Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Υπουργείο Αθλητισμού: Αύξηση επιχορήγησης στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα κατά 11 εκατ. ευρώ

Aυξημένα τα κρατικά κονδύλια για τα αθλητικά κέντρα της χώρας – Ανάμεσά τους και το ΠΕΑΚ.

Published

on

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, κατανεμήθηκαν από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου οι πιστώσεις στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα της χώρας για το 2024 και, όπως είχε δεσμευθεί ο Γιάννης Βρούτσης, είναι αυξημένες κατά 52,18%. Συγκεκριμένα, τα 17 ΕΑΚ ανά την επικράτεια, η «καρδιά του ελληνικού αθλητισμού», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο κ. Βρούτσης, επιχορηγούνται πλέον με 31,95 εκατ. ευρώ, έναντι 20,995 εκατ. ευρώ το 2023, ήτοι με 10,955 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Η αύξηση που υλοποιεί η Κυβέρνηση στη χρηματοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι πρωτοφανής, έπειτα από την ενίσχυση των 66 εκατ. ευρώ ετησίως για επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά και τις εθνικές ομάδες όλων των αθλημάτων, μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Οπως έχει ήδη ενημερώσει ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού τις διοικήσεις των ΕΑΚ, η επιπλέον χρηματοδότησή τους αφορά στη βελτίωση και αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών, ώστε να καταστούν απολύτως ασφαλείς και να ωφελήσουν αθλητές, αθλούμενους και φιλάθλους.

Με σχετική επιστολή του προ μηνός, ο κ. Βρούτσης είχε τονίσει ότι «κεντρική πολιτική του Υπουργείου Αθλητισμού αποτελεί η εξασφάλιση ασφαλών, σύγχρονων και βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει αποκλειστικά να δρομολογηθεί η αξιοποίηση των νέων πόρων. Έχουμε χρέος, με απόλυτη διαφάνεια, να οδηγήσουμε τον Αθλητισμό μας στη νέα εποχή και όλοι μαζί, με συνέργειες και αφοσίωση στην αποστολή μας, να αποδώσουμε στον Έλληνα πολίτη αυτό που του αξίζει. Σύγχρονα, ασφαλή και αναβαθμισμένα αθλητικά κέντρα».

Ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμιζε ακόμη πως «… πρέπει να υλοποιηθούν λύσεις και έργα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των εγκαταστάσεων και τη σοβαρότητα των θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές υποδομές, με ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και με προγραμματισμό ανά κατηγορία δαπάνης, για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων».

Μάλιστα, ο υπουργός είχε επισημάνει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δεσμεύσεων που πρέπει να τηρηθούν ώστε να υλοποιηθούν κατά προτεραιότητα:

1. Ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, με την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών πυρασφάλειας και στατικής επάρκειας.
2. Απόλυτη προσβασιμότητα αθλητών και αθλούμενων με αναπηρία (ΑμεΑ) στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
3. Χρονοδιάγραμμα και περιγραφή των έργων που θα εκτελεστούν για τη βελτίωση, συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οργανωμένοι σαν στρατιωτικό σώμα και με ιεραρχία οι χούλιγκαν των επεισοδίων στον Ρέντη

Published

on

Άκρως οργανωμένη σαν σώμα με πειθαρχία και ρόλους οι οργανωμένοι της Θύρας των θερμόαιμων οπαδών, που ανέδειξε η έρευνα και η επιχείρηση της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία “Δαμόκλειος Σπάθη“.

Είχαν σχεδιάσει και εκτέλεσαν στο τέλος την επίθεση εναντίον των αστυνομικών στου Ρέντη όπως προέκυψε από την έρευνα της Αθλητικής Βίας. Από τους περίπου 20 βασικούς οργανωτές οι οκτώ ήταν ο σκληρός πυρήνας της ηγεσίας και πέντε από αυτούς, οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης την μοιραία νύχτα της 7ης Δεκεμβρίου, που οδήγησε στον βάναυσο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη και στο τέλος στον θάνατό του.

Δύο από την ηγετική ομάδα, ανάμεσά τους ο μάνατζερ του τράπερ κατασκεύασαν και στη συνέχεια μετέφεραν τα πολεμοφόδια από το γήπεδο “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ” στο “Μελίνα Μερκούρη”, ενώ μόλις φορτώθηκαν τα “αντικείμενα” έδωσαν εντολή να μεταβούν στο Ρέντη για την επίθεση στους Αστυνομικούς. Ο Αρχηγός ωστόσο της Θύρας των θερμόαιμων τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης μόλις έφτασε στο γήπεδο και έδωσε εντολή να γίνει μετά το 1ο σετ αντί του τέλους του αγώνα.

Αρχηγός και μάνατζερ έβγαλαν τον κόσμο από το γήπεδο, τους “μικρούς” όπως τους αποκαλούσαν, τους εξόπλισαν και έδωσαν την εντολή με τον Αρχηγό να ρίχνει την πρώτη φωτοβολίδα. Οι αστυνομικοί άκουσαν τον μαινόμενο αλλά καθοδηγούμενο όχλο που είχε κάλυψη σαν στρατιωτικό άγημα από μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα προπομπούς, να φωνάζουν: “Έχουμε πόλεμο κ@@μπατσοι, θα σας σκοτώσουμε όλους. Νέα Σμύρνη σας χρειάζεται ξανά. Θα σας βρούνε όλους κρύους“.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, αφορμή για την επίθεση ήταν η επέτειος Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί στον Βόλο. Έστειλαν τους φυσικούς αυτουργούς να προμηθευτούν μπιτόνια με βενζίνη από κοντινό πρατήριο και έφεραν δυναμίτες για να κατασκευάσουν επί τόπου αυτοσχέδιες βόμβες που εξαπέλυαν στους αστυνομικούς μαζί με τις φωτοβολίδες. Μάλιστα, από απομαγνητοφωνημένη συνομιλία των αδερφών εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται για την μοιραία βολή, προκύπτει και η ανησυχία τους μήπως ανακαλύψει η Αστυνομία τους προπαρασκευαστικές τους ενέργειες με τον μάνατζερ να τους ενημερώνει από πού είχε συλλέξει υλικό από κάμερες η Αστυνομία.

“Πήγαν να σκοτώσουν”

Σε μεταξύ τους επικοινωνίες οι χούλιγκαν παραδέχονται τις προθέσεις που είχαν ακόμη και να σκοτώσουν και μάλιστα με αναρτήσεις στα social media έδειχναν και την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα.

ΦΙΛΟΣ: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ: Ναι.

ΦΙΛΟΣ: Και όποιον πάρει ο χάρος.

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ: Τα πήγανε 10 άτομα εκεί τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μ@@@ είχαν 40 δυναμίτες. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας 40 δυναμίτες τώρα;

ΦΙΛΟΣ: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν.

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ: Ναι πήγαν να γ@@@@ τα ΜΑΤ και ήταν λίγα τα ΜΑΤ.

Αίσθηση προκαλεί επίσης ο διάλογος, μεταξύ του προφυλακισθένα για τη ρίψη της φονικής φωτοβολίδας και του αδερφού του, που επίσης έχει συλληφθεί, και αποκαλύπτει την κυνικότητά τους και την απαξία για αυτό που είχε συμβεί. Ο μικρότερος αδερφός καθησυχάζει τον κατηγορούμενο για τον θάνατο του αστυνομικού, για τις συνέπειες αλλά και τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στο Κέντρο Κράτησης.

Αδερφός: Ναι ρε μ@@@@.

Δράστης: Πρέπει να με περιμένει όλη η Αυλώνα εκεί μέσα.

Αδερφός: (Χαχαχα) Γ@@@@ τα.

Δράστης: Εντάξει δεν θα με πάρουν και με… και να μην με περιμένανε, ξέρουνε τι έχω κάνει γι` αυτό δεν θα με πέρνανε μεεε…

Αδερφός: Ναι ρε αφού ο γύφτος στο Ζεφύρι μου ‘πε ότι μου λέει μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό…

Δράστης: Για πες.

Αδερφός: Μόνο και μόνο που έχεις κάνει αυτό λέει θα σε έχουν όλοι πολύ πάνω.

Ερωτηματικά προκαλεί η ευκολία φυγής του Αρχηγού

Το ερώτημα που ενδεχομένως θα απασχολήσει τις Ανακριτικές Αρχές και παραμένει αναπάντητο για τον Αρχηγό των χούλιγκαν, είναι ποιοι τον βοήθησαν να διαφύγει εγκαίρως εκείνη τη νύχτα. Ένα ακόμη σοβαρό ερώτημα για εκείνον είναι ότι εντοπίστηκε στα Ιωάννινα στην προσπάθειά του να διαφύγει και είχε πάνω του 5.000 ευρώ.

Κανείς άλλος από τους συλληφθέντες δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για την επιχείρηση της Αστυνομίας, εκτός από αυτόν που φαίνεται πως κάποιος είχε πληροφόρηση και τον ενημέρωσε. Ο ρόλος της ηγετικής ομάδας και τα οικονομικά της και όχι μόνο οφέλη που προκύπτουν από την έρευνα της Αστυνομίας, ίσως αναδείξει και άλλους εμπλεκόμενους, σε πιο υψηλές θέσεις.

Το προφίλ του Αρχηγού

Ηγετικά μέλη της εν λόγω οργάνωσης, στη βούληση των οποίων υποτάσσονταν όλα τα μέλη της, τυγχάνουν οκτώ κατηγορούμενοι. Αποτελούσαν τον πυρήνα της οργάνωσης, πάνω στον οποίο στηριζόταν η αδιάλειπτη και συνεχής δράση της, επέλεγε τους στόχους, σχεδίαζε και οργάνωνε την εγκληματική δραστηριότητα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο και κατά το εκτελεστικό στάδιο, με φυσική και καθοδηγητική παρουσία σε όλες σχεδόν τις έκνομες ενέργειες. Τα νεαρότερα μέλη της οργάνωσης τους αποκαλούν και ως “ΜΕΓΑΛΟΥΣ”, τους γνωρίζουν τουλάχιστον φυσιογνωμικά και τους αναγνωρίζουν ως αρχηγούς της “ΘΥΡΑΣ” τους, χωρίς την εντολή ή την έγκριση των οποίων δεν γίνεται τίποτα, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφερθεί.

Ο Αρχηγός: Πρόκειται για τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης. Παρίσταται στους περισσότερους αγώνες της ομάδας, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας διαπίστευση.

Η πλειοψηφία των οπαδών, τον αναγνωρίζουν ως αρχηγό τους και υπακούν στις εντολές του, καθώς όπως προκύπτει από το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό, εμφανίζεται άλλοτε ως υποκινητής – ηθικός αυτουργός, δίνοντας την εντολή για την έναρξη των επεισοδίων και άλλοτε ως φυσικός αυτουργός συμμετέχοντας και ο ίδιος στις αξιόποινες πράξεις, τις οποίες οργανώνει και σχεδιάζει ο ίδιος. Όταν απειληθεί η ηγεσία της οργάνωσης, από ανταγωνιστές οπαδούς, δεν διστάζει να τους επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Αποπνέει ιδιαίτερο σεβασμό στα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και μαζί του θα συνομιλήσουν, μόνο όσοι ανήκουν στους “ΜΕΓΑΛΟΥΣ”. Αποκομίζει σημαντικά χρηματικά οφέλη, κυρίως από πώληση εισιτηρίων, καθώς πουλάει προσκλήσεις, τις οποίες λαμβάνει δωρεάν, ενώ όσο πιο σημαντικός είναι ο αγώνας, τόσο μεγαλύτερο είναι το “καπέλο” που βάζει στην τιμή των εισιτηρίων.

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Αστυνομίας, τυγχάνει ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς φέρει σε κάποιους αγώνες οπλισμό, τον οποίο δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει απλά και μόνο για τη διασκέδασή του. Επίσης, κατά τη διάρκεια αγώνων, μπορεί να προβεί σε ξυλοδαρμό ατόμων που ανήκουν στη “θύρα”, όταν αυτοί κάνουν κάποια ενέργεια που δεν επιδοκιμάζει.

Ο ρόλος των “ΜΙΚΡΩΝ”

Καθοριστικής σημασίας ρόλο ως προς την επίτευξη των στόχων τους είχαν οι λεγόμενοι “ΜΙΚΡΟΙ“, άτομα δηλαδή ηλικίας συνήθως από 16 ετών έως 24 ετών περίπου, που εντάχθηκαν πρόσφατα στη “Θύρα” και τους οποίους χρησιμοποιούν οι “ΜΕΓΑΛΟΙ”, για να μπορέσουν να έχουν αριθμητική υπεροχή όταν θα πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις τους.

Ειδικότερα, “ΜΙΚΡΟΙ” στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση αποτελούν τα μέλη της, τα οποία έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε μία αξιόποινη πράξη. Η επιθυμία τους να ανέβουν στην υπόληψη των “ΜΕΓΑΛΩΝ”, τους καθιστά ιδιαιτέρως βίαιους και πάντα πρόθυμους να συμμετέχουν σε επιθέσεις κατά αστυνομικών ή αντίπαλων οπαδών.

Η παρουσία έκαστου εξ αυτών, κατά την τέλεση των αξιόποινων πράξεων, αποτελούσε την βάση της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης, που χωρίς αυτή θα καθίστατο ανέφικτη.

Οι επιμέρους ξυλοδαρμοί, οι φθορές οχημάτων και αντικειμένων, η κατασκευή και χρήση εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, οι ληστείες σε βάρος προσώπων, η οπλοχρησία και τα λοιπά αδικήματα που λάμβαναν χώρα π.χ. σε μια επίθεση σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων, λογίζονται ως εντασσόμενες στο συνολικό έργο της εγκληματικής οργάνωσης, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης της.

Τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στρατολογούν τους “ΜΙΚΡΟΥΣ” και τους έχουν πάντα με το μέρος τους, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Ειδικότερα, οι “ΜΕΓΑΛΟΙ” λαμβάνουν προσκλήσεις τις οποίες μοιράζουν στους “ΜΙΚΡΟΥΣ” για να μπορέσουν να εισέλθουν δωρεάν στις θύρες του γηπέδου. Επιπρόσθετα τους δίνουν μικρά “φιλοδωρήματα” όταν τους στέλνουν να τους κάνουν θελήματα όπως το να τους αγοράσουν φαγητό ή μπίρες.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το δέος και τον σεβασμό που νιώθουν οι “ΜΙΚΡΟΙ” για τους “ΜΕΓΑΛΟΥΣ”, αρκούν για να υποτάσσονται πλήρως στις προσταγές τους και να είναι συνεπείς, όταν τους καλούν οι “ΜΕΓΑΛΟΙ” να πραγματοποιήσουν τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Πηγή: NEWS247

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Πόλο: Ο Ολυμπιακός… κατατρόπωσε την αήττητη Φερεντσβάρος και φουλάρει για το Final 4!

Published

on

«Βασιλιάς» στο… κάστρο του ο Ολυμπιακός! Με άμυνα από… ατσάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια στη Φερεντσβάρος, την οποία νίκησαν 10-8 στο Παπαστράτειο και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final Four του Champions League!

Τη μεγάλη διαφορά στην αναμέτρηση έκανε το δεύτερο οκτάλεπτο, όπου οι Πειραιώτες έκαναν επιμέρους σκορ 4-1, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι τη λήξη. Αν και οι παίκτες του Κόλιανιν δεν κάλυψαν το -2 (11-9) της ήττας από τους Ούγγρους, μοιράζονται μαζί τους την κορυφή του δεύτερου ομίλου με 9 βαθμούς.

Στο μεταξύ, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Φερεντσβάρος έπειτα από περίπου δέκα μήνες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα η τελευταία ήταν από τον Ολυμπιακό στο περσινό Final 8 του Βελιγραδίου, στις 2 Ιουνίου του 2023!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Νίκος Γκίλλας με τρία τέρματα, με τους Μάρτον Βάμος και Αλέξανδρο Παπαναστασίου να πετυχαίνουν από δύο, ενώ από ένα είχαν οι Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Δήμου και Δημήτρης Νικολαΐδης. Φυσικά, πολύ καλή εμφάνιση με καίριες αποκρούσεις και από τον τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς.

Από τους Ούγγρους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντούσαν Μάντιτς με δύο τέρματα, ενώ ένα σημείωσε ο Στέλιος Αργυρόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελονέτα (3/5).

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-3, 2-3

Continue Reading

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – «Ευθεία βολή ε; Ναι… και όποιον πάρει ο χάρος»!

Published

on

Σοκάρουν οι διάλογοι οπαδών μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Λυγγεριδη στου Ρέντη, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το skai.gr και όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, αποδεικνύουν πως σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν αστυνομικό.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αστυνομικού:

– Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.
– Ναι. Και όποιον πάρει ο χάρος
– Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί τα άδειασαν όλα. Εδώ ρε μαλ… είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;
– Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν;
– Ναι πήγαν να γαμ… τα ματ και ήταν λίγα τα ματ.

Μάλιστα, μετά την «επίτευξη» του στόχου τους, ανάρτησαν σε εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία, που καταδεικνύει την ικανοποίηση τους για το αίσιο για αυτούς αποτέλεσμα.

Continue Reading
Advertisement
ΜΠΑΣΚΕΤ29 mins ago

LOUX GNC 3on3: Εκκίνηση της δράσης από την Κ. Αχαΐα το διήμερο 26-27 Απριλίου

ΜΠΑΣΚΕΤ10 hours ago

Ευρωλίγκα: Η Μακάμπι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στους προημιτελικούς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 hours ago

Αντώνης Παπακανέλλος: Ο νέος… μάγος του Ολυμπιακού από την Κλειτορία

ΑΘΛΗΜΑΤΑ12 hours ago

Οργανωμένοι σαν στρατιωτικό σώμα και με ιεραρχία οι χούλιγκαν των επεισοδίων στον Ρέντη

Α1 ΕΣΚΑΗ12 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αρχίζουν τα πλέι-οφ, μετά το Πάσχα τα πλέι-άουτ

Uncategorized13 hours ago

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης

ΠΟΛΟ13 hours ago

Πόλο: Ο Ολυμπιακός… κατατρόπωσε την αήττητη Φερεντσβάρος και φουλάρει για το Final 4!

ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Βόλεϊ: Στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ οι κορασίδες της Πανχααϊκής

SUPER LEAGUE 214 hours ago

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

ΑΘΛΗΜΑΤΑ15 hours ago

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – «Ευθεία βολή ε; Ναι… και όποιον πάρει ο χάρος»!

ΜΠΑΣΚΕΤ29 mins ago

LOUX GNC 3on3: Εκκίνηση της δράσης από την Κ. Αχαΐα το διήμερο 26-27 Απριλίου

ΜΠΑΣΚΕΤ10 hours ago

Ευρωλίγκα: Η Μακάμπι τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0 στους προημιτελικούς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 hours ago

Αντώνης Παπακανέλλος: Ο νέος… μάγος του Ολυμπιακού από την Κλειτορία

ΑΘΛΗΜΑΤΑ12 hours ago

Οργανωμένοι σαν στρατιωτικό σώμα και με ιεραρχία οι χούλιγκαν των επεισοδίων στον Ρέντη

Α1 ΕΣΚΑΗ12 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αρχίζουν τα πλέι-οφ, μετά το Πάσχα τα πλέι-άουτ

Uncategorized13 hours ago

Ολυμπιακός Κ19: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές Ευρώπης

ΠΟΛΟ13 hours ago

Πόλο: Ο Ολυμπιακός… κατατρόπωσε την αήττητη Φερεντσβάρος και φουλάρει για το Final 4!

ΒΟΛΕΙ14 hours ago

Βόλεϊ: Στο Final-4 της ΕΣΠΕΠ οι κορασίδες της Πανχααϊκής

SUPER LEAGUE 214 hours ago

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

ΑΘΛΗΜΑΤΑ15 hours ago

Οι σοκαριστικοί διάλογοι των χούλιγκαν μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – «Ευθεία βολή ε; Ναι… και όποιον πάρει ο χάρος»!

Facebook