SUPER LEAGUE 2
Ήρθε η ώρα του Βόλου για… κοιλιά!

Φοβερή εμφάνιση από τον ΑΟΧ Κισσαμικό που σάρωσε με 4-1 τον ΝΠΣ Βόλο εκτός έδρας για τη 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έστησε εξαιρετικά την ομάδα του στον Βόλο και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με 4-1.
Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Φεράντο να μένει με δέκα παίκτες στο 47′ λόγω της αποβολής του Γκαλίτσιου. Οι Κρητικοί δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και στο 55’ προηγήθηκαν με τον Ρίσκι ενώ στο 64’ ο Μάντζης έφερε το ματς στα ίσια. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έκανε… πάρτι. Στο 70’ ο Κουσκουνάς έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του, μετά από ασίστ του Κάσσου, ενώ στο 81’ ο Ρίσκι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 1-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάλιακας.
Τα «δελφίνια» έφτασαν τους 27 βαθμούς και απομακρύνθηκαν για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη ενώ ο Βόλος ναι μεν διατηρήθηκε στην κορυφή και τους 44 βαθμούς, όμως δείχνει πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη συνέχεια της Football League, με την Παναχαϊκή να ρίχνει… λοξές ματιές στην κορυφή.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας (46′ Φράγκος), Γκαλίτσιος, Μάντζης, Καμπαγέρο (60′ Ενγκουέμ), Καρρίκι (73′ Κόκκορης), Ηλιόπουλος, Κότο, Πίτου Γκαρσία.
ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σεσάι, Ζιουλής (46′ Αρναούτογλου), Καραγεώργης, Σάλιακας, Τόλι, Μουμίν, Ρίσκι (84′ Σελινιωτάκης), Κάσσος, Κουσκουνάς, Χαλκιαδάκης (68′ Αρναρέλλης).

SUPER LEAGUE 2
O Δημήτης Σπανός αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.
Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.
Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.
Καλώς ήρθες κόουτς – καλή αρχή!»
SUPER LEAGUE 2
Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.
Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: Καμπανιακός - Καβάλα 1-0 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’ 2-2 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’ 15/9. Για τον Β' όμιλο είχαμε:
Καλαμάτα – Μαρκό 2-0
Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2
Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1
Χανιά – Ελλάς Σύρου 1-1
Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος 1-1.
SUPER LEAGUE 2
Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:
Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.