Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στον Βόλο!

Στον Βόλο θα μετακομίσει ο παίκτης του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Ο νεαρός ταλαντούχος της ομάδας της Α΄κατηγορίας θα ενταχθεί στην ομάδα της Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League και μπροστά του έχει μία μεγάλη ευκαιρία, την οποία έχει το ταλέντο και την διάθεση να την αρπάξει από τα μαλλιά.
Η ανακοίνωση του Κεραυνού:
«Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κωνσταντόπουλου στον ΝΠΣ Βόλος.
Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής άνηκε στο δυναμικό του Κεραυνού από τον Οκτώβριο του 2020 και παρά το γεγονός ότι όλο αυτό τον καιρό δεν υπήρξαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δούλεψε αρκετά σε ατομικό επίπεδο υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Κώστα Σωτηρόπουλου και έφτασε η στιγμή του για να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ήδη, ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκεται στον Βόλο για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα συμμετέχοντας έτσι στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μαζί με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος Χρήστος Οικονόμου και ο προπονητής Χρήστος Δανόπουλος.
Φυσικά η ομάδα μας διευκόλυνε όλες τις διαδικασίες για να μετακινηθεί ο παίκτης στην ομάδα του Βόλου χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχόμαστε στον Βασίλη ολόψυχα τα καλύτερα στη νέα του περιπέτεια και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο Κεραυνός από σήμερα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για ένα παιδί που ανοίγει τα φτερά του και διεκδικεί το όνειρο του!».

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Διαγόρας Βραχνεΐκων: Έδειξε βελτιωμένος στη νίκη επί του Κεραυνού

Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στις τάξεις του Διαγόρα.
Η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχει και φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και χρειάζεται χρόνο, για να αποδώσει αυτό που μπορεί.
Ωστόσο στη νίκη επί του επίσης βελτιωμένου Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, οι “μπλε” έδειξαν αρκετά καλή εικόνα στο τερέν των Ροϊτίκων.
Για την ιστορία και τα δύο γκολ σημείωσε ο Παπαγεωργίου, με τον Κεραυνό να βρίσκει δίχτυα με τον Χρυσανθόπουλο.
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θύελλα και Άρης εις διπλούν σε 4 ημέρες

Θύελλα Πατρών και Άρης Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο φορές μέσα σε 4 ημέρες.
Την Κυριακή (7/9) θα πραγματοποιηθεί η μάχη Κυπέλλου για την 1η Φάση και την Τετάρτη (10/9) θα διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Αχαϊας.
Και οι δύο αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Θύελλας.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δυνατό τεστ για Ατρόμητο Πατρών και Πάτραι

Μία σημαντική φιλική “μονομαχία” θα δοθεί το Σάββατο (6/9) το απόγευμα (17:30) στο «Atlas Arena» της Οβρυάς.
Ο Ατρόμητος Πατρών θα αγωνιστεί ενάντια στο Πάτραι και οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, που παίζουν ρόλο για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Ατρόμητος προέρχεται από ισοπαλία (3-3) με τον Ηρακλή Πατρών στο γήπεδο Αχιλλέα, ενώ το Πάτραι ηττήθηκε από τον Αστέρα στο Μιντιλόγλι (1-0).
Γιάννης Γεωργακόπουλος