Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α’ Κατηγορία: Ακάθεκτη προς τον τίτλο η Θύελλα, φινάλε… για καρδιακούς στα Ζαρουχλέικα!

Ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις για την 3η “στροφή” των Play-Off και την 4η (στο μεγαλύτερο της μέρος) των Play-Out της Α’ Κατηγορίας.
Ξεκινώντας με τα Play-Off και την 3η αγωνιστική, η Θύελλα Πατρών πήρε μεγάλο “διπλό” στην έδρα του Πάτραι με 1-2 και βάζει πλώρη ακάθεκτη για τον τίτλο, ενώ γενικότερα, αποδείχθηκε πως ήταν η μέρα των φιλοξενούμενων αφού και η Αχαϊκή, αλλά και οι Δόξα Παραλίας και Ατρόμητος έφυγαν με εκτός έδρας νίκες στο τσεπάκι τους.
Όσα για τα Play-Out, στο πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής (η συνέχεια αύριο), παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό ματς στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων με την Αναγέννηση να ισοφαρίζει 2-2 στο 90′ και στο 94′, αλλά να χάνει με γκολ στο 95′.
Επιπλέον, με “τεσσάρες” φιλοδώρησαν οι Δαβουρλής και Νίκη τους Εθνικό και Πήγασο αντίστοιχα, ενώ Δόξα Χαλανδρίτσας και Αστέρας ξεπέρασαν τα εμπόδια των Θύελλα Αιγίου και Δρεπάνου.
Tα σημερινά αποτελέσματα:
Play Off:
Κεραυνός – Αχαϊκή 0-2: 55′ Γερασιμόπουλος, 88′ πέναλτι Γραμματικόπουλος.
Πάτραι – Θύελλα Π. 1-2: 19′ Μιχαλόπουλος – 21′ Σκεπετάρης, 82′ Ηλιόπουλος
Αετός – Δόξα Παραλίας 1-3: 70′ Λυμπέρης – 20′ Σταυριανόπουλος, 33′ Δριβήλας, 87′ Σπυρόπουλος
Άρης – Ατρόμητος 1-3: 12′ Μεντζελόπουλος – 2′ Αποσκίτης, 23′ πέναλτι Κυριαζόπουλος, 53′ Σωτηρόπουλος.
Play-Out:
Δόξα Χαλανδρίτσας – Θύελλα Αιγίου 3-1: 21′ 90′ Κουλογιάννης, 33′ Παναγόπουλος – 24′.
Εθνικός Σαγ. – Δαβουρλής 0-4
Αναγέννηση Π. – Φοίνικας/Ζήρια 2-3: 90′ Ζαφειρόπουλος, 94′ Μούνγκουλης – 63′ Νγκέλα, 65′ Μάζης, 95′ Λαλιώτης
Πήγασος – Νίκη 0-4: 32′ 75′ Σμπόρας, 33′ 57′ Αυγέρης
Αστέρας Τσουκαλεΐκων – Δρέπανο 2-1: 53′ 80′ Σολωμός
Βαθμολογία Play Off:
Θύελλα 21
Αχαϊκή 19
Ατρόμητος 18
Πάτραι 16
Κεραυνός 14
Αετός 7
Αρης 5
Δόξα 4
Βαθμολογία Play Out:
Δαβουρλής 30
Αστέρας Τσουκαλεΐκων 28
Θύελλα Αιγίου 28
Νίκη Προαστείου 27
Πάτρα 2005 26
Δόξα Χαλανδρίτσας 24
Δίας Σαραβαλίου 23
Πήγασος Μπεγουλακίου 20
Αναγέννηση Ψαθοπύργου 20
Αναγέννηση Πατρών 19
Φοίνικας Ζήριας 16
Ζαβλάνι / Αίας 15
Δρέπανο 14
Εθνικός Σαγεΐκων 4
Κυριακή 31/3
Ώρα 12.00
ΑΕ Πάτρα-Ζαβλάνι/Αίας («Κ. Ζάρρας»- Μέρμηγκας)
Ώρα 14.30
Δίας -Αναγέννηση Ψαθοπύργου («Κ. Ζάρρας»-Σαφαρίκας)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σημαντικό τεστ για τον Ατρόμητο Πατρών

Τον Αστέρα Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (10/9) ο Ατρόμητος Πατρών σε νέο φιλικό προετοιμασίας.
Ο αντίπαλος έχει μεγάλη δυναμική, αφού θέτει ως στόχο το πρωτάθλημα της Ηλείας και στον πάγκο κάθεται ο Αλέξης Γαβριλόπουλος.
Η σέντρα θα γίνει στις 16:30 στο “Α.Κάνιστρας”. Το Σάββατο που πέρασε, η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε το Πάτραι με 4-2.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας: Τέλος οι μεταγραφές, ανησυχία για δύο

Ανεβαίνει αγωνιστικά ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, δείχνοντας καλύτερη εικόνα όσο περνούν οι μέρες.
Στο τελευταίο φιλικό, η ομάδα
του Κώστα Τσιπιανίτη επικράτησε του Κεραυνού με 2-1, με γκολ του Παπαγεωργίου.
Ωστόσο, δύο παίκτες αποχώρησαν με τραυματισμό, κάτι που ανησύχησε τον έμπειρο προπονητή.
Ο λόγος για τους Λαζανά (μέση)
και Τσουκνίδα (προσαγωγός).
Μεταγραφικά, ίσως γίνει ακόμα μία προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα αν και εφόσον προκύψει κάποια δυνατή περίπτωση.
Όσον αφορά στις μεταγραφές, αποκτήθηκαν οι Βέρρας (Θύελλα Π.), Βαρβεράκης (Θύελλα Π.), Ντινόπουλος (Αχαιός), Νικολόπουλος
(Κεραυνός), Τσουκνίδας (ΑΠΟ Αρόη), Λαζανάς (Πήγασος), Παπαγεωργίου (Αιγείρα/Ακράτα), Μπουρίκας (Ζαβλάνι), Κατσιγιάννης (Άτλας).
Από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Διαμαντόπουλος, Σάχι, Παπανικολόπουλος, Τσιούπρος, Βαγγαλάτης, Χριστόπουλος, Δήμας, Βεργίνης και οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος, Καπής, Καρόπουλος, Σπανός.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φιλικές μάχες και χρήσιμα συμπεράσματα σε Οβρυά, Ρίο και Α. Κάνιστρας

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες έδωσαν φιλικά τεστ, ξεφεύγοντας από τις συνεχείς και επίπονες προπονήσεις. Το πιο αμφίρροπο ματς έγινε στην Οβρυά (Atlas Arena), όπου ο Ατρόμητος Πατρών φιλοξένησε το Πάτραι ως τυπικά γηπεδούχος, μιας και στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες.
Η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή νίκησε με 4-2 την αντίστοιχη του Νίκου Λουμπαρδέα. Στο πρώτο μέρος οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν με 2-0, αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφεραν το σκορ σε ισορροπία. Ωστόσο, ο Ατρόμητος βρήκε τις λύσεις και πήρε τη νίκη γοήτρου.
Οι Αντωνόπουλος (2), Σμυρλής και Παπασπηλιόπουλος πέτυχαν τα γκολ των νικητών, με τους Σπανό και Σταυρόπουλο να σκοράρουν για τους «πράσινους».
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.: Πούλιος, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Μπάδας, Σοφιανόπουλος, Αποστολόπουλος, Αναγνώστου, Σμυρλής, Αντωνόπουλος, Βιλανάκης, Πατρώνης.
ΠΑΤΡΑΙ: Ανδρεόπουλος, Πανταζόπουλος, Κοτσόκολος, Στανής, Μπακάλης, Λαλούσης, Λεγάτος, Μαστραντωνάκης, Γερογιάννης, Γαβριήλ, Σπανός.
Σε καλό δρόμο
ο Πανμοβριακός
Με πέναλτι του Νιφορόπουλου στο 15ο λεπτό, ο Πανμοβριακός πήρε άλλη μία νίκη στα φιλικά του. Αντίπαλος ήταν η Νίκη Προαστείου, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Χάρη Ράντου να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Γκαντζούνας, Γ. Σταματάκης, Μοσχόπουλος, Τζώρτζης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντεντόπουλος, Ζεκιάι, Καραβασίλης, Κατινιώτης, Νικολαΐδης.
ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Ζέκθι, Ανδριακόπουλος, Μαρκεζίνης, Τελέγκος, Σταυρόπουλος, Κούστα, Ναλμπάντης, Πρέμπτος, Νιφορόπουλος, Μητρόπουλος, Παντελής.
Πιο έτοιμος
ο Εθνικός
Στο «Α. Κάνιστρας», ο Εθνικός Πατρών και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου αναμετρήθηκαν, με τους Καραπίτσο και Πατρώνη να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι «μπλε» έδειξαν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας (νίκη 3-0) και είναι λογικό, αφού στηρίζονται στον περσινό βασικό κορμό, σε αντίθεση με τον Κεραυνό, που θα στηριχθεί φέτος σε πολλά νεαρά παιδιά και θέλει χρόνο.
Οι Πρινς (πέναλτι), Κυριακόπουλος και Δ. Παναγόπουλος βρήκαν δίχτυα για λογαριασμό του Εθνικού.
ΕΘΝΙΚΟΣ Π.: Κωστούλιας, Κυριαζόπουλος, Ψαθογιαννάκης, Η. Παναγόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Χούσα, Χριστοδουλόπουλος, Δ. Παναγόπουλος, Μπαρλάς, Κυριακόπουλος, Πρινς.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.: Ισόγλου, Ταρνάρης, Μανούσος, Πολύδωρος, Λίαμ, Κωνσταντόπουλος, Σαρρής, Πρέμπτος, Μητρόπουλος, Λαζαρίδης, Αλεξανδρόπουλος.
Γιάννης Γεωργακόπουλος