ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
“Βέλη” κατά Αναστασόπουλου από Αθανασίου

Με επίσημη τοποθέτηση του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Γιώργου Αθανασίου ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, ο κ.Αθανασίου πέταξε “βέλη” κατά του μέχρι πρότινος ενδιαφερόμενου επενδυτή, Παντελή Αναστασόπουλου, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να “ενοχλήσει” ξανά την ομάδα.
Ακολουθεί παρακάτω η γραπτή του δήλωση:
“Το τελευταίο διάστημα στο χώρο του πατραϊκού τύπου, διαδίδεται ότι κάποιος «επενδυτής» ζητά να αναλάβει τον Α.Σ. Απόλλων , εμφανιζόμενος σαν μεσσίας , προφασιζόμενος να τον ξεχρεώσει , τοποθετώντας δική του διοίκηση αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από πρώην μέλη ΠΑΕ.
Ο εν λόγω κύριος μετέρχεται πλήθος αναληθειών περιφερόμενος από site, σε εφημερίδες και ραδιόφωνα.
Αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Απόλλων σαν επιχείρηση, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας, αν και ο ίδιος δεν μας έχει πει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν από τα λεγόμενα του προφανώς δείχνει να αγνοεί πλήρως τις λειτουργίες και τις πρακτικές των Αθλητικών Σωματείων, πολύ περισσότερο, για ένα σωματείο σαν τον Απόλλωνα με ιστορία 94 χρόνων ο οποίος δεν γίνεται να εκχωρηθεί.
Αυτά τα αναληθή που σκοπίμως διαδίδει προκαλούν ζημία και δυσφημούν τον σύλλογο.
Ενημερώνουμε τον κύριο «επενδυτή» ότι διοίκηση υπάρχει στον Απόλλωνα , που τον διοικεί με όλα τα τεχνοκρατικά μέσα, έχοντας καταφέρει στα δυο χρόνια της διοίκησής μας να μην έχει δημιουργηθεί εις βάρος του κανένα χρέος.
Κατόπιν τούτων απαιτώ από τον συγκεκριμένο κύριο να μην ξανά ασχοληθεί με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σε αντίθετη δε περίπτωση θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσον για την προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του σωματείου μας.”
Για τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο πρόεδρος
Γ. Αθανασίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Πάντα δίπλα στον Απόλλωνα ο Κώστας Αποστολόπουλος

Από τους πλέον πιστούς φίλους του Απόλλωνα εδώ και χρόνια, με ποικιλόμορφη προσφορά, είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο «μόνιμος πρόεδρος» των γενικών συνελεύσεων του συλλόγου.
Έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Περιβόλα, έχοντας δίπλα του τον Κώστα Ρακιντζή, ο οποίος επέστρεψε στους «μελανόλευκους» για να είναι κοντά στην ομάδα.
Όσο για τον Κ. Αποστολόπουλο, θυμίζουμε ότι ήταν και ο μόνιμος εκπρόσωπος του Απόλλωνα στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ τα χρόνια που η ομάδα ήταν στην κορυφαία κατηγορία και διακρίνεται για την πραότητα του χαρακτήρα του.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Η διαιτητική τριάδα στον αγώνα Απόλλωνα-Προμηθέα 2014, έντονο το πατρινό χρώμα σε δυο ματς

Πατρινή διαιτητική τριάδα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΟΚ στον αυριανό αγώνα κυπέλλου Απόλλωνα-Προμηθέα 2014 που θα ξεκινήσει στην Περιβόλα στις 5 το απόγευμα.
Πρόκειται για τους Μαρινάκη, Κωνσταντινίδου, Λιαρομμάτης. Στον αγώνα Γαργαλιάνοι-Αχαγιά’82 θα σφυρίξουν οι Ρίζος, Νάστος και Μπακετέα, ενώ τέλος στην αναμέτρηση Βαρθολομιό-Ιπποκράτης Κω οι επίσης πατρινοί Λογοθέτης, Τσακιράκη, Μπολάνο.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Δεν εμπνέει ανησυχία στον Απόλλωνα η μέχρι στιγμής απουσία του Αμερικάνου γκαρντ Κίερ

Ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αμερικάνος γκαρντ του Απόλλωνα Τζάστιν Κίερ παρότι η πατρινή ομάδα έχει δώσει τρία φιλικά, με Αχαγιά’82, Κόροιβο και Παναχαϊκή.
Παρόλα αυτά, ανησυχία για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη επίσημη πρώτη στο κύπελλο εναντίον του Προμηθέα 2014 δεν υπάρχει, όπως λέγεται από τον τεχνικό του Απόλλωνα Γ. Ελευθεριάδη.
Ο Κίερ άργησε να έλθει στην Πάτρα για να ενταχτεί στην ομάδα, ενώ έχει και μερικές ενοχλήσεις στον αστράγαλο, που δεν είναι προβληματικές για να απουσιάσει από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Μίλτος Σπυρόπουλος