NATIONAL LEAGUE 2
“Τελείωσαν” και το μπάσκετ, ακραίο σενάριο η επανέναρξη των κατηγοριών

Το μπάχαλο συνεχίζεται και το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στα…σχοινιά.
Πέραν της Basket League που συνεχίζεται κανονικά, οι υπόλοιπες κατηγορίες δύσκολα θα ριχθούν άμεσα στην δράση, όπως δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χαρδαλιάς.
“Η εστίαση και ο αθλητισμός θα εξεταστούν στο τέλος, όσον αφορά στην επανένταξη τους.” ήταν τα λόγια του και όσοι εμπλέκονται με το άθλημα σίγουρα αισθάνονται οργή και πίκρα.
Τα προβλήματα στον χώρο του μπάσκετ ήδη ήταν πολλά και πλέον με αυτήν την εξέλιξη θα γίνουν ακόμα περισσότερα, με το μέλλον του αθλήματος στις υπόλοιπες κατηγορίες να δείχνει πραγματικά δυσοίωνο και με μια Κυβέρνηση να έχει απαξιώσει πλήρως τον αθλητισμό, βάζοντας τον σε τελευταία μοίρα.

NATIONAL LEAGUE 2
Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

NATIONAL LEAGUE 2
Θ. Λιόνας: “Η πρεμιέρα έχει πάντα άγχος, νικήσαμε και προχωράμε με σύμμαχο τον χρόνο”

“Συγχαρητήρια πολλά στην ομάδα μας, ξεκινήσαμε με το δεξί το πρωτάθλημα κι εκτός από τον αντίπαλο νικήσαμε και το άγχος της πρεμιέρας που κρύβει πάντα παγίδες.
Ο δρόμος είναι μακρύς και συνεχίζοντας τη δουλειά μας θα βρούμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε νέα ομάδα που θέλει πίστωση χρόνου για να δείξει πράγματα». Λόγια του κόουτς Θανάση Λιόνα στη «Match» λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Τήρων Αγ. Θεοδώρων (66-58) στην άδεια Αγυιά, με τον ίδιο να ζει με μεγάλη ένταση το πρώτο αυτό παιχνίδι, θέλοντας η αρχή να είναι νικηφόρα, όπως κι έγινε.
Μίλτος Σπυρόπουλος
NATIONAL LEAGUE 2
Με σπουδαίο διπλό το Ληξούρι άνοιξε την αυλαία κόντρα στο νεοφώτιστο Βαρθολομιό

Το πολύ πιο έμπειρο Ληξούρι πήρε το πρώτο ντέρμπι ομάδων της ΕΣΚΑ-Η στον 2ο όμιλο της NL2 νικώντας εκτός έδρας το νεοφώτιστο Βαρθολομιό με 84-80.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερους σε απόδοση τους Νοέα και Θανόπουλο, δείχνοντας παρά την ήττα στο ξεκίνημα ότι έχουν τα φόντα για μια καλή πορεία.
Τα 10λεπτα: 16-19, 31-47, 56-59, 80-84
ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ (Καρύδας): Νοεάς 21 (2), Θανόπουλος 20 (3), Τριανταφύλλου 13, Συνετός 6 (1), Ντουλές 8 (1), Δίπλαρος 4, Νικολόπουλος 6, Αρχιμανδρίτης, Κατοχιανός, Στρίγας 2.
ΛΗΞΟΥΡΙ (Τσουγανάτος): Ιωαννίδης 19 (2), Καραπιπέρης 16 (3), Τσούκας 9 (1), Μαρούλης 13, Σιπητάνος 17 (2), Καψάλης 4, Συνοδινός-Χούσος 6 (2), Παρδάλης.
Μίλτος Σπυρόπουλος