Connect with us

Α2 ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Πρεμιέρα πλέι-οφ με ήττα για την Ολυμπιάδα

Στο στρατόπεδο της Ολυμπιάδας αφήνουν πίσω την ήττα με 3-0 σετ από την Κερατέα εντός έδρας το Σάββατο

Published

on

Στο στρατόπεδο της Ολυμπιάδας αφήνουν πίσω την ήττα με 3-0 σετ από την Κερατέα εντός έδρας το Σάββατο στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, προκειμένου να επιστήσουν την προσοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 15-25.

Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Φιλίππου, Εκμετσόγλου,Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γεωργάτος,Γιαννόπουλος, λίμπερο ο Καραγιώργος, Πατρινός,Αικατερινάρης.

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ικανοποίηση Δαρείου για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην ομάδα της Ολυμπιάδας ενόψει Α2 ανδρών

Published

on

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας υπό τις οδηγίες του Άκη Δαρείου και του συνεργάτη του Γιώργου Μακρυκώστα. Πλέον οι “πορτοκαλί” μπαίνουν από Δευτέρα εντατικά στο γήπεδο δουλεύοντας στο παρκέ την υπόλοιπη προετοιμασία.
Ο έμπειρος κόουτς είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία των αθλητών του, αφού δείχνουν καθημερινά μεγάλη διάθεση για δουλειά.
Η Α2 Εθνική είναι μία απαιτητική κατηγορία και όλοι στην Ολυμπιαδα το γνωρίζουν καλά θέλοντας να μπορέσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Ο Άκης Δαρείος δηλωσε: “Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και πλέον μπαίνουμε στο γήπεδο. Τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια”.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Ξεκίνημα προετοιμασίας με όρεξη και αισιοδοξία στην ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας

Published

on

Η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου άνοιξε και επίσημα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας. Οι «πορτοκαλί» επέστρεψαν με όρεξη και διάθεση για δουλειά, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στην Πλαζ.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Άκη Δαρείου και του συνεργάτη του Γιώργου Μακρυκώστα με τους αθλητές να δηλώνουν έτοιμοι για νέες διακρίσεις.
Μίλτος Σπυρόπουλος 
Continue Reading

Α2 ΒΟΛΕΙ

Με πασαδόρο τον Φερτάκη η Ολυμπιάδα και τη νέα χρονιά για διακρίσεις

Published

on

Ο Σωτήρης Φερτάκης θα συνεχίσει να οργανώνει την επίθεση της Ολυμπιάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ.

Ο έμπειρος πασαδόρος πέρυσι ήταν και αυτός από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής της Ολυμπιάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο 25χρονος αθλητής δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «πορτοκαλί»:

«Πέρυσι κάναμε μία σημαντική προσπάθεια που απέδωσε καρπούς και θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και την ερχόμενη σεζόν. Συμφωνήσαμε με τη διοίκηση και τον προπονητή μας να συνεχιστεί η συνεργασία μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η Ολυμπιάδα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια ότι καλύτερο έχει τεθεί σαν στόχο με την έναρξη της νέας περιόδου».

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement
Γ ΕΘΝΙΚΗ18 hours ago

Επική πρόκριση για την Θύελλα Πατρών στο Κύπελλο

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ17 hours ago

Η Παναχαϊκή νίκησε την ΑΕ Μεσολογγίου 2-1 στην Αγυιά, με πολλές δοκιμές από τον Κυβελίδη

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Θύελλα Πατρών: Αυτοί την έσπρωξαν στη νίκη με την Ζάκυνθο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ21 hours ago

«Φαβορί ναι, αλλά να το δείξουμε όμως στο γήπεδο», σχολίασε με νόημα ο Ελευθεριάδης

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Στο σωστό μονοπάτι

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Άρης Πατρών: Δοκιμές με θετικό πρόσημο, κέρδος ο Σοφούλης

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 202519 hours ago

Η Ελλάδα «βάσεις» για το χάλκινο, στο +14 (48-34) επί της Φινλανδίας στο ημίχρονο με Γιάννη και Ντόρσει

Γ ΕΘΝΙΚΗ55 minutes ago

Κατριβέσης: «Θα είναι διαφορετικό ματς»

ΠΟΛΟ22 hours ago

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τον Ηλία Αγγελόπουλο, τεράστια απώλεια για το ΝΟ Πατρών

ΠΟΛΟ23 hours ago

Ήττα των Γυναικών ΝΕΠ από τον Εθνικό Πειραιώς στο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών

Facebook