ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η αποστολή της Παναχαϊκής για Τρίκαλα

Η ομάδα της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα στο γήπεδο της στην Αγυιά για την πρεμιέρα της Football League.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή της πατρινής ομάδας, η οποία έχει ως εξής:
Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μπιτσάκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Στεργίδης, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαστραντωνάκης, Σπανός, Πολυχρόνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπαμπούνης, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Μασούρας, Αποστολόπουλος καθώς και οι Σούλης (τραυματίας), Γκέσιος (ίωση).

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Το πανόραμα του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Η Παναχαϊκή επικράτησε του Μιλτιάδη με 4-2 εντός έδρας, ενώ η Θύελλα Π. αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα του Πανθουριακού.
Ο Παναιγιάλειος γνώρισε την ήττα από την Ζάκυνθο με 2-0, σε ματς που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/9), μετά την χθεσινή αναβολή λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Παναχαϊκή – Μιλτιάδης 4-2
Πανθουριακός – Θύελλα Πατρών 0-0
ΑΟ Λουτρακίου – Ερμής Μελιγούς 2-1
ΠΑΣ Πύργος 1968 – ΠΑΣ Κόρινθος 3-1
Πέλοπας Κιάτου – Πανγυθεατικός 2-1
Ζάκυνθος – Παναιγιάλειος 2-0
Η βαθμολογία:
Παναχαϊκή 6
ΑΟ Λουτρακίου 6
Πέλοπας Κιάτου 6
ΠΑΣ Πύργος 1968 4
Θύελλα Πατρών 4
ΑΠΣ Ζάκυνθος 3
ΑΟ Μιλτιάδης 3
Παναιγιάλειος 1
Πανθουριακός 1
Ερμής Μελιγούς 0
Πανγυθεατικός 0
ΠΑΣ Κόρινθος 0
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Πανγυθεατικός – Ερμής Μ.
Θύελλα Π. – Πέλοπας Κιάτου
Μιλτιάδης – Λουτράκι
Παναιγιάλειος – Πανθουριακός
Πύργος – Παναχαϊκή
Κόρινθος – Ζάκυνθος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Το photo-story από την επικράτηση της Παναχαϊκής κόντρα στον Μιλτιάδη

H Παναχαϊκή επικράτησε (4-2) απέναντι στον Μιλτιάδη για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών.
Δείτε το φωτορεπορτάζ της χθεσινής (28/9) αναμέτρησης:
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Κυβελίδης στη «Match»: «Κρατήσαμε την ίδια ένταση μέχρι το τέλος»

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης επέστρεψε στον πάγκο της Παναχαϊκής μετά την τιμωρία του και είδε τους παίκτες του να πετυχαίνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με 4-2 επί του Μιλτιάδη.
Μετά το τέλος του αγώνα ο κοκκινόμαυρος προπονητής μίλησε στη «Match» υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνολικής προσπάθειας και της θετικής ενέργειας που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο:
«Δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 σχετικά εύκολα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσουν πέναλτι και να μειώσουν.
Παρόλα αυτά, αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε ακόμη ένα τέρμα, κάνοντας το 3-1. Στη συνέχεια και πάλι από δικό μας λάθος, η αντίπαλη ομάδα μείωσε σε 3-2. Αυτό που μου άρεσε πολύ και κρατάω από την αναμέτρηση, είναι ότι δεν πτοηθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και συνεχίσαμε με την ίδια ένταση, φτάνοντας τελικά στο 4-2.
Κρατάμε τα θετικά και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας ενόψει της συνέχειας».
Ολοκληρώνοντας ο Κυβελίδης ανέφερε:
«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και όλη την εβδομάδα θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τον επόμενο αγώνα, απέναντι ίσως στον πιο ισχυρό αντίπαλο του ομίλου, την ομάδα του Πύργου.
Εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση, ενέργεια και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».