ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Αναβάλλονται τα ματς της Α’ κατηγορίας, έφυγε ο Δ. Θανόπουλος

Αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα για αύριο παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, Κεραυνός – Θύελλα και Πάτραι – Ατρόμητος, που θα κρίνουν τον τίτλο και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη.
Αιτία, ο θάνατος του Δημήτρη Θανόπουλου (του πατέρα του προέδρου της Θύελλας πατρών Τάκη Θανόπουλου).
Ο Δημήτρης Θανόπουλος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 95 ετών και υπήρξε ο ιδρυτής της εταιρείας «Δημ. Θανόπουλος και Υιοί ΟΕ».
Με την επί 65 χρόνια σύζυγο του απέκτησε τρεις γιους, τον Παναγιώτη, τον Νίκο και τον Γεράσιμο, 11 εγγόνια και 11 δισέγγονα.
Η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο (11/05) στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό προφήτη Ηλία Θεριανού.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Ο Άρης Πατρών ευχαριστεί το ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων που του παραχώρησαν το βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

Ο Άρης Πατρών με ανακοίνωση του ευχαριστεί την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων, για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για δύο προπονήσεις της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Άρης Πατρών, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων, για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για δύο προπονήσεις που χρειάστηκε να πραγματοποιήσει εκεί η ομάδα μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας, πάντα δίπλα στις ανάγκες των αθλητικών σωματείων της πόλης.
Α.Π.Σ. Άρης Πατρών».
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παναιγιάλειος: Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο προκάλεσε ανακατατάξεις

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο πρώτο ματς της σεζόν από την Ζάκυνθο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Ωστόσο η διοίκηση ήταν απογοητευμένη από την μέτρια εμφάνιση της ομάδας και όχι από το αποτέλεσμα, αφού το βάρος θα δοθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσουν παίκτες και στη θέση τους θα έρθουν έτεροι, οπότε το ρόστερ θα υποστεί αλλαγές ξανά.
Άμεσα θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, θυμίζοντας ότι η “Μαύρη Θύελλα” αγωνίζεται στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Πύργου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Φέτος δεν προλαβαίνει, αλλά…

Το γήπεδο στον Ψαθόπυργο επιτέλους φτιάχνεται, αλλά η ομάδα της Αναγέννησης δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν.
Πάντως, τη μεθεπόμενη χρονιά θα επιστρέψει δριμύτερη και οι άνθρωποί της σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα.
Μία από τις πολλές ομάδες, που απουσιάζουν από τη δράση και ευελπιστούμε να την ξαναδούμε στα γήπεδα της Αχαΐας.