Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διατήρησε τον βασικό κορμό ο Αετός Πατρών- Έκλεισε και «Διαμαντο»

Ο Αετός Πατρών θέλει να διαγράψει πορεία ανάλογη με την φετινή στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και κινείται στο σωστό μονοπάτι, ώστε να τα καταφέρει.

Στο «τιμόνι» ο φιλόδοξος Χάρης Ράντος και μέλημα της διοίκησης να διατηρήσει τον βασικό κορμό της. Μέχρι ώρας τα έχει καταφέρει πολύ καλά, αφού στους «κιτρινόμαυρους» παραμένουν και τη νέα σεζόν οι Ραμαντάνης, Μαντάς, Καλλιακμάνης, Γκέκα, Ηλίας και Γιάννης Ασκούνης και έχει χαθεί μόνο ο Νίκος Αποσκίτης.

Βέβαια στην επίθεση η ομάδα προέβη σε σημαντική προσθήκη, αφού έκλεισε τον Νίκο Διαμαντόπουλο από τα Ψηλαλώνια, που στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας σκόραρε 28 φορές και έχει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι στόχοι του Πανιωνίου/Αχιλλέα δια στόματος Θεοφανόπουλου

Ο Γιώργος Θεοφανόπουλος έχει επωμιστεί τον ρόλο του προέδρου στον Πανιώνιο/Αχιλλέα και έχει θέσει ένα πλάνο για την ομάδα της Αγυιάς, με παρόν και μέλλον.

Στην πρώτη του σεζόν στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι επανήλθαν στην Α΄κατηγορία δεν πρόκειται να μπουν «τρελά» λεφτά και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, από όπου θα προωθηθούν ταλαντούχα παιδιά, με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες με την πρώτη ομάδα. Βέβαια θα γίνουν και ορισμένες κινήσεις με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που θα βοηθήσουν άμεσα τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα λόγια του κ.Θεοφανόπουλου μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook:

«Οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Δεν μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε μια «υπερομάδα» από την πρώτη μέρα.

Το μπάτζετ θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες προσθήκες στις θέσεις που κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται, θα προωθήσουμε όμως ταυτόχρονα και παιδιά από την ακαδημία μας, ώστε να πάρουν παιχνίδια με την αντρική ομάδα που σίγουρα θα τους προσφέρουν εμπειρίες και θα τα βοηθήσουν να βελτιωθούν.

Με αυτόν τον τρόπο σε 2-3 χρόνια θα έχουμε έναν αριθμό παιδιών που θα μπορούν να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας».

Διάβασε Περισσότερα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6η μεταγραφική κίνηση για Ατρόμητο με Αγγελόπουλο

Ο Ατρόμητος Πατρών κινείται πολύ δυναμικά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι και «χτίζει» ένα σκληροτράχηλο ρόστερ, έχοντας υψηλές βλέψεις για την σεζόν που έρχεται.

Χθες ανακοινώθηκε ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, που αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα και από τον περασμένο Ιανουάριο μετακόμισε στον Ναυπακτιακό Αστέρα, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α΄ΕΠΣΝΑ και παράλληλα την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Έχει περάσει από Αχαϊκή, Ατρόμητο Λάππα και Νέους Αστέρας Τρίπολης και είναι ικανός να κάνει την διαφορά στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Έτσι οι «πορτοκαλί» έφτασαν αισίως τις 6 προσθήκες, αφού έχουν αποκτηθεί οι Αποσκίτης, Ιωάννου, Ανδριέλος, Αθανασακόπουλος και Μούτσα (επέστρεψε από τον δανεισμό του σε Διαγόρα).

Διάβασε Περισσότερα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αχαϊκή είναι εδώ- Το νέο της Δ.Σ.

Μπορεί να αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, μπορεί να έφτασε μέχρι το χείλος του γκρεμού, ωστόσο η Αχαϊκή έχει όνομα, φανέλα και πολλά χρόνια ιστορίας στην «πλάτη» της, οπότε ήταν αδύνατο να μην βρεθεί λύση.

Έτσι σε έκτακτη συνέλευση που διαδραματίστηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου, συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. και η ομάδα θα πορευτεί κανονικά στην ερχόμενη Α΄κατηγορία, αφού αν δεν βρισκόταν άκρη με τα διοικητικά υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να αποσυρθεί από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Πρόεδρος της Αχαϊκής αναδείχθηκε ο Κώστας Στεργιώτης, που είναι παράλληλα και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του σωματείου. Αναλυτικά οι αρμοδιότητες του νεοσύστατου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αντιπρόεδρος Α΄: ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΔΡ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αντιπρόεδρος Β΄: ΜΑΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Γενικός Γραμματέας: ΓΟΥΡΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ειδικός Γραμματέας: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Υπεύθυνοι Οικονομικών και Συνδιαδρομής: ΜΠΟΣΓΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΡΑΨΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Γενικός Αρχηγός: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΛΕΟΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπεύθυνος Ακαδημιών: ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έφορος Υλικού και Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών: ΓΡΑΨΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπεύθυνη Ενημέρωσης Ακαδημιών: ΣΑΚΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ

Μέλη: ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Διάβασε Περισσότερα

Facebook