ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
ΕΠΣ Αχαϊας: Δικαίωμα ψήφου αλλά με… κριτήρια

Αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να δραστηριοποιηθούν ξανά από την νέα περίοδο και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Πέρυσι στα τοπικά πρωταθλήματα είχαν δηλώσει συμμετοχή 79 ομάδες μαζί με τον Τριταιικό που τελικά δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.
Η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας σκέπτεται οι δηλώσεις συμμετοχής να είναι μέχρι τα μέσα Αυγούστου και στην συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι.
Αν τελικά επαναδραστηριοποιηθούν οι ομάδες που ακούγονται τότε ο αριθμός των ομάδων φέτος μπορεί να ανέλθει στις 85-87.
Το σημαντικό είναι με βάση το καταστατικό της Ένωσης οι ομάδες που θα επανέλθουν φέτος στην αγωνιστική δράση θα έχουν δικαίωμα στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας.
Γιατί το καταστατικό αναφέρει ότι δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν οι ομάδες που αγωνίζονται τα δυο τελευταία χρόνια, οπότε για αυτό ίσως υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον να επανέλθουν από το νέο πρωτάθλημα.

Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Την «πλήρωσε» ξανά η Γ’ Κατηγορία

Η Γ’ Κατηγορία θα πάει μια εβδομάδα πίσω, όσον αφορά στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.
Το πρόβλημα της έλλειψης γηπέδων, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣ Αχαϊας παραμένουν.
Έτσι η τρίτη τη τάξει κατηγορία θα ξεκινήσει στις 17-18 Οκτωβρίου, ενώ είχε προγραμματιστεί για τις 11-12 του ίδιου μήνα.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Τη νέα φανέλα παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος σε ειδική εκδήλωση στην Αλυκή Αιγίου

Η νέα φανέλα του Παναιγιαλείου για τη νέα σεζόν αποκαλύπτεται από τη διοίκηση του συλλόγου σε ειδική εορταστική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (20:00) στο CAVO (Αλυκή, Αίγιο).
Μια βραδιά που δεν χάνεται, ενώ αμέσως μετα θα ακολουθήσει γλέντι με πάρτι με τους 1550. Η είσοδος για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι 10€ και όπως αναφέρει η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας», «όλοι εκεί για να στηρίξουμε, να χειροκροτήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί την αρχή της νέας σεζόν!».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Ο Άρης Π. με κορυφαίο Λιμάτσι επικράτησε του ΠΑΣ Κυψέλου στα Προσφυγικά στο τελευταίο τεστ

Με τον Λιμάτσι κορυφαίο σε απόδοση ευρισκόμενος σε μεγάλη μέρα με 2 ασίστ (σε Γράβαλο και Παπαδόπουλο) και 1 γκολ, ο Άρης Πατρών ολοκλήρωσε νικηφόρα τα φιλικά παιχνίδια του, αφού επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Κύψελου στα Προσφυγικά.
Πρόβα τζενεράλε πριν τον Κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με την Θύελλα Π. και τον τεχνικό του Ανδρέα Ανδρούτσο να κάνει τις τελευταίες δοκιμές.
Μίλτος Σπυρόπουλος