Α2 ΒΟΛΕΙ
Ανάμεικτα συναισθήματα…

Πρεμιέρα είχαμε στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, όπου βεβαίως ο νομός μας εκπροσωπείται μονάχα από δυο ομάδας, την Ολυμπιάδα και τον Αιγιαλέοντα.
Το Σάββατο οι δυο ομάδες μας ρίχτηκαν με κάθε επισημότητα στις “μάχες” εν όψει της νέας σεζόν, και το συναίσθημα που μας μένει είναι η χαρμολύπη, καθότι μονάχα η μια κατάφερε να έχει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά της.
Ωστόσο, ακόμα είναι πολύ νωρίς και σίγουρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή και ρεαλιστικά συμπεράσματα και καταγράφουμε μόνο την ως τώρα πραγματικότητα.
Ολυμπιάδα: Ήττα στις λεπτομέρειες…
Η Ολυμπιάδα ηττήθηκε την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 3-0 σετ (26-24, 25-17, 26-24) από την Καλαμάτα εκτός έδρας σε ένα ματς όπου η ομάδα του Άκη Δαρείου (δεδομένων και των πρώιμων συνθηκών) τα έδωσε όλα.
Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα που θα μονταριστεί με τον χρόνο και με τρεις σημαντικές απουσίες. Τον Ντονά (αποκτήθηκε πρόσφατα και θα αγωνιστεί την 3η αγωνιστική), τον Μούρτζη (επιστρέφει από τραυματισμό) και τον νεαρό ταλαντούχο Κανελλόπουλο που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής πέρυσι.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, η ομάδα του Άκη Δαρείου έχασε στην κόψη του ξυραφιού το πρώτο και το τρίτο, όπου μάλιστα στο τελευταίο βρέθηκε να προηγείται και με 23-22, όμως υπέστη μπλάκ άουτ και ήρθε η ήττα. Πλέον, θα πάρει «ανάσες» και θα στρέψει την προσοχή της στο ματς της 3ης αγωνιστικής με την σκληροτράχηλη ομάδα του Πανερυθραϊκού εκτός έδρας, μιας και την 2η έχει ρεπό.
Αγωνίστηκαν οι: Φιλίππου, Πατρινός, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος Θάνος, Τσιχλιάς, Γιαννούτσος, λίμπερο Γεωργακόπουλος Νίκος, Αλιάι.
Αλλαγές: Φερτάκης, Θεοδωράκης.
Με το «δεξί» ο Αιγιαλέων!
Θετικό ήταν το ξεκίνημα του Αιγιαλέοντα, ο οποίος επικράτησε 3-0 σετ (25-20, 25-23, 25-21) των Νέων Βύρωνα, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Ο κόουτς Παπαδόπουλος είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη, έχοντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση, όμως, παράλληλα την είδε να εμφανίζει και ορισμένες αδυναμίες που χρήζουν βελτίωσης με την πάροδο του χρόνου, αν σκεφτεί κανείς πως ο σύλλογος δεν μπόρεσε να δώσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν αρκετά όμορφη, με θεατές όλων των ηλικιών να δίνουν το παρών, ενώ δέσποζαν στις εξέδρες και τα πιτσιρίκια των Ακαδημιών και των σχολείων.
Αγωνίστηκαν οι: Λιβαθηνός, Κανάς, Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Βλαοστάθης, Χασάπης, δυο λίμπερο οι Σίρος και Αναστασόπουλος.
Αλλαγές: Νανόπουλος, Κοσμάς, Παπασταθόπουλος.
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Α2 ΒΟΛΕΙ
Τρίτη θέση για την Ολυμπιάδα στο τουρνουά που διοργάνωσε – Πρώτος ο Ήφαιστος, δεύτερος ο Παμβοχαϊκός και τρίτος ο Α.Ο. ΑΙιγαλέων

Η Ολυμπιάδα πέτυχε σημαντική νίκη στον μικρό τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο γήπεδό της, επικρατώντας με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της Φλώρινας, η οποία αγωνίζεται στην Pre League και νίκησε με άνεση 3-0 τον Παμβοχαϊκ, ενώ Α.Ο. Αιγιαλέων κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Άκης Δαρείος, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο τουρνουά. Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την καλή μας εικόνα ενόψει της συνέχειας».
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22.
Ολυμπιάδα (Α. Δαρείος): Κάββουρας, Αδαμόπουλος, Βεζύρης, Μπρουκς, Φερτάκης, Παναγιωτάρας, λίμπερο ο Πετρίδης.
* Η Ολυμπιάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα δώσει φιλικό με τον Παμβοχαϊκό την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Αίγιο για να δώσει το τελευταίο της φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων.
Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα σε ενδιαφέροντα φιλικά, σήμερα με ΑΟ Αιγιαλέων και Σάββατο εναντίον του Ερμή Π.

Α2 ΒΟΛΕΙ
Η Ολυμπιάδα διοργανώνει σπουδαίο τουρνουά με Αιγιαλέων, Ήφαιστο Φλώρινας και Παμβοχαϊκό

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Εθνικής και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 4-5 Οκτωβρίου, η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδό της ένα δυνατό τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν εκτός από τους «πορτοκαλί», ο Αιγιαλέων, ο Ήφαιστος Φλώρινας και ο Παμβοχαϊκός.
Ο Άκης Δαρείος και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ισχυρές ομάδες, καθώς και οι τέσσερις που συμμετέχουν διαθέτουν ανταγωνιστικά ρόστερ.
Συγκεκριμένα, η Ολυμπιάδα την πρώτη ημέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αναμετρηθούν ο Αιγιαλέων με τον Παμβοχαϊκό.
Τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος στην περιοχή μας.
Μίλτος Σπυρόπουλος