Α2 ΒΟΛΕΙ
Ο Αιγιαλέοντας το ντέρμπι, χάνεται η Ολυμπιάδα

Ο Αιγιαλέοντας πήρε το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των πλέι άουτ, με την Ολυμπιάδα και μάλιστα εκτός έδρας, με το «καθαρό» 3-1 σετ.
Οι Αιγιώτες με αυτό το αποτέλεσμα πήραν μεγάλο προβάδισμα παραμονής και κυνηγούν μέχρι την πρωτιά από την Καλαμάτα σε ένα γύρο, ενώ η Ολυμπιάδα χρειάζεται πλέον ένα… θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία και να γλιτώσει τον οδυνηρό υποβιβασμό ακόμα μίας πατρινής ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα.
Οι «πορτοκαλί» έμειναν 6 βαθμούς μακριά από τη δεύτερη θέση και παρότι έχουν δύο στα τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου στην έδρα τους, οι πιθανότητες δεν είναι μαζί τους, την ώρα που οι Αιγιώτες είναι μία ανάσα από την παραμονή τους, με την επόμενη αγωνιστική να κρίνει οριστικά τη «μάχη» της δεύτερης θέσης.
Τα σετ: 22-25, 22-25, 25-22, 20-25
Ολυμπιάδα (Δαρρείος):Βαλουξής, Φίλιππου, Θεοδωράκης, Μούρτζης, Ντόντης, Αγγελόπουλος, Γεωργακόπουλος (λ), Φερτάκης, Δασκαλόπουλος.
Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος):Λιβαθινός, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος (λ), Κοσμάς, Θανάσουλας, Παπασταθόπουλος, Μητρογιάννης, Χασάπης, Αναστασόπουλος (λ).
Ηλίας Μάτσας

Α2 ΒΟΛΕΙ
Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκ, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
* Η Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να δώσει το τελευταίο της φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα σε ενδιαφέροντα φιλικά, σήμερα με ΑΟ Αιγιαλέων και Σάββατο εναντίον του Ερμή Π.

Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα διοργανώνει σπουδαίο τουρνουά με Αιγιαλέων, Ήφαιστο Φλώρινας και Παμβοχαϊκό

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Εθνικής και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου, η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της ένα δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός από τους «πορτοκαλί», ο Αιγιαλέων, ο Ήφαιστος Φλώρινας και ο Παμβοχαϊκός.
Ο Άκης Δαρείος και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς και οι τέσσερις που συμμετέχουν διαθέτουν ανταγωνιστικά ρόστερ.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιάδα την πρώτη ημέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Αιγιαλέων με τον Παμβοχαϊκό.
Τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος στην περιοχή μας.
Μίλτος Σπυρόπουλος