SUPER LEAGUE 2
Superleague 2 (6η): Στο «καναβάτσο» η Ξάνθη, ισοπαλία ο Λεβαδειακός!

Αποτελέσματα «λουκούμι» έφερε το πρώτο μέρος της 6ης αγωνιστικής στην Superleague 2, με την Παναχαϊκή να έχει την ευκαιρία αύριο με «τρίποντο» να περάσει πρώτη έστω και με ισοβαθμία!
Πολλά «χαμόγελα» πρέπει να έφεραν στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής, τα σημερινά αποτελέσματα από το πρώτο μισό της 6ης αγωνιστικής στην Superleague 2, καθώς στα δυο σημαντικότερα παιχνίδια (πέραν από το δικό της με τον Ιωνικό) είχαμε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.
Ξεκινάμε με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος ενδεχομένως σε λίγες ώρες να έχει… «κοκκινόμαυρο» συγκάτοικο. Έχουμε τονίσει ξανά πως ο Διαγόρας Ρόδου ίσως αποτελέσει την ομάδα «κλειδί» στη φετινή κατηγορία και για ακόμα μια αναμέτρηση μας επιβεβαίωσε.
Οι Ροδίτες κατάφεραν να αποσπάσουν το 0-0 από την έδρα του Λεβαδεικού, με αποτέλεσμα αν η Παναχαϊκή επικρατήσει στην Αγυιά του Ιωνικού να περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς σε ισοβαθμία.
Από το… πουθενά να και ο Εργοτέλης στην τετράδα. Οι Κρητικοί πανηγύρισαν και τρίτη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα ήταν και η μεγαλύτερη ως τώρα. Κατάφεραν να ρίξουν στο «καναβάτσο» την Ξάνθη, η οποία μετά και από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μάλλον θα αποχαιρετήσει τον Πόποβιτς.
Μπορεί ο Τάτος να ισοφάρισε στο 50’ το τέρμα του Κόνραντ από το 19’, ωστόσο στο 88’ ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για τους Ακρίτες, καθώς ο Μπουρσέλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το τελικό 2-1.
Τέλος, είχαμε εξαιρετικό ματς στην Ιεράπετρα με συνολικά πέντε τέρματα και «παρθενική» νίκη για τη Δόξα Δράμας.
Μαυρίας (3’) και Βάντερσον (21’) φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για το «τρίποντο» στην Κρήτη ιδιαίτερα νωρίς, όμως, ελπίδες για τους γηπεδούχους έδωσε στο 31’ ο Λεμονής. Παρ’όλα αυτά οι παίκτες της Δόξας ήταν αποφασισμένοι να τελειώσουν ό,τι άρχισαν κι έτσι ο Αγγελόπουλος στο 51ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το μόνο που κατάφερε ο Ο.Φ.Ι. ήταν να μειώσει με τον Gjini στο 66’.
Τα σημερινά (6/2) αποτελέσματα:
Εργοτέλης-Ξάνθη 2:1
Ο.Φ. Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας 2:3
Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 0:0
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
Παναχαϊκή-Ιωνικός (14.45 ΕΡΤ3, Αγυιά)
Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης Άρτας (14.45, ΕΡΤ Sports, AEL FC Arena)
Χανιά-Τρίκαλα (14.45 ΕΡΤ Sports 2, Περιβόλια)

SUPER LEAGUE 2
O Δημήτης Σπανός αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.
Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.
Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.
Καλώς ήρθες κόουτς – καλή αρχή!»
SUPER LEAGUE 2
Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.
Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: Καμπανιακός - Καβάλα 1-0 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’ 2-2 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’ 15/9. Για τον Β' όμιλο είχαμε:
Καλαμάτα – Μαρκό 2-0
Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2
Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1
Χανιά – Ελλάς Σύρου 1-1
Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος 1-1.
SUPER LEAGUE 2
Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:
Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.