Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Τα εισιτήρια για το ματς ΠΓΕ-ΠΑΟΒ, από το Panachaiki TV το παιχνίδι

Published

on

Αύριο στις 15:00 η Παναχαϊκή υποδέχεται στην Αγυιά τον ΠΑΟ Βάρδας και η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης και που μπορείτε να τα προμηθευτείτε, ενώ αναφέρεται ότι στο Panachaiki TV θα μεταδοθεί σε ζωντανή κάλυψη η αναμέτρηση των «κοκκινόμαυρων» με τους Ηλείους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ Βάρδας (31/10 – 15:00) – Ζωντανά τηλεοπτικά από το Panachaiki TV η αναμέτρηση!

Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου με τον ΠΑΟ Βάρδας (31/10 – 15:00) ενημερώνει για τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ

Είσοδος γυναικών – ΔΩΡΕΑΝ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19. Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα (Α.Δ.Τ/ Δίπλωμα / Διαβατήριο) και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο ισχύουν τα εξής: Η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) ετών θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους ανηλίκους έως δώδεκα (12 ) ετών επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας θα υπάρχουν τρεις επιλογές. Από τις 12:30 του Σαββάτου (30/10) έως τις 12:00 την Κυριακή (31/10) θα πωλούνται εισιτήρια σε τρία σημεία προπώλησης τα οποία είναι:

1) Abraco (Ρήγα Φεραίου και Ερμού)

2) I Love Cafe (Έλληνος Στρατιώτου 101)

3) Το Θρανίο (Πλατεία Αγίας Σοφίας)

Συνιστάται η αγορά εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια του γηπέδου στην Αγυιά τα οποία θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα στις 13:30.

Για οποιαδήποτε πληροφορία-διευκρίνηση καλέστε στο 2610 222-777».

Τηλεοπτικά μέσω Panachaiki TV η αναμέτρηση!

Το ταξίδι της ομάδας μας για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες παίζει στο Panachaiki TV! Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι της Παναχαϊκής που θα σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Παρακολουθήστε τα παιχνίδια με υψηλή ποιότητας παραγωγής από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή την smart TV σας! Η Παναχαϊκή παίζει μπάλα στο δικό της κανάλι με προνομιακές τιμές!

Αποκτήστε τώρα το πακέτο ετήσιας συνδρομής για το Panachaiki TV στην τιμή των 36 ευρώ και θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη ψηφιακή βιβλιοθήκη της ομάδας (Video On demand) έως και τον Σεπτέμβριο του 2022. Πρόκειται για μία προσφορά ιδιαίτερα συμφέρουσα καθώς το κόστος ανά αγώνα βγαίνει κάτω από 3 ευρώ σε περίπτωση που αποκτήσετε το ετήσιο πακέτο. Αν θέλετε να αποκτήσετε μεμονωμένα ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον κάθε αγώνα το κόστος ανέρχεται στην τιμή των 5,50 ευρώ και με αυτή τη δυνατότητα θα μπορείτε να βλέπετε τον αγώνα όσες φορές θέλετε αλλά μόνο σε διάστημα 24 ωρών από την ώρα της πρώτης προβολής του.

Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο Panachaiki TV

Ο τρόπος πρόσβασης στο Panachaiki TV είναι εύκολος και εύχρηστος για όλους. Μπαίνετε στο landing page https://page.inplayer.com/panachaikitv επιλέγετε τον αγώνα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα. Μετά θα σας ανοίξουν οι δύο επιλογές εισιτηρίων (εισιτήριο αγώνα και ετήσια συνδρομή). Οι επιλογές πληρωμής είναι τρεις:

  1. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα
  2. PayPal
  3. GooglePay

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής βγαίνετε ξανά στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και βλέπετε τον αγώνα όταν ξεκινήσει η μετάδοση.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

Published

on

Με την πικρία της ήττας, αλλά και ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας, εμφανίστηκε ο Ηλίας Πετράτος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής, σε δηλώσεις του στη «Match», ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι η ήττα κρίθηκε σε δύο δικά μας λάθη, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στον Πύργο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που ήρθε στον Πύργο για να μας στηρίξει. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Η Παναχαϊκή είναι ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά».

Ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Ζάκυνθο, ο Ηλίας Πετράτος τόνισε:

«Είμαστε Παναχαϊκή και σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Σίγουρα θέλουμε τους βαθμούς και κόντρα στη Ζάκυνθο, όπως ακριβώς τους θέλαμε και στον Πύργο. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για εμάς και για τον κόσμο μας».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε για ακόμη μία φορά το φετινό στίγμα των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι παρά το άκρως νεανικό ρόστερ που διαχειρίζεται το τεχνικό επιτελείο, στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

Published

on

Ο «Αθλητικός Δικαστής» βρέθηκε την Κυριακή στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» και με τη δική του ματιά δίνει στη “Match” το «ρεζουμέ» του τι είδε:

«Σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε παλιές, καλές εποχές για το ποδόσφαιρο της Ηλείας και με σχεδόν 3.000 φιλάθλους στις κερκίδες, το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ Πύργου και την Παναχαϊκή ήταν μια πραγματική γιορτή.

Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Στάθηκε εξαιρετικά και έλεγξε τον χώρο του κέντρου, ενώ ο ΠΑΣ Πύργος είχε αυτό που μετράει περισσότερο στο ποδόσφαιρο, την ουσία δηλαδή τα γκολ. Ωστόσο, η συνολική του εικόνα έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά και «δέσιμο» για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Το μεγαλύτερο κέρδος της ημέρας, όμως, ήταν ο κόσμος. Το στάδιο του Πύργου γέμισε μετά από χρόνια, και με Πατρινούς να δίνουν το «παρών» χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο. Τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν αυστηρά και άψογα, με αποτέλεσμα να μην κουνηθεί φύλλο.

Η τελική ετυμηγορία; Σε ένα ματς μέτριου θεάματος η Παναχαϊκή έχασε τους βαθμούς αλλά κέρδισε μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Πύργος πήρε τη νίκη αλλά και το μήνυμα ότι πρέπει να βελτιωθεί. Στα αξιοσημείωτα, η κίνηση σεβασμού του Χαντί, ο οποίος δεν πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε, απέναντι στην πρώην ομάδα του».

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Λ. Κυβελίδης: “Είμαστε οικογένεια στα εύκολα και τα δύσκολα”

Published

on

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω της τιμωρίας του, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Πύργου: «Ο Πύργος διαθέτει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και εμείς προσπαθήσαμε, μέσα από την τακτική μας, να περιορίσουμε τις κινήσεις των αντιπάλων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ με τον έμπειρο Χαντί, ενώ στην επανάληψη δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα από στατική φάση και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, όμως αυτό που με χαροποίησε για ακόμη μία φορά ήταν το πάθος που έδειξε η ομάδα μου».

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ανέφερε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε μία οικογένεια, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτή τη στιγμή διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όμως παραμένουμε ενωμένοι και δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Continue Reading
Advertisement
Α1 ΕΣΚΑΗ5 hours ago

Η «ακτινογραφία» της πρεμιέρας, αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Ο Διαγόρας έμεινε «όρθιος» στην παράταση και επικράτησε των Νέων Γλαύκου 76-67

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

«Απόδραση» με διπλό του Αστέρα Τέμενης με την Απολλωνιάδα * φωτορεπορτάζ

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Η ΕΑΠ πρώτο «ροζ» φύλλο επί του νεανικού Αίολου Αγυιάς, φωτογραφικά στιγμιότυπα

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

«Βόμβα» ΠΑΣ Ναυπάκτου στην Κ. Αχαγιά και τεράστιος θρίαμβος επί της Δύμης’07 (66-58)

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Ιδανική πρεμιέρα για τον φιλόδοξο Κεραυνό Αιγίου με «άσο» επί της Ολυμπιάδας

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

«Περίπατος» του Ηρακλή Πύργου και ευρεία νίκη επί της Ανδραβίδας στο “Γ. Βασιλακόπουλος”

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Επίδειξη ισχύος έκαναν τα Ροϊτικα με Αραχωβίτικα/Ακταίο στην έδρα τους

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ8 hours ago

Κ. Ρουμελιώτης: «Σπουδαία εικόνα στο δεύτερο μισό, μας αδικεί η τελική διαφορά…»

ΣΤΙΒΟΣ8 hours ago

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο 4ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» το Σάββατο (11/10)

Α1 ΕΣΚΑΗ5 hours ago

Η «ακτινογραφία» της πρεμιέρας, αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Ο Διαγόρας έμεινε «όρθιος» στην παράταση και επικράτησε των Νέων Γλαύκου 76-67

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

«Απόδραση» με διπλό του Αστέρα Τέμενης με την Απολλωνιάδα * φωτορεπορτάζ

Α1 ΕΣΚΑΗ6 hours ago

Η ΕΑΠ πρώτο «ροζ» φύλλο επί του νεανικού Αίολου Αγυιάς, φωτογραφικά στιγμιότυπα

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

«Βόμβα» ΠΑΣ Ναυπάκτου στην Κ. Αχαγιά και τεράστιος θρίαμβος επί της Δύμης’07 (66-58)

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Ιδανική πρεμιέρα για τον φιλόδοξο Κεραυνό Αιγίου με «άσο» επί της Ολυμπιάδας

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

«Περίπατος» του Ηρακλή Πύργου και ευρεία νίκη επί της Ανδραβίδας στο “Γ. Βασιλακόπουλος”

Α1 ΕΣΚΑΗ7 hours ago

Επίδειξη ισχύος έκαναν τα Ροϊτικα με Αραχωβίτικα/Ακταίο στην έδρα τους

ΓΛΑΥΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ8 hours ago

Κ. Ρουμελιώτης: «Σπουδαία εικόνα στο δεύτερο μισό, μας αδικεί η τελική διαφορά…»

ΣΤΙΒΟΣ8 hours ago

Όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο 4ο Νυχτερινό ημιμαραθώνιο «Φάνης Τσιμιγκάτος» το Σάββατο (11/10)

Facebook