Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Άτλας: Από την Ακαδημία του στον Ιωνικό!

Ακόμα ένα παιδί του Άτλαντα αποχωρεί από την Ακαδημία της ομάδας και του δίνεται η ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο του.
Ο λόγος για τον Άγγελο Κοντομίχη, ο οποίος θα ενσωματωθεί στον Ιωνικό και θα συμμετέχει στην ομάδα Κ19 της Νίκαιας.
Η ανακοίνωση του Άτλαντα αναφέρει
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του αθλητή της ανδρικής ομάδας του Άτλαντα Πατρών , Αγγελου Κοντομίχη , στην Κ19 της ΠΑΕ Ιωνικός.
Ο Άγγελος ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας την περσινή χρονιά , και μέσα από την συστηματική «δουλειά» που γίνετε στην ομάδα , όσο και την προσωπική του , κατάφερε να πείσει τους υπευθύνους της Κ19 της ΠΑΕ Ιωνικός να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Άγγελε σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα σου ομάδα!

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εθνικός Σαγεΐκων: Ρόστερ με λύσεις και πρώτο δυνατό φιλικό

Ο Εθνικός Σαγεΐκων, που ξεκίνησε την προετοιμασία του την περασμένη Δευτέρα (25/8), δείχνει να έχει τις προδιαγραφές για μια δυνατή και σταθερή πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Νίκος Λαγογιάννης, είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και με την έλευση του Θεοδόση Θεοδωρόπουλου από τα Ροΐτικα, έκλεισε και η συγκεκριμένη εκκρεμότητα. Εξαιρετική θεωρείται και η μεταγραφή του Δημήτρη Δούβου από το Λιμνοχώρι, ενώ βασικό ατού της ομάδας είναι η παραμονή του περσινού βασικού κορμού.
Οι «πολεμιστές» είναι πλέον πλήρεις σε όλες τις θέσεις και ίσως γίνει ακόμα μία κίνηση στις θέσεις των εξτρέμ. Όπως ανέφερε ο Λαγογιάννης στη «Match», αυτό θα εξαρτηθεί από τα φιλικά που θα δώσει ο Εθνικός, καθώς προς το παρόν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό.
Το πρώτο τεστ θα δοθεί σήμερα Τετάρτη (3/9) με αντίπαλο τον Πανμοβριακό Ριόλου στο γήπεδο Λάππα.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΟ Τριταίας: 7η μεταγραφή για την ομάδα του Σ.Κατσαντούλα

Ο ΑΟ Τριταίας συνεχίζει την προετοιμασία και ολοκληρώνει το ρόστερ του, έχοντας ως στόχο τα πλέι οφ στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Μάλιστα “έκλεισε” στόπερ από τον Ηρακλή Πατρών και ενισχύθηκε στα μετόπισθεν.
Ο λόγος για τον Γιάννη Θεοδώρου, με την ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα να έχει επίσης αποκτήσει τους Χότζα (από Πανιώνιο/Αχιλλέα), Παντελής (από Πανιώνιο/Αχιλλέα), Μπαλασόπουλος (από Δόξα Παραλίας), Σωτηρόπουλος (από Σταροχώρι) και Αθανασακόπουλος (από Πανιώνιο/Αχιλλέα) και Μέρελη (από Φαραϊκό).
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αναγέννηση Πατρών: Στην αφετηρία με αισιοδοξία (+photos)

Με καλό κλίμα και με νέο προπονητή τον Μπάμπη Παπαγιάννη, η Αναγέννηση Πατρών ρίχθηκε από χθες (1/9) στη δουλειά, ανοίγοντας την αυλαία της προετοιμασίας της.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι πολλά και θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσουν» με τους παλιούς ποδοσφαιριστές, αν και έγινε καλή δουλειά και στο κομμάτι των ανανεώσεων.
Από τις ανανεώσεις ξεχώρισαν η παραμονή του αρχηγού Γιώργου Ξυπολιά και των νεαρών και ελπιδοφόρων Γκίστι, Νικολόπουλου και Έξαρχου, ενώ επέστρεψε και ο υψηλόσωμος στόπερ Γιώργος Κατσιαδάς, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον Μπάμπη Παπαγιάννη και αποτελεί προσωπική του επιλογή.
Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι Πέτρου και Κουρής.
Από τις μεταγραφές, οι Ορφανίδης, Καράμπουλας και Μπουρδούσης θα δώσουν πολλαπλά οφέλη με την πείρα τους, ενώ και ο Κονταλής θεωρείται καλή κίνηση.
Συνολικά στην προετοιμασία θα λάβουν μέρος 28 ποδοσφαιριστές, με τους 25 να δηλώνουν παρόντες στην “πρώτη” (3 δικαιολογημένοι απόντες).
Γιάννης Γεωργακόπουλος