Connect with us

SUPER LEAGUE 2

“Δύο όμιλοι στην SL2 αλλιώς… λουκέτο!”

Published

on

Στα… άκρα και τυπικά θα πάνε το θέμα της αναδιάρθρωσης οι ΠΑΕ της Football League και οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (10/9) αποφασίστηκε ομόφωνα, έπειτα από σχετική ψηφοφορία, πως θέλουν 2 ομίλους στην Superleague 2.

Αποφασίστηκε ακόμη ότι σε περίπτωση αρνητικής απόφασης για δυο ομίλους από τους “12” της SL2, που έχουν τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή (11/9), θα παραδώσουν… σφραγίδες και δελτία στον Λευτέρη Αυγενάκη, και δε θα κατέβουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα της FL.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξακολουθεί να έχει το καυτό μπαλάκι στα χέρια του και πλέον το ζήτημα αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Μπαίνουμε στα μισά του Σεπτεμβρίου και η δομή της SL2 και της FL θα πρέπει να ξεκαθαρίσει καθώς αυτό επηρεάζει και την προκήρυξη στη Γ’ Εθνική που περιμένει κι αυτή τις εξελίξεις.

SUPER LEAGUE 2

O Δημήτης Σπανός αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Published

on

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.

Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.

Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.

Καλώς ήρθες κόουτς – καλή αρχή!»

Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Published

on

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.

Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
Καμπανιακός - Καβάλα               1-0
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’      2-2
Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0
Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα  1-0
Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’               15/9.

Για τον Β' όμιλο είχαμε:

Καλαμάτα – Μαρκό                 2-0

Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2

Ηλιούπολη – Παναργειακός         1-1

Χανιά – Ελλάς Σύρου              1-1

Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος        1-1.



Continue Reading

SUPER LEAGUE 2

Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Published

on

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:

Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ9 hours ago

Ατυχία με Σπυρόπουλο στον Εθνικό Πατρών

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ7 hours ago

Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ9 hours ago

Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ7 hours ago

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ1 hour ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

NATIONAL LEAGUE 124 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 «λύγισε» στο τέλος από το Παγκράτι, χάνοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ12 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ11 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Α΄Κατηγορία: Η ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ7 hours ago

Τσίκας: «Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Facebook