Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ο… «αγριεμένος» Παναχαϊκός!

Σε σωστή ρότα βρίσκεται ο Παναχαϊκός, ο οποίος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα την προετοιμασία του, έπειτα από τη θετική σεζόν που είχε στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.
Ο Σπύρος Βουκελάτος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, γεγονός που δυναμώνει το σύνολο του Σουλίου, καθότι ο φιλόδοξος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του, πράγμα που το βλέπουμε στα
φιλικά.
Παράλληλα, η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και της αξίζουν συγχαρητήρια, αφού με όσες δυνάμεις είχε ανέλαβε τα ηνία σε δύσκολους καιρούς και από το σημείο μηδέν, ο Παναχαϊκός έχει μπει πλέον σε υγιείς βάσεις.
Την περασμένη εβδομάδα οι «κοκκινόμαυροι» έδωσαν δυνατά φιλικά με αντιπάλους τον Πανιώνιο/Αχιλλέα και τον Πήγασο Μπεγουλακίου.
Και στα δύο τεστ επιβλήθηκαν με 3-1, ωστόσο το σκορ δεν έχει την παραμικρή σημασία, όσο το ότι ο Παναχαϊκός απέδωσε κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχοντας βέβαια πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον.
Γιάννης Γεωργακόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας διαθέτει άκρως ποιοτικό σύνολο και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας.
Κάτι που αποδείχθηκε από νωρίς, αφού πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Αβύθου στο Αίγιο, επικρατώντας με 4-2.
Τα γκολ της ομάδας του Βαγγέλη Γκάτση σημείωσαν οι Γκλαβάς, Παπαχριστόπουλος, Γοτουχίδης και Κουρτέσης.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα στην Αγυιά, την προσεχή Κυριακή (12/10).
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Πατρών, ο Αίας ζορίστηκε, αλλά με πείσμα πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη στα γκολ των Μιχάλη Σπανού και Κώστα Γιάννη.
Η ομάδα της Ανθούπολης έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές και με τον Μίκι Τσίρκοβιτς στην άκρη του πάγκου, έχει καθαρά ως στόχο τον πρωταθλητισμό.
Πέραν των σκόρερ έχουν επίσης αποκτηθεί οι Δημήτρης Μικελάτος, Γιώργος Καταρτζόπουλος και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα, αφού στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήθηκαν οι Λαζανάς και Πανταζόπουλος.
Ο Αίας πήρε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕ Αιγίου εκτός έδρας, για να αποσπάσει αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια δίνει νέο εντός έδρας ματς, υποδεχόμενος τα Καλάβρυτα.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Ο Γιώργος Γραμματικόπουλος αποτελεί την πιο δυνατή μεταγραφή του Ίκαρου Λακκόπετρας, ο οποίος προχώρησε σε αρκετές ηχηρές κινήσεις.
Με το «καλημέρα» απέδειξε την ποιότητά του, σκοράροντας τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Φώτη Φοή στη νίκη με 3-0 επί του Πείρου στο Ίσωμα.
Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί «πολυτέλεια» για την Β΄κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα της Δυτικής Αχαΐας.