 Γυναικών έχουν μάθει τους αντιπάλους τους.

Οι «πορτοκαλί» θα συγκρουστούν στον Νότιο Όμιλο με τους Άρατο 1983 ΑΟ Κιάτου, ΑΣ Κόροιβο, ΓΣ Πετρούπολης και ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης, την στιγμή που οι «μελανόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τις ΕΑΠ, ΓΣΚ Ηρακλή, ΟΦΑ Απολλώνιο, ΑΟΝΣ Μίλωνα και ΑΕ Αγ. Παρασκευής.

Δυο προπονητές που έχουν «φάει» με… το κουτάλι τα βολεϊκά γήπεδα, ο Άκης Δαρείος (Ολυμπιάδα) και ο Χρήστος Καράβολας (Απόλλωνας) μιλούν και σχολιάζουν διεξοδικά στη «Match» τις συγκεκριμένες κληρώσεις, όντας ξεκάθαροι. Πως θα χρειαστεί δηλαδή ιδιαίτερα σκληρή δουλειά.

Άκης Δαρείος:

«Καμία κλήρωση δεν μπορεί να είναι εύκολη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρονιά θα είναι εξίσου περίεργη με την περσινή. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίξουμε, να μην υπάρξει ξανά «λουκέτο» και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε με την πολύ καλή ομάδα που έχουμε φτιάξει. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στα play off. Σίγουρα, το πρωτάθλημα έχει κάποια θέματα στο κομμάτι της διεξαγωγής, με τις επαρχιακές ομάδες να ξεκινούν νωρίτερα από αυτές τις Pre League. Θα έχουμε δύσκολους φιλικούς αγώνες, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για μια καλή προετοιμασία!».

Χρήστος Καράβολας:

«Έχουμε πέσει σε έναν δύσκολο όμιλο με ενισχυμένες ομάδες και πιστεύω πως ρεαλιστικά θα παλέψουμε για την 3η με 4η θέση. Έχουμε ένα αρκετά καλό σύνολο, παρά τις δυο απώλειες της Χαράς Σπυροπούλου (πήγε στην Κόρινθο που τη ζήτησε) και της Γωγώς Αγγελοπούλου (που παραμένει στην Ολυμπιάδα). Θα δουλέψουμε σκληρά με σκοπό να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας και σε ένα πρόγραμμα περίεργο με λίγους αγώνες. Μάλιστα, να αναφέρω πως έχουμε κλείσει ήδη τα πρώτα μας φιλικά. Με την Παναχαϊκή το Σάββατο 18/9 εντός έδρας και με τον ΑΟ Πρέβεζας ξανά εντός στις 25/9».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook