Connect with us

ΠΟΛΟ

Εθνική Πόλο Νεανίδων: «Βούλιαξε» τη Γαλλία με Κουρέτα, Τσιμάρα και έκανε το 3/3!

Published

on

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για την Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων, που μετά τις νίκες απέναντι σε Ουκρανία (33-6) και Ολλανδία (10-7), επικράτησε εμφατικά και της Γαλλίας με σκορ 22-13!

Η Εθνική μας ομάδα έχει… καπαρώσει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο των αγώνων και αναμένεται διεκδικήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στον κρίσιμο χιαστί αγώνα των προημιτελικών, την είσοδο της στα μετάλλια του πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει πλέον την Τετάρτη (25/8) την Τουρκία στις 10.00 και σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων πρόκειται να πάρει εκ νέου τη νίκη. Οι Τούρκοι έχουν χάσει και στα τρία παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί ως τώρα.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου πήραν προβάδισμα με 8-2, στα μισά της 2ης περιόδου, όμως η Γαλλία κατάφερε να μειώσει σε 10-9, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ελλάδα ήταν ασταμάτητη στην επίθεση, με την αρχηγό, Φωτεινή Τριχά να σκοράρει 5 γκολ, ενώ από 4 γκολ σημείωσαν οι Χριστίνα Σιούτη και Νεφέλη Χαλδαίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-6, 7-2, 6-4.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου, Ευτυχία Καραγιάνη): Καραγιάνη, Σάντα 3, Καλογεροπούλου, Σιούτη 4, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 4, Τορνάρου 1, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Κυριακάκη 3, Μήτσου, Κουρέτα, Ανδρέαδη.

ΠΟΛΟ

Ευφρ. Τσιμάρα: “Η Α1 Εθνική χρειάζεται θυσίες”

Η νεαρή αθλήτρια της ΝΕΠ Ευφροσύνη Τσιμάρα σχολίασε στη “Match” τον υποβιβασμό της ομάδας της

Published

on

Η νεαρή αθλήτρια της ΝΕΠ Ευφροσύνη Τσιμάρα σχολίασε στη “Match” τον υποβιβασμό της ομάδας της, όπως τόνισε:

“Δυστυχώς, εμείς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την γυναικεία ομάδα στην πρώτη κατηγορία για άλλη μια αγωνιστική σεζόν. Σίγουρα η ομάδα δεν προετοιμάστηκε κατάλληλα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ούτε δούλεψε αρκετά σκληρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Όπως ήδη ανέφερα, η Α1 χρειάζεται θυσίες τις οποίες πρέπει να είναι διατεθειμένα να κάνουν όλα τα μέλη μιας ομάδας. Παρόλα αυτά, ξέρω ότι μετά από αυτό εμείς θα συνεχίσουμε, θα βγούμε δυνατότερες και θα δουλέψουμε πιο σκληρά μέχρι να ξαναδούμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην Α1 κατηγορία”.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Πέντε πολίστες του ΝΟΠ στις Εθνικές ομάδες

Published

on

Συνολικά 5 αθλητές του ΝΟΠ βρέθηκαν τη Μ. Εβδομάδα στην Αθήνα όπου συμμετείχαν στα καμπ της Εθνικής Εφήβων (Κ18) και Εθνικής Παίδων (Κ16) με προπονητές του Ηλία Μάχαιρα και Φώντα Λεμπέση αντίστοιχα.

Πρόκειται για τους Θωμά Μπετχαβά, Ηλία Αγγελόπουλο, Άγγελο Λαμπάτο, Κωνσταντίνο Κρεμανταλά και Αχιλλέα Γιώτη.

“Οι αθλητές μας βοήθησαν ουσιαστικά την ανδρική μας ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία και τώρα συνεχίζουν τις προπονήσεις στις ηλικιακές τους κατηγορίες με στόχο τη συμμετοχή τους με την Εθνική ομάδα στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα”.

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Λ. Αναστασόπουλος: “Αναμφίβολα σπουδαία επιτυχία”

Published

on

Ο πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών Λάμπρος Αναστασόπουλος σχολίασε στη “Match” την παρουσία του ΝΟΠ και της ΝΕΠ στην Α1 Εθνική πόλο των ανδρών την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά:

«Αναμφίβολα σπουδαία επιτυχία για τον ναυταθλητισμό της πόλης μας η συμμετοχή του ΝΟΠ και της ΝΕΠ στην Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών (μετά από 14 χρόνια). Αυτή η επιτυχία δε, γίνεται μεγαλύτερη καθώς πρωταγωνιστές της παραμονής του ΝΟΠ και της ανόδου της ΝΕΠ, είναι νέα παιδιά σε ηλικία.

Αυτό αποδεικνύει ότι γίνεται πολύ καλή και συστηματική δουλειά στις ακαδημίες των σωματείων της πόλης μας (διαρκής συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε τελικές φάσεις και μετάλλια στα ηλικιακά πρωταθλήματα).

Υπάρχει το ταλέντο, οι προπονητές της πόλης μας είναι εξαιρετικοί και αν οι διοικήσεις των σωματείων υποστηρίξουν οργανωτικά και οικονομικά με όραμα και μεθοδικότητα κρατώντας αυτή την φουρνιά παικτών στην πόλη μας, για να έρθουν νέες μεγαλύτερες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στα δύο σωματεία».

Continue Reading
Advertisement

Facebook