Connect with us

ΠΟΛΟ

Κάνει την… πλάκα του ο ΝΟΠ στην Α2

Published

on

Εντυπωσιακός ο ΝΟΠ συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, αφού το απόγευμα της Κυριακής νίκησε και την Ηλιούπολη με 13-12.

Οι παίκτες του Κώστα Σακκαλή, συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί και μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία της α’ φάσης του πρωταθλήματος κάνουν σχέδια για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθεί η άνοδος στην Α1.

O NΟΠ κατάφερε να πάρει ακόμα ένα ματς παρότι ήταν αδιάφορος, σε αντίθεση με την Ηλιούπολη που «καιγόταν» για τους βαθμούς.

Πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, ισοβαθμούν ο ΟΦΘ και η Ηλιούπολη. Αν την τελευταία αγωνιστική ο ΟΦΘ κερδίσει την Χαλκίδα μπαίνει στα πλέι οφ. Αν η Χαλκίδα κερδίσει και συγχρόνως χάσει η Ηλιούπολη από τον Αρη εντός, τότε μπαίνει η Χαλκίδα που έχει την τριπλή ισοβαθμία.

ΠΟΛΟ

Ο ΝΟΠ πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική – Νίκησε τα Χανιά 8-7 εκτός έδρας

Με δύο ομάδες η Πάτρα του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του πόλο

Published

on

Ο ΝΟΠ ήθελε τη νίκη και την πήρε στο δεύτερο αγώνα του στα Χανιά, όπου επικράτησε της αντίπαλης ομάδας με 8-7 και πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες με το τέλος της πρώτης περιόδου να τις βρίσκει ισόπαλες με 1-1, ενώ στη συνέχεια ο ΝΟΠ ανέβασε στροφές και προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο.

Ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν την αντεπίθεσή τους με την περίοδο να ολοκληρώνεται με 5-5 ισοπαλία, ενώ στο τέλος οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα καθάρισαν με την παραμονή τους επικρατώντας με 8-7.

Ένταση υπήρξε στο φινάλε με το παιχνίδι να διακόπτεται έπειτα από αλλεπάλληλα επιθετικά φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-3, 4-1, 2-3.

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 3, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς 2, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Η παραμονή του ΝΟΠ στην Α1 Εθνική περνάει από τα Χανιά

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα στο πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα είχαν επικρατήσει με 15-14

Published

on

Ο ΝΟΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις  3 το μεσημέρι τα Χανιά εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ στην Πάτρα είχαν επικρατήσει με 15-14 (10-10 κ.δ.) στα πέναλτι και πλέον χρειάζονται μόλις μία νίκη για να πανηγυρίσουν την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Εντυπωσιακό φινάλε στην Πάτρα για την κανονική διάρκεια ο αήττητος Ολυμπιακός (pics)

Η ΝΕΠ δεν μπόρεσε να φέρει αντίσταση με το τελικό 32-4 (!) στο «Α. Πεπανός» να τα λέει όλα.

Published

on

Απόλυτος Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια της Α1 πόλο γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καταιγιστικές και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 32-4 της ΝΕΠ στην Πάτρα.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσαν την θριαμβευτική πορεία τους αήττητες και πάνε στα playoffs με το απόλυτο των νικών, ενώ οι Πατρινές θα συνεχίσουν στα playouts.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το ματς και προηγήθηκε 14-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι επίσης με ένα εντυπωσιακό σερί έντεκα τερμάτων.

Τα οκτάλεπτα: 0-8, 0-6, 3-7, 1-11

ΝΕ Πατρών (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ζήκου, Δήμητρα Κοντάκου , Λάμπερτ 2, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη, Κεπενού, Μοίραλη, Άρνα, Τύχινα, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή, Προδρομίτη, Αναστασίου.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Χυδηριώτη, Τριχά 3, Ξενάκη 2, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Σάντα 9, Πλευρίτου Βας. 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Νίγκρο, Δρακωτού 3, Χριστοδούλου-Άουτ 4.

Continue Reading
Advertisement
ΑΘΛΗΜΑΤΑ24 hours ago

Στην Πάτρα σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα – Δείτε την διαδρομή που θα ακολουθήσει

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ18 hours ago

Η απίστευτη απόφαση της Super League 2 για τη μέρα και την ώρα διεξαγωγής του Παναχαϊκή – Διαγόρας

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ23 hours ago

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το Περιστέρι

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ16 hours ago

Τα γκολ της μεγάλης νίκης της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα (vid)

Γ ΕΘΝΙΚΗ16 hours ago

Υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΟ Βάρδας

SUPER LEAGUE 215 hours ago

Super League 2: Έως 5 άνω των 23 ετών δικαιούνται οι ομάδες Β’

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21 hours ago

Ο Παναιγιάλειος εξασφάλισε την παραμονή του στην Γ’ Εθνική

ΠΟΛΟ20 hours ago

Ο ΝΟΠ πανηγύρισε την παραμονή του στην Α1 Εθνική – Νίκησε τα Χανιά 8-7 εκτός έδρας

ΑΘΛΗΜΑΤΑ23 hours ago

Φιναλίστ με πρωτιά ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό Ενόργανης της Ιταλίας

ΜΠΑΣΚΕΤ19 hours ago

Euroleague: «Απογοήτευση για τις δηλώσεις του Αταμάν, σκόπιμα παραπλανητικές»

Facebook