Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Μαθαίνει αντίπαλο η Παναχαϊκή

Published

on

Σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την Δ΄Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα λάβουν μέρος και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, άρα και η Παναχαϊκή.

Οι 8 πιθανοί αντίπαλοι των “κοκκινόμαυρων” είναι οι Ιωνικός, Τρίκαλα, Καβάλα, Αιγάλεω, Πανθηραϊκός, Αετός Ορφανού, Πανσερραϊκός και Ασπρόπυργος.

Η πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας, αφού το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο “σπίτι” της ομάδας που βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία. Το ματς θα είναι νοκ άουτ.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 1-0 (LIVE)

Από την Αγυιά για την 7η αγωνιστική στα πλέι άουτ του Νότιου Ομίλουυ της Super League 2.

Published

on

Τον Ολυμπιακό Β’ υποδέχεται η Παναχαϊκή στην 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου της Super League 2 στην Αγυιά, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει σαν πρόωρος «τελικός» παραμονής.

Οι «κοκκινόμαυροι» ψάχνουν μία από τις 2 νίκες που θα τους οδηγήσουν μία ανάσα από τη… σωτηρία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε στην Πάτρα για να παίξει την τελευταία «ζαριά» για την παραμονή του.

Παρακολουθείστε ΕΔΩ ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Πρώτος «τελικός» παραμονής (16:00) με τον Ολυμπιακό Β’

Στην Αγυιά για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Στον πιο σημαντικό αγώνα της (μέχρι τον επόμενο) στη χρονιά μέχρι ώρας, η Παναχαϊκή που έχει φέρει την υπόθεση «παραμονή» στα μέτρα της, φιλοξενεί (16:00, live στο matchnews.gr) τον Ολυμπιακό Β’  στην Αγυιά για την σπουδαιότερη αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να πάνε στη διακοπή του Πάσχα με μία μεγάλη νίκη, η οποία θα αποτελέσει και καθοριστικό βήμα για τη σωτηρία τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος φάνταζε το μεγάλο φαβορί της ειδικής διαδικασίας και με παίζει την τελευταία «ζαριά» του στην Αγυιά για να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής.

Από 3 σερί νίκες (και μάλιστα για πρώτη φορά στη χρονιά) προέρχεται η Παναχαϊκή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα έχουν κερδίσει μόνο τους «κοκκινόμαυρους» στα πλέι άουτ και μάλιστα με το ευρύ 5-0, που είναι και μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας τους στην κατηγορία.

Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και πολλά αγωνιστικά προβλήματα προετοιμάστηκε το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση για την εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση, στην πρώτη από τις δύο σερί -και τελευταίες- που ακολουθούν στην έδρας της.

Με 2×2 οι «κοκκινόμαυροι» εξασφαλίζουν κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους, ενώ αν δεν τα καταφέρουν στο πολύ δύσκολο έτσι κι αλλιώς έργο που έχουν απέναντι στους Πειραιώτες, μπαίνουν ξανά σε περιπέτειες…

Ξανά με απουσίες

Με αρκετούς σημαντικούς απόντες αλλά και πάθος για το αποτέλεσμα που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία της, θα παρουσιαστεί η Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πατρινό, Πέρεζ και Καραγιάννη, όπως και στον τιμωρημένο Ντε Τόμας και επέλεξε 22 παίκτες για την αποστολή, από τους οποίους και θα «κόψει» δύο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μπαξεβάνος, Νάστος, Μπαρέ, Ζαμόρα, Λιοφάγος, Σμάλης, Προύντζος, Μασούρας, Κυρσανίδης, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Τσάκνης, Παπαηλιού.

Ο Φίτσας στην Αγυιά

Ο Βασίλης Φίτσας του συνδέσμου Πρέβεζας Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Αγυιάς, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου) και Νίκο Τριαντάφυλλο (Κορίνθου).

Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας από την Κέρκυρα και παρατηρητής ο Νίκος Αθανασίου του συνδέσμου Θεσπρωτίας.

Διαιτητής: Βασίλης Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), Νίκος Τριαντάφυλλος (Κορίνθου)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Γιούργας (Κέρκυρας)
Παρατηρητής: Νίκος Αθανασίου (Θεσπρωτίας)

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β’  0-0

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’  (28/4- 16:00)

Αιγάλεω – Γιούχτας  (28/4- 16:00)

Η βαθμολογία:

Ηλίας Μάτσας

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Παναχαϊκή: Με απουσίες στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’

Την Κυριακή (28/04, 16:00) στην Αγυιά για την 7η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Published

on

Με αρκετούς σημαντικούς απόντες αλλά και πάθος για το αποτέλεσμα που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία της, θα κατέβει η Παναχαϊκή στην αναμέτρηση της Κυριακής (28/04, 16:00) με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αγυιά για την 7η αγωνιστική στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Ο Γιάννης Τάτσης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Πατρινό, Πέρεζ και Καραγιάννη, όπως και στον τιμωρημένο Ντε Τόμας και επέλεξε 22 παίκτες για την αποστολή.

Αναλυτικά:

Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μπαξεβάνος, Νάστος, Μπαρέ, Ζαμόρα, Λιοφάγος, Σμάλης, Προύντζος, Μασούρας, Κυρσανίδης, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Τσάκνης, Παπαηλιού.

Continue Reading
Advertisement

Facebook