Connect with us

SUPER LEAGUE 2

Με 17 ομάδες τελικά η Football League!

Published

on

παναχαικη
Δεν θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν η 18η θέση της Φούτμπολ Λιγκ από ομάδα της Γ’ Εθνικής, καθώς χθες το μεσημέρι (28/8) η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη ματαίωση του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης!

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας βασίζεται στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το σκεπτικό της οποίας βασίζεται στον ΚΑΠ του 2016, όπου δεν επιτρέπει την κάλυψη κενών θέσεων στη Football League. Πιθανότατα το νέο πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί με 17 ομάδες, όσες δηλαδή έχουν δηλώσει συμμετοχή. Σημειωτέον, ότι το μπαράζ επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα!

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Έως 5 άνω των 23 ετών δικαιούνται οι ομάδες Β’

Τα σενάρια… ενίσχυσης των Ολυμπιακού Β, Παναθηναϊκού Β και η πρόβλεψη του κανονισμού.

Published

on

Σε τροχιά υποβιβασμού βρίσκονται Ολυμπιακός Β και Παναθηναϊκός Β. Μοιραία το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τις δύο ομάδες να ενισχύονται με ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τι προβλέπει, όμως ο κανονισμός Β ομάδων; Όπως αναφέρεται, οι Β ΠΑΕ μπορούν να δηλώνουν στην 20άδα έως 5 ποδοσφαιριστές άνω των 23 χρόνων.

Αναλυτικά στο άρθρο 4 αναφέρεται:

Σε μία Β’ Ομάδα δικαιούνται να συμμετέχουν:

α) Ποδοσφαιριστές που κατά την 1η Ιανουαρίου του ημερολογιακού έτους μετά την έναρξη του οικείου πρωταθλήματος στο οποίο θα μετέχει η Β’ Ομάδα δεν έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και που κατά το χρόνο που αγωνίζονται σε ένα αγώνα της Β’ Ομάδας έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

β) Κατ’ εξαίρεση του ως άνω ανώτατου ορίου των 23 ετών, δύνανται σε κάθε αγώνα μίας Β’ Ομάδας να αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και να αγωνίζονται έως πέντε (5) ποδοσφαιριστές, άνω των 23 ετών».

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Η δημοσίευση της ΠΑΕ Καλαμάτα για την αφρικανική σκόνη

Published

on

Οι εικόνες από την… επίσκεψη της αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας έχουν κατακλύσει τα social media, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Καλαμάτα να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο το απόκοσμο σκηνικό στην πόλη της Μεσσηνίας.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε και απεικονίζει κατά κύριο λόγο το γήπεδο της ομάδας, γίνεται λόγος για… άσπρη θύελλα στο γήπεδο της Μαύρης Θύελλας, με το σχόλιο «βασικά άσπρη ή πορτοκαλί» να κάνει την εμφάνισή του όσο περνούσε η ώρα.

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Την Κυριακή (28/04, 16:00) υποδέχεται η Παναχαϊκή τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά.

Published

on

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ ανακοίνωσε η Super League 2. Από το Action 24 θα μεταδοθούν οι αγώνες Χανιά – Καλαμάτα και Ιωνικός – Athens Kallithea.

Αναλυτικά:

Νότιος Όμιλος

ΠΛΕΪ ΟΦ

Κυριακή 28 Απριλίου
Χανιά – Καλαμάτα (14.45 Action 24, Περιβολίων)
Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου
Ιωνικός – Athens Kallithea (16.00 Action 24, Νεάπολης)
Ρεπό: Ηλιούπολη

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Σάββατο 27 Απριλίου
Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β (16.00 sl2.muvi.com, Ρόδου)
Κυριακή 28 Απριλίου
Αιγάλεω – Γιούχτας (16.00 sl2.muvi.com, «Στ. Μαυροθαλασσίτης»)
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β (16.00 sl2.muvi.com, Αγυιά)

Continue Reading
Advertisement

Facebook