Connect with us

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση των προπονητών στην ΕΠΟ

Published

on

Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου απέστειλε ανακοίνωση με αποδεκτή την ΕΠΟ.

Φυσικά η ανακοίνωση σχετίζεται με την αδράνεια στην Γ’ Εθνική, όπου παραμένει ο προβληματισμός και το άγχος για την επόμενη ημέρα.

Έτσι οι προπονητές εκφράζουν τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που περνούν, όχι μόνο αυτοί, αλλά και όλοι όσοι σχετίζονται με το εν λόγω πρωτάθλημα και ζουν από αυτό, ζητώντας την άμεση επανέναρξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) στην πρωτοφανή κρίση που βιώνει ο αθλητισμός, λόγω του COVID-19, που έχει ως αποτέλεσμα την αποχή σε όλα τα αθλήματα αλλά και σε πολλά επαγγέλματα που συνυπάρχουν με τον αθλητισμό, επιθυμεί να εκφράσει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της σε όλους τους συνάδελφους προπονητές.

Παράλληλα με την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της SUPER LEAGUE 2 και της FOOTBALL LEAGUE, για την οποία έχουμε ενημερωθεί, θα θέλαμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας για την εύρεση λύσης με σκοπό την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για όλους τους συμμετέχοντες.

Στην Κατηγορία αυτή που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του ερασιτεχνικού με του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμμετέχουν 138 σωματεία από όλη την Ελλάδα με περίπου 300 προπονητές (τεχνικό επιτελείο) και 3.500 περίπου ποδοσφαιριστές, που εκπροσωπούν νομούς και κωμοπόλεις.

Καθότι Αθλητισμός και Πολιτισμός αποτελούν έννοιες ταυτόσημες, πρώτη η πολιτεία οφείλει να μεριμνήσει ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι κατάλληλες συνθήκες επανέναρξης των πρωταθλημάτων, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των σωματείων, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ερασιτεχνικά σωματεία.

Την ώρα που το ποσοστό των αθλούμενων της χώρας που απασχολείται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αγγίζει το 80%, όλοι οι αθλούμενοι βιώνουν καθημερινά την ψυχολογική και οικονομική εξαθλίωση όσο μένουν μακριά από τα γήπεδα.

Αξίζει, λοιπόν, σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτόν, οι οποίοι όλο αυτό τον καιρό έχουν τηρήσει ευλαβικά όλα τα μέτρα της πολιτείας, να επανέλθουν στην κανονικότητα. Ήρθε η ώρα να επιδείξουμε όλοι την ανάλογη υπευθυνότητα έτσι ώστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα

Έπειτα από επικοινωνία με μεγάλο αριθμό προπονητών ανά την επικράτεια, οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία τους για επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σας παραθέτουμε την λίστα με τα ονόματα των προπονητών της Γ’ Εθνικής που συναινούν με την επιστολή αυτή αναμένοντας τις ανάλογες ενέργειες από μέρους σας:

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Παναιγιάλειος: «Γεύτηκε» την πρώτη νίκη

Published

on

Ο Παναιγιάλειος έκανε «σεφτέ» στα τρίποντα κόντρα στον Πανθουριακό και θέλει να χτίσει νικηφόρο σερί

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος, επικρατώντας με 1-0 του Πανθουριακού στο γήπεδο του Αιγίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Φώντα Καζακόπουλου μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να ξεκινήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, αρχικά με τον Κυριαζή να σουτάρει άουτ στο 20’ και τον Φωκαΐδη στο 36’ να βλέπει την προσπάθειά του να μπλοκάρεται από τον Τόσκα. Στο 41’ ο Βασιλαντωνόπουλος επιχείρησε επίσης σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αντέδρασε σωστά. Από την πλευρά του, ο Πανθουριακός είχε την πρώτη του αξιόλογη φάση στο 45’ με ένα σουτ του Άγγελου που δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 48’, όταν ο Μπουρλάκης έδωσε την ασίστ στον Φωκαΐδη, ο οποίος με τη σειρά του έγραψε το 1-0. Στο 74’ και πάλι ο Φωκαΐδης, μετά από ωραία ενέργεια του Μπουρλάκη, απείλησε ξανά, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορτέντζιο, ο Τασουλής βρέθηκε σε καλή θέση, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Καρναβάς στο 91’. Το σημαντικό, πάντως, για την ομάδα του Αιγίου είναι ότι πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στη μάχη για τον στόχο της.

Καζακόπουλος: «Θα μπορούσαμε  να το τελειώσουμε νωρίτερα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Φώντας Καζακόπουλος:

«Ήταν μία αγχωτική νίκη, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε. Στη συνέχεια, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Λιάτος: «Θέλουμε ένα νικηφόρο σερί»

Από την πλευρά του, ο παίκτης του Παναιγιαλείου Παύλος Λιάτος, ανέφερε:

«Ήταν ένα καλό ματς. Δυσκολευτήκαμε λίγο στο πρώτο ημίχρονο, όμως στα αποδυτήρια συζητήσαμε και μπήκαμε πιο αποφασισμένοι στην επανάληψη. Θέλαμε πολύ τη νίκη και πλέον στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί, με τη στήριξη του κόσμου μας».

Με τον ισχυρό Πέλοπα Κιάτου

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα βρει τον Παναιγιάλειο να αντιμετωπίζει τον ισχυρό Πέλοπα Κιάτου, με στόχο τη δεύτερη νίκη του στη Γ’ Εθνική. Το έργο των «μελανόλευκων» δεν θα είναι εύκολο, καθώς έχουν απέναντί τους μια ομάδα που παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ο Παναιγιάλειος, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη του φετινή νίκη επί του Πανθουριακού, θα ταξιδέψει στο Κιάτο με μοναδικό στόχο το διπλό, το οποίο θα του επιτρέψει να ανέβει βαθμολογικά και να συνεχίσει με θετικό πρόσημο στο πρωτάθλημα.

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Το πανόραμα στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής

Published

on

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, με Παναχαϊκή και Θύελλα Πατρών να κάνουν τις πρώτες τους ήττες απέναντι σε ΠΑΣ Πύργου και Πέλοπα Κιάτου, ενώ ο Παναιγιάλειος έκανε «σεφτέ» στις νίκες επικρατώντας του Πανθουριακού.

Αναλυτικά το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η αγ.)

Μιλτιάδης – Λουτράκι 1-0

Πύργος – Παναχαϊκή 2-0

Θύελλα Πατρών – Πέλοπας Κιάτου 0-2

Παναιγιάλειος – Πανθουριακός 1-0

Πανγυθεατικός – Ερμής Μελιγούς 0-0

Κόρινθος – Ζάκυνθος 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πέλοπας Κιάτου 9

Πύργος 7

Λουτράκι 6

Παναχαϊκή 6

Μιλτιάδης 6

Ζάκυνθος 4

Παναιγιάλειος 4

Θύελλα Πατρών 4

Ερμής Μελιγούς 1

Πανθουριακός 1

Πανγυθεατικός 1

Κόρινθος 1

ΕΠΟΜΕΝΗ (4η αγ.)

(12/10)

Θύελλα Πατρών – Πανγυθεατικός

Πέλοπας Κιάτου – Παναιγιάλειος

Ζάκυνθος – Παναχαϊκή

Πανθουριακός – Κόρινθος

Λουτράκι – Πύργος

Ερμής Μελιγούς – Μιλτιάδης

Continue Reading

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ΄Εθνική: Πρώτη ήττα για Θύελλα, πρώτη νίκη για Παναιγιάλειο

Published

on

Η 3η αγωνιστική περιλάμβανε ανάμεικτα συναισθήματα για την Θύελλα Πατρών και τον Παναιγιάλειο.

Οι «κυανόλευκοι» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους από τον Πέλοπα Κιάτου (2-0) στο «Φ.Αραβαντινός». Τα γκολ σημείωσαν οι Ιορδανίδης (22΄) και Γεωργίου (90΄), ενώ στο ημίχρονο αποβλήθηκαν οι Πανίτσας και Ιορδανίδης για σύρραξη, όπως και ο Αχιλλέας Κουτσαντώνης στις καθυστερήσεις.

Ο Παναιγιάλειος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανθουριακού στο Αίγιο, με το γκολ του Φωκαΐδη στο 51ο λεπτό να χωρίζει τις δύο ομάδες. Έτσι οι «μελανόλευκοι» αντέδρασαν θετικά, μετά την ήττα στην Ζάκυνθο.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading
Advertisement
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 minutes ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 minutes ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Προμηθέας Bίκος Cola: Πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη στο «Τόφαλος»

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 13oς πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Παναιγιάλειος: «Γεύτηκε» την πρώτη νίκη

SUPER LEAGUE 12 hours ago

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Παναιτωλικό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Θέλει χρόνο ακόμη η προσαρμογή του Κίερ, σύνθετες άμυνες αντιμετώπισε στον Κρόνο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της Ολυμπιάδας νίκησαν πολύ εύκολα τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας

NATIONAL LEAGUE 24 hours ago

Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Η αυλαία στην Elite League (1η αγωνιστική) πέφτει με “ντέρμπι” στα Ιωάννινα (ΕΡΤ-2)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ8 hours ago

Ατυχία με Σπυρόπουλο στον Εθνικό Πατρών

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ8 hours ago

Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

NATIONAL LEAGUE 123 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 «λύγισε» στο τέλος από το Παγκράτι, χάνοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ11 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ10 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

NATIONAL LEAGUE 223 hours ago

Η Παναχαϊκή με το δεξί ξεπερνώντας άγχος πρεμιέρας και το εμπόδιο του Τήρων Αγ. Θεοδώρων

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Α΄Κατηγορία: Η ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Τσίκας: «Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 minutes ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ19 minutes ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ1 hour ago

Προμηθέας Bίκος Cola: Πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη στο «Τόφαλος»

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 13oς πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Γ ΕΘΝΙΚΗ2 hours ago

Παναιγιάλειος: «Γεύτηκε» την πρώτη νίκη

SUPER LEAGUE 12 hours ago

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Παναιτωλικό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ3 hours ago

Θέλει χρόνο ακόμη η προσαρμογή του Κίερ, σύνθετες άμυνες αντιμετώπισε στον Κρόνο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ3 hours ago

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της Ολυμπιάδας νίκησαν πολύ εύκολα τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας

NATIONAL LEAGUE 24 hours ago

Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Η αυλαία στην Elite League (1η αγωνιστική) πέφτει με “ντέρμπι” στα Ιωάννινα (ΕΡΤ-2)

Facebook