NATIONAL LEAGUE 2
Τα φύλλα αγώνα από τα παιχνίδια Γλαύκου, ΠΓΕ, Αχαγιάς ΄82 και Ακράτας

Με ήττες ανοιξαν την αυλαία του 2020 στη Γ΄ εθνική μπάσκετ Γλαύκος, Παναχαϊκή, Αχαγιά΄82 και Ακράτα και οι λεπτομέρειες αυτών των αγώνων είναι οι εξής:
Γλαύκος- Ηλυσιακός 71-73
Τα 10λεπτα: 22-22, 44-39 (ημ.), 51-61, 71-73.
ΓΛΑΥΚΟΣ: Αναστασόπουλος 3 (1), Βουρνάς 26 (1), Τριπολίδης, Σπύρου, Θανόπουλος 16 (3), Παπαβασιλόπουλος 17 (1), Σούντρης, Λαμπρόπουλος 2, Χατζηκάλφας, Γαλάνης, Δημάκος 4, Κουκουλομμάτης 3(1).
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Γραμματίκας 1, Κελαϊδής 14 (1), Φώτσης 18, Μπινιάκου, Κωτσόπουλος 2, Πλευράκης, Οουντίντζο-Βλαδίτσης 12, Πατσαντζόπουλος 2, Ταταράκης 4, Μπάζιος 8 (1), Ετζιάκα 12, Παντζούρης.
Ν. Κηφισιά – Αχαγιά ΄82 69-61 (παρ.) 54-54 (κ.δ.)
Τα 10λεπτα: 14-07, 17-19, 10-12, 13-16, 15-07 (παρ.)
A.E.N.K. (ΛAΔIKOΣ, ΛAΓOΠOΔHΣ): Δουβλής 9 (1), Mακρυγιάννης 20 (2), Oικονόμου 9 (1), Πρέκας, Mανούσος 7, Mιχαλάκης 16 (2), Φασιανός 6 (1), Φραγκιαδάκης 2, Γούνης, Mαντζάκος.
AXAΓIA΄82: Tασόπουλος 17 (1), Mπουρδάνος 16 (2), Kωνσταντινόπουλος, Kαλογιάννης 4 (1), Φραντζής 2, Tάρναρης 13 (2), Xριστοδουλόπουλος 6, Λυμπέρης 3 (1).
Ακράτα-Παλ. Φάληρο 67-79
Τα δεκάλεπτα: 12-26, 24-19, 17-19, 14-15.
ΑΚΡΑΤΑ: Δορλής, Βασιλάτος, Μουρατίδης 29 (2), Κατωπόδης 22 (1), Πολυδέρης, Κώστας, Γιαννούλης 12, Κυρίτσης 3, Γιοβάς 1.
ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ: Βαϊδάκης 10, Μαυροειδής 4, Πρόγκας, Γραμματικός 12 (2), Τσορμπατσιόγλου 1, Βούζας 8 (2), Βαλιώτης, Σαρδάνης, Σολωμός 12, Αγγελόπουλος 11 (2), Τσαπρούνης 21.
Κόρινθος – Παναχαϊκή 94-64
Τα 10λεπτα: 30-15, 40-21 (ημ.), 77-52, 94-64 (τελ.).
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μπούτρης 5, Δανίκας 2, Αναγνωστάκης 22 (6), Μακρής 5 (1),Τζαϊδας 4, Αυγενικος 6, Περρωτης 15, Μητσου 2, Αδαμοπουλος 10 (2), Κωνσταντίνου 16 (4), Κόης 4, Λάκοβ 3 (1).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μοσχοβάκης 9 (1), Γατσούλης 8 (2), Νικολάου 6, Τσουλέας, Παπανικολόπουλος 10 (2), Λυμπερέας 2, Γκόβας 8 (1), Βανδώρος 3 (1), Καραγιάννης 7, Μπαρδάκας 9, Παγανιάς, Κουμανιώτης 2.

NATIONAL LEAGUE 2
Κάλεσμα στον κόσμο της Ηλείας το Βαρθολομιό για το ιστορικό ραντεβού κυπέλλου με τη Δόξα Λευκάδας

Η ΑΕ Βαρθολομιού – ΚΑΠΟΣ Α.Ε. ετοιμάζεται για έναν αγώνα ιστορικής σημασίας, καθώς αύριο Σάββατο 21/9 στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης, θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Λευκάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η Δόξα Λευκάδας αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του ελληνικού μπάσκετ, με πάνω από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες και μια πορεία που την έχει οδηγήσει ακόμα και στην κορυφαία κατηγορία, την Α1 Εθνική, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία. Σημείο αναφοράς, μάλιστα, η χρονιά που καθοδηγούνταν στο παρκέ από τον νυν προπονητή της ΑΕΒ σήμερα, Σάκη Καρύδα, τότε με την ιδιότητα του αθλητή!
Η ομάδα της Ηλείας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό της και να γεμίσει τις κερκίδες, δίνοντας ώθηση στους αθλητές σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ελάτε όλοι να ζήσουμε μαζί μια μοναδική μπασκετική στιγμή και να γράψουμε ιστορία! Σάββατο 17:00 – Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Η Αχαγιά’82-Αυγέρος ανακοίνωσε επίσημα τον Σέρβο γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς στο ρόστερ της

Και τυπικά παίκτης της Αχαγιάς’82 για τη φετινή σεζόν είναι ο Σέρβος γκαρντ Αντρέγια Πέτροβιτς, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Αχαγιά 82 Αυγέρος ανακοινώνει την ένταξη του Andrija Petrovic στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής, γεννημένος στις 24 Ιουλίου 2000, έρχεται στην ομάδα μας προερχόμενος από την KK Jagodina, με παρουσία στη σερβική 1MRL.
Ο Petrovic έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις και με τη διάθεσή του για δουλειά αναμένεται να προσθέσει ένταση, βάθος και ανταγωνισμό στην καθημερινότητα της ομάδας».
«Ο Andrija έρχεται αποφασισμένος να βοηθήσει και να υπηρετήσει τη φιλοσοφία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθειά μας», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Γκοργκόλης
«Καλωσορίζουμε τον Andrija στην οικογένεια της Αχαγιάς 82 Αυγέρος και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!», ήταν ο επίλογος της ανακοίνωσης του συλλόγου.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Πλήγμα με την απώλεια Αλαφογιάννη στην Παναχαϊκή, αποκτήθηκε ο νεαρός Τζόγκλης

Με φιλικό καθαρά προπονητικού χαρακτήρα με τα Ροϊτικα (διάρκειας τριών 10λεπτων και χωρίς σκορ και διαιτητές) στο κλειστό της Αγυιάς η Παναχαϊκή συνέχισε την προετοιμασία της.
Τα μαντάτα τελευταία πάντως δεν είναι διόλου ευχάριστα, καθώς αποχώρησε από την ομάδα ο Αλαφογιάννης (για επαγγελματικούς λόγους μετακόμισε στην Αθήνα, αν και παραμένει στο ρόστερ), δημιουργώντας νέο «αγκάθι» στον Θανάση Λιόνα.
Κι αυτό καθώς ο τεχνικός της Παναχαϊκής εδώ και καιρό είναι στη αναζήτηση ψηλού για να ενισχύσει την κοκκινόμαυρη «front line», κάτι που δεν είναι διόλου εύκολο να υλοποιηθεί.
Οι κοκκινόμαυροι για να τονώσουν την περιφέρεια κινήθηκαν άμεσα αποκτώντας το νεαρό ταλαντούχο Γιώργο Τζόγκλη από την Απολλωνιάδα.
Μίλτος Σπυρόπουλος