Γ ΕΘΝΙΚΗ
Διαγόρα Βραχνεΐκων: Τι ισχύει για Κυβελίδη, μεταγραφές, ανανεώσεις

Μετά την παραμονή του Ανδρέα Ζήκου στο «τιμόνι», στον Διαγόρα Βραχνεΐκων έχουν βάλει σε άμεση προτεραιότητα και το ζήτημα του «χτισίματος» του νέου ρόστερ.
Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε μεσοβδόμαδα τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Θοδωρή Βλασσόπουλο, Κώστα Μπαρδάκη, Γιάννη Σταυρόπουλο, Ραφαήλ Σιδέρη, Αντώνη Σαρρή, Άκη Τσεκούρα, Νίκο Γκολφινόπουλο και Σταύρο Δημόπουλο, ενώ αναφορικά με το θέμα των ανανεώσεων, υπάρχουν ακόμα δυο ανοικτά μέτωπα.
Πρόκειται για τους Γεωργαντόπουλο και Αλεξανδρή, οι οποίοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα, αλλά βρίσκονται σε καθημερινές επαφές με τους ιθύνοντες της ομάδας.
Τι ισχύει για Κυβελίδη
Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε έντονα για τον Διαγόρα το όνομα του 35χρονου πολύπειρου επιθετικού, Λεωνίδα Κυβελίδη.
Όντως υπήρξαν επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Match» οι πιθανότητες για να γίνει το ντιλ είναι μοιρασμένες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρόκειται για μια μεγάλη προσθήκη, αν και εφόσον ολοκληρωθεί. Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε επίσημα και η εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή του Νίκου Βλασσόπουλου.
Προετοιμασία στα Βραχνέικα Τελικά το γήπεδο των Βραχνεΐκων θα είναι έτοιμο ώστε να ξεκινήσει εκεί την προετοιμασία η ομάδα του Διαγόρα, παρά το γεγονός πως τις τελευταίες εβδομάδες ακούστηκε έντονα το ενδεχόμενο για το «Α.Κάνιστρας».
Επιπλέον, η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε εξαιρετικό κλίμα.
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Το πανόραμα στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, με Παναχαϊκή και Θύελλα Πατρών να κάνουν τις πρώτες τους ήττες απέναντι σε ΠΑΣ Πύργου και Πέλοπα Κιάτου, ενώ ο Παναιγιάλειος έκανε «σεφτέ» στις νίκες επικρατώντας του Πανθουριακού.
Αναλυτικά το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (3η αγ.)
Μιλτιάδης – Λουτράκι 1-0
Πύργος – Παναχαϊκή 2-0
Θύελλα Πατρών – Πέλοπας Κιάτου 0-2
Παναιγιάλειος – Πανθουριακός 1-0
Πανγυθεατικός – Ερμής Μελιγούς 0-0
Κόρινθος – Ζάκυνθος 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πέλοπας Κιάτου 9
Πύργος 7
Λουτράκι 6
Παναχαϊκή 6
Μιλτιάδης 6
Ζάκυνθος 4
Παναιγιάλειος 4
Θύελλα Πατρών 4
Ερμής Μελιγούς 1
Πανθουριακός 1
Πανγυθεατικός 1
Κόρινθος 1
ΕΠΟΜΕΝΗ (4η αγ.)
(12/10)
Θύελλα Πατρών – Πανγυθεατικός
Πέλοπας Κιάτου – Παναιγιάλειος
Ζάκυνθος – Παναχαϊκή
Πανθουριακός – Κόρινθος
Λουτράκι – Πύργος
Ερμής Μελιγούς – Μιλτιάδης
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Γ΄Εθνική: Πρώτη ήττα για Θύελλα, πρώτη νίκη για Παναιγιάλειο

Η 3η αγωνιστική περιλάμβανε ανάμεικτα συναισθήματα για την Θύελλα Πατρών και τον Παναιγιάλειο.
Οι «κυανόλευκοι» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους από τον Πέλοπα Κιάτου (2-0) στο «Φ.Αραβαντινός». Τα γκολ σημείωσαν οι Ιορδανίδης (22΄) και Γεωργίου (90΄), ενώ στο ημίχρονο αποβλήθηκαν οι Πανίτσας και Ιορδανίδης για σύρραξη, όπως και ο Αχιλλέας Κουτσαντώνης στις καθυστερήσεις.
Ο Παναιγιάλειος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πανθουριακού στο Αίγιο, με το γκολ του Φωκαΐδη στο 51ο λεπτό να χωρίζει τις δύο ομάδες. Έτσι οι «μελανόλευκοι» αντέδρασαν θετικά, μετά την ήττα στην Ζάκυνθο.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Live ενημέρωση: Η έξοδος της Παναχαϊκής στον Πύργο και οι εντός έδρας “μάχες” Παναιγιάλειου και Θύελλας Πατρών

Για την 3η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Παναχαϊκή κοντράρεται εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Πύργου, η Θύελλα Πατρών υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου και ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί τον Πανθουριακό. Σέντρα και στα τρία ματς στις 16:00.
Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, η Παναχαϊκή έχει το απόλυτο με έξι βαθμούς, η Θύελλα Πατρών μετράει τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Παναιγιάλειος μόλις έναν.
Live ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια…