Γ ΕΘΝΙΚΗ
Λιόσης και Μικελάτος συνεχίζουν στον ΠΑΟΒ

Δύο σημαντικές ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας και το ρόστερ έχει μπει σε σειρά, όσον αφορά στον σχεδιασμό του.
Η ερχόμενη χρονιά στην Γ΄Εθνική θα είναι σίγουρα απαιτητική, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν εκ νέου να είναι ανταγωνιστικοί, όπως πράττουν επί σειρά ετών.
Έτσι κράτησαν τον αρχηγό τους και «σημαία» του συλλόγου, Αντώνη Λιόση, αλλά και τον έμπειρο επιθετικό, Δημήτρη Μικελάτο, ο οποίος παρέμεινε στην «Μπαρτσα». Αμφότεροι αναμένεται να έχουν ενεργό ρόλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Θύελλα Πατρών: Ορίστηκε η μάχη Κυπέλλου με την Ζάκυνθο

Την Ζάκυνθο θα αντιμετωπίσει η Θύελλα Πατρών στο “Φ.Αραβαντινός” στο πλαίσιο της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Το παιχνίδι ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή (14/9) στις 16:30.
Η Θύελλα απέκλεισε τον Άρη με 2-0, ενώ οι νησιώτες έθεσαν εκτός συνέχειας τον Παναιγιάλειο, τον οποίο νίκησαν στην Άβυθο με 2-1.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο ο Καλόφωνος

Ο Ανδρέας Καλόφωνος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο και δεν μακροημέρευσε.
Πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στην Α’ Κατηγορία και ο Παναιγιάλειος κινήθηκε να τον αποκτήσει.
Πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά και πολλές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του, αφού προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και είναι αξιόπιστη λύση για κάθε επιθετική γραμμή.
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Παναιγιάλειος: Ο αποκλεισμός στο Κύπελλο προκάλεσε ανακατατάξεις

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε στο πρώτο ματς της σεζόν από την Ζάκυνθο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Ωστόσο η διοίκηση ήταν απογοητευμένη από την μέτρια εμφάνιση της ομάδας και όχι από το αποτέλεσμα, αφού το βάρος θα δοθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσουν παίκτες και στη θέση τους θα έρθουν έτεροι, οπότε το ρόστερ θα υποστεί αλλαγές ξανά.
Άμεσα θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, θυμίζοντας ότι η “Μαύρη Θύελλα” αγωνίζεται στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Πύργου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος