Connect with us

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

«Κυριαρχεί η αβεβαιότητα» τονίζει ο Φίλιππος Καμίσης

Published

on

Διακοπή δράσης στον αθλητισμό αλλά και έντονος προβληματισμός για το πως θα είναι η επόμενη μέρα στη μετά κορωνοϊού εποχή.

Ζήτημα που απασχολεί και τους μελανόλευκους παράγοντες, όπως εξηγεί ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φίλιππος Καμίσης.

«Ας μην κρυβόμαστε, η χώρα έχει μπει σε μια μεγάλη περιπέτεια από την οποία όταν με το καλό βγούμε θα υπάρχουν απώλειες από τις οποίες το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το κλίμα σήμερα είναι πολύ δύσκολο, κυριαρχεί η αβεβαιότητα για το αύριο που προφανώς θα είναι δύσκολο.

Όμως, προέχει να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα και τότε, θα δούμε τι θα κάνουμε», ήταν τα λόγια του.

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Απόλλων χωρίς Ανέστη και Κίερ αντιμετώπισε τον ισχυρό Κόροιβο στην Αμαλιάδα

Published

on

Πολύ πιο δυνατό ήταν το σημερινό δεύτερο φιλικό του Απόλλωνα με αντίπαλο από την Elite League (Κόροιβος Αμαλιάδας) το οποίο πάντως είχε κύρια προπονητικό χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε σκορ.

Ο Απόλλων είχε δυο βασικές απουσίες, του Ανέστη και του Αμερικάνου Κίερ (αμφότεροι με μικροενοχλήσεις) και ο Γ. Ελευθεριάδης σχολίασε μετά το τέλος. «Δείξαμε μεγαλύτερη ενέργεια σε περισσότερο διάστημα σε ένα γερό τεστ και συνεχίζουμε».

Ακόμη δεν αγωνίστηκαν και οι νεαροί Τζουανόπουλος, Παγώνης και Βαλκανάς. Απουσίες είχαν και οι γηπεδούχοι με βασικότερες τους δυο Αμερικάνους που ακόμη δεν έχουν έλθει στην Αμαλιάδα (αναμένονται από την άλλη εβδομάδα).

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Γ. Ελευθεριάδης: «Είμαστε πίσω στους αυτοματισμούς στην επίθεση, να γινόμαστε καλύτεροι»

Published

on

Λίγο μετά το τέλος του φιλικού με την Αχαγιά’82 ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Ελευθεριάδης σχολίασε:

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς να πούμε πολλά, καθώς τώρα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία μας. Κάποια πράγματα τα είδαμε, είμαστε πίσω στους αυτοματισμούς στην επίθεση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα», επεσήμανε με νόημα.

Εκτός από τον Κίερ, ούτε ο Χείλαρης πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών.

Με Κόροιβο στην Αμαλιάδα

Επόμενο και πολύ πιο δυνατό φιλικό για τον Απόλλωνα το Σάββατο στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο (Elite League) με το τζάμπολ στις 4μ.μ. και χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών).

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

 

 

Continue Reading

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Απόλλων: Φιλικό «ξεμούδιασμα» με την Αχαγιά’82 και νίκη χωρίς τον Αμερικάνο Κίερ

Published

on

Με φιλικό ξεμούδιασμα και νίκη 73-60 επί της μαχητικής και αξιόμαχης Αχαγιάς’82 ο Απόλλων άνοιξε την αυλαία των φιλικών του αγώνων, που δεν θα είναι και πολλά πάντως, αν προχωρήσει σε… βάθος στο κύπελλο.

Οι μελανόλευκοι του Γ. Ελευθεριάδη αγωνίστηκαν χωρίς τον Αμερικάνο σούτινγκ γκαρντ Τζάστιν Κίερ (ήταν κανονικά στο γήπεδο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε) και είχαν τη δυνατότητα να… χαλαρώσουν από τις σκληρές καθημερινές προπονήσεις που κάνουν για το νέο πρωτάθλημα της NL1.

O Aπόλλων είχε το προβάδισμα από την αρχή του ματς, έκλεισε το ημίχρονο 35-32 και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση 73-60, με τις δυο ομάδες να κάνουν μια καλή πρόβα για τα παιχνίδια κυπέλλου που έρχονται με Προμηθέα 2014 και Γαργαλιάνους αντίστοιχα.

Η ομάδα της Αχαγιάς’82 έδειξε με το καλημέρα ότι θα είναι πολύ δυνατή στο δικό της πρωτάθλημα (NL2) και με τον Σέρβο γκαρντ Πέτροβιτς να παρουσιάζει καλά στοιχεία.

«Σφύριξαν» οι Λιαρομμάτης, Λιόνας και Ελ Άνυ.

Τα 10λεπτα: 21-12, 35-32 (ημ.), 56-45, 73-60.  

Μίλτος Σπυρόπουλος

Continue Reading
Advertisement

Facebook