ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Δεν σταματούν οι εργασίες στην Οβρυά, τα “ζιζάνια” καθυστερούν τις προπονήσεις

Μπορεί το ενδιαφέρον να έχει στραφεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν «τρέχουν» εξελίξεις
και στα υπόλοιπα ζητήματα των «ροσονέρι».
Όσον αφορά το προπονητήριο «Αλ.Σπανός» που προοριζόταν να αποτελέσει το άντρο της ομάδας, η ύπαρξη ζιζανίων στο χορτάρι, ανάγκασε τον γεωπόνο της ΠΑΕ Δημήτρη Αβραμόπουλο να ζητήσει να μπουν οι παίκτες για προπόνηση, μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.
Μέχρι τότε, οι προπονήσεις των Αχαιών θα πραγματοποιούνται στην Αγυιά, ενώ θα γίνεται και χρήση του 9Χ9 ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του προπονητικού τιμ.
Στην Οβρυά πάντως, οι εργασίες εντός του κτηρίου συνεχίζονται, με τις τοποθετήσεις κλιματισμού και μπόιλερ να πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, ενώ ακόμη συνεχίζονται οι συζητήσεις για την αγορά των 10 στρεμμάτων πίσω
από το υπάρχον γήπεδο που θα αποτελέσει την συνέχεια του προπονητικού κέντρου.
Βαγγέλης Μιχάλης

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Πήρε Σταθόπουλο η Παναχαϊκή και κάλυψε το κενό στην άμυνα, ελάχιστα εισιτήρια για Μιλτιάδη

Κινούμενη με απόλυτη μυστικότητα η Παναχαϊκή «τσίμπησε» τον Μπάμπη Σταθόπουλο που αποχώρησε από τη Ζάκυνθο.
Προσθήκη που είχε ζητήσει ο Κυβελίδης για να καλυφθούν τα αμυντικά στην Παναχαϊκή και η οποία πήρε σάρκα κι οστά από τη διοίκηση της Παναχαϊκής.
Ο νεαρός υψηλόσωμος στόπερ, με καταγωγή από την Πάτρα, ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Δια και εν συνεχεία στις Κ17 και 19 της Παναχαϊκής πριν πάρει το δρόμο για άλλες πολιτείες, επιστρέφοντας όμως και πάλι στα πάτρια εδάφη για να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους στη Γ’ εθνική.
Όσο για το αυριανό ματς με τον Μιλτιάδη στα Προσφυγικά, τα εναπομείναντα εισιτήρια για τους φιλάθλους είναι ελάχιστα.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Τα στέκια προπώλησης των εισιτηρίων με τον ΑΟ Μιλτιάδη, να γεμίσουν τα Προσφυγικά

Πρώτη εμφάνιση της Παναχαϊκής εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τον Μιλτιάδη, την Κυριακή (28/9) στα Προσφυγικά (4μ.μ.) και η σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια έχει ως εξής::
«Όλοι μαζί, με πάθος και δύναμη, γεμίζουμε το γήπεδο!
Γενική Είσοδος: 10€
Εισιτήρια Κόστους 5€ (περιορισμένος αριθμός),(προπώληση ΜΟΝΟ από Γραφεία Π.Γ.Ε.): Άνεργοι, Παιδιά έως 18 ετών, Φοιτητές (με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών).
Έξω από το γήπεδο, θα λειτουργήσει εκδοτήριο από τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής.
Λόγω αυξημένης ζήτησης και χωρητικότητας του Γηπέδου Προσφυγικών, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, προπώληση εισιτηρίων στα εξής σημεία:
– Γραφεία Παναχαϊκής (Κλειστό Γυμναστήριο), 9:00-14:00
– Καφέ Παπαχριστόπουλος, Αγίου Νικολαου 49, 8:00-15:00 & 21:30-00:00».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητής στην εντός έδρας πρεμιέρα της Παναχαϊκής με τον ΑΟ Μιλτιάδη

Ο Βασίλης Στάμος από την Ηλεία, μαζί με τους Ντάβαρη και Παναγούλια του ίδιου συνδέσμου ορίστηκε η διαιτητική τριάδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής στη Γ’ εθνική με τον ΑΟ Μιλτιάδη (Κυριακή 28/9, Προσφυγικά 4μ.μ.).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Κουφογιάννης (Φωκίδα).
Στα άλλα ματς των αχαϊκών ομάδων για την 2η αγωνιστική διαιτητές θα είναι οι παρακάτω:
Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος: Μπέγκος (Αργολίδα) με βοηθούς Λυκομήτρο και Κυμπουρόπουλο του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Κυριακάκη από την Ηλεία
Πανθουριακός-Θύελλα Π.: Βαρτσάκης (Λακωνία) με βοηθούς Αντωνόπουλο και Μάρκου Αγγελική του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Χαραλαμπόπουλο από την Ατκαδία.
Μίλτος Σπυρόπουλος