Connect with us

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σούλης Παπαδόπουλος: «Το ποδόσφαιρο είναι άδικο, άσχημη ήττα»

Published

on

«Σκασμένος» μετά την ήττα της Παναχαϊκής στη Γαστούνη εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» έδωσε το σύνθημα για ανάκαμψη στη συνέχεια, ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί στον… Γολγοθά που έχει να ανέβει η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Ήταν ένα παιχνίδι οριακό για μας, δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι άδικο. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κέρι και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, μ’ ένα σουτ από μακριά, αιφνιδιαστήκαμε και μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά πέσαμε στην… παγίδα του αντιπάλου, που το παιχνίδι το πήγαινε στη δύναμη, στις καθυστερήσεις και όπως μπορούσε. Και καλά έκανε για μένα.

Είπαμε στο ημίχρονο να ηρεμήσουμε, έχει πολύ χρόνο, τα καταφέραμε. Κάναμε πολλές φάσεις, ισοφαρίσαμε, κάναμε κι άλλες φάσεις να πάρουμε το προβάδισμα και εκεί που είδαμε στο τέλος ότι ήμασταν εμείς κουρασμένοι αλλά ο αντίπαλος πιο πολύ, είπαμε να κάνουμε μία αλλαγή να το κλειδώσουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Παρόλα αυτά μ’ ένα σουτ  δεχθήκαμε ένα γκολ. Είχαμε καταφέρει και πλησιάζαμε, δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε και μένουμε λίγο πίσω. Ήτανε μία άσχημη ήττα για μας. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα, δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια

«Τραγικό το γήπεδο»

Και προσθέτει ο Σ. Παπαδόπουλος: «Δεν έχω παράπονο κανένα από τους ποδοσφαιριστές, γιατί σ’ αυτό το τραγικό γήπεδο, παίξανε όσο μπορούσανε, δημιουργήσαμε πολλές τελικές, κερδίσαμε πολλά φάουλ, πολλά κόρνερ. Δυστυχώς πετύχαμε μόνο ένα γκολ και έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο, η μπάλα στο τέλος σε τιμωρεί. Θα βάλουμε το κεφάλι κάτω. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και εδώ και μας βοηθήσανε, ξέρω ότι τους στεναχωρήσαμε, αλλά δεν μ’ αρέσει να ζητάω συγγνώμη, μ’ αρέσει να προσπαθώ μέσα στο γήπεδο να παίρνω την ευθύνη και να είμαι υπεύθυνος για τις ήττες.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα κοιτάξουμε την Τετάρτη, είναι δύσκολο να παίζεις Κυριακή-Τετάρτη συνέχεια, τα έχουμε πει.

Η «σπόντα»

Και για το τέλος φύλαξε και μια σπόντα: «Να καταφέρουμε να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, να κερδίσουμε τον αντίπαλο. Μετά πάλι να ετοιμαστούμε για το επόμενο και πάλι Τετάρτη-Κυριακή απ’ ότι μας είπανε. Εντάξει, είναι πολύ δύσκολο! Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που κάνουν άλλες ομάδες, με αρρώστιες κ.λπ.. για να μην παίξουμε, αλλά είναι πολύ άδικο για τους ποδοσφαιριστές, για την Παναχαϊκή, αλλά και για μένα! Συγχαρητήρια στον αντίπαλο! Κέρδισε και του αξίζουν συγχαρητήρια».

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

Published

on

Με την πικρία της ήττας, αλλά και ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας, εμφανίστηκε ο Ηλίας Πετράτος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος παίκτης της Παναχαϊκής, σε δηλώσεις του στη «Match», ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πιστεύω ότι η ήττα κρίθηκε σε δύο δικά μας λάθη, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στον Πύργο να σκοράρει και να πάρει τη νίκη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν καταφέραμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που ήρθε στον Πύργο για να μας στηρίξει. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Η Παναχαϊκή είναι ο κόσμος της και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά».

Ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Ζάκυνθο, ο Ηλίας Πετράτος τόνισε:

«Είμαστε Παναχαϊκή και σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Σίγουρα θέλουμε τους βαθμούς και κόντρα στη Ζάκυνθο, όπως ακριβώς τους θέλαμε και στον Πύργο. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για εμάς και για τον κόσμο μας».

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε για ακόμη μία φορά το φετινό στίγμα των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι παρά το άκρως νεανικό ρόστερ που διαχειρίζεται το τεχνικό επιτελείο, στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση.

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

Published

on

Ο «Αθλητικός Δικαστής» βρέθηκε την Κυριακή στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» και με τη δική του ματιά δίνει στη “Match” το «ρεζουμέ» του τι είδε:

«Σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε παλιές, καλές εποχές για το ποδόσφαιρο της Ηλείας και με σχεδόν 3.000 φιλάθλους στις κερκίδες, το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ Πύργου και την Παναχαϊκή ήταν μια πραγματική γιορτή.

Στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Στάθηκε εξαιρετικά και έλεγξε τον χώρο του κέντρου, ενώ ο ΠΑΣ Πύργος είχε αυτό που μετράει περισσότερο στο ποδόσφαιρο, την ουσία δηλαδή τα γκολ. Ωστόσο, η συνολική του εικόνα έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά και «δέσιμο» για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Το μεγαλύτερο κέρδος της ημέρας, όμως, ήταν ο κόσμος. Το στάδιο του Πύργου γέμισε μετά από χρόνια, και με Πατρινούς να δίνουν το «παρών» χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο. Τα μέτρα της Αστυνομίας ήταν αυστηρά και άψογα, με αποτέλεσμα να μην κουνηθεί φύλλο.

Η τελική ετυμηγορία; Σε ένα ματς μέτριου θεάματος η Παναχαϊκή έχασε τους βαθμούς αλλά κέρδισε μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Πύργος πήρε τη νίκη αλλά και το μήνυμα ότι πρέπει να βελτιωθεί. Στα αξιοσημείωτα, η κίνηση σεβασμού του Χαντί, ο οποίος δεν πανηγύρισε τα γκολ που πέτυχε, απέναντι στην πρώην ομάδα του».

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Λ. Κυβελίδης: “Είμαστε οικογένεια στα εύκολα και τα δύσκολα”

Published

on

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, που παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω της τιμωρίας του, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Πύργου: «Ο Πύργος διαθέτει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και εμείς προσπαθήσαμε, μέσα από την τακτική μας, να περιορίσουμε τις κινήσεις των αντιπάλων.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ με τον έμπειρο Χαντί, ενώ στην επανάληψη δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα από στατική φάση και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, όμως αυτό που με χαροποίησε για ακόμη μία φορά ήταν το πάθος που έδειξε η ομάδα μου».

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ανέφερε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε μία οικογένεια, στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτή τη στιγμή διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όμως παραμένουμε ενωμένοι και δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Continue Reading
Advertisement
SUPER LEAGUE 124 minutes ago

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ51 minutes ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ2 hours ago

Προμηθέας Bίκος Cola: Πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη στο «Τόφαλος»

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 13oς πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Παναιγιάλειος: «Γεύτηκε» την πρώτη νίκη

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Παναιτωλικό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ4 hours ago

Θέλει χρόνο ακόμη η προσαρμογή του Κίερ, σύνθετες άμυνες αντιμετώπισε στον Κρόνο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της Ολυμπιάδας νίκησαν πολύ εύκολα τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας

NATIONAL LEAGUE 24 hours ago

Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ9 hours ago

Ατυχία με Σπυρόπουλο στον Εθνικό Πατρών

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ7 hours ago

Αίας Πατρών: Μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ9 hours ago

Ίκαρος Λακκόπετρας: Θα κάνει τη διαφορά ο Γραμματικόπουλος

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Πανιώνιος/Αχιλλέας: Δυναμικά με 4άρα στην πρεμιέρα

NATIONAL LEAGUE 124 hours ago

Ο Προμηθέας 2014 «λύγισε» στο τέλος από το Παγκράτι, χάνοντας ένα πολύ μεγάλο διπλό

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ11 hours ago

Το σχόλιο του Γιώργου Αστερή από τον Πύργο: Η Παναχαϊκή τις εντυπώσεις, ο ΠΑΣ Πύργου τα γκολ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ11 hours ago

Α΄ Κατηγορία (σκόρερ): Τζούρας και Σπανός στην κορυφή, εννέα παίκτες ακολουθούν

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ51 minutes ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ5 hours ago

Α΄Κατηγορία: Η ΕΠΣ Αχαΐας ανακοίνωσε το πρόγραμμα αγώνων μέχρι το τέλος

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ6 hours ago

Τσίκας: «Στόχος μας η συνεχής βελτίωση»

SUPER LEAGUE 124 minutes ago

Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΟΦΗ

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ51 minutes ago

Ο Διαγόρας έμεινε όρθιος στη μάχη με τον Ατρόμητο Πατρών (η ταυτότητα της 2ης αγων.)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ1 hour ago

Πετράτος στη «Match»: «Είμαστε Παναχαϊκή, θέλουμε να κερδίζουμε»

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ2 hours ago

Προμηθέας Bίκος Cola: Πρώτη Ευρωπαϊκή μάχη στο «Τόφαλος»

ΔΙΕΘΝΗ2 hours ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 13oς πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Γ ΕΘΝΙΚΗ3 hours ago

Παναιγιάλειος: «Γεύτηκε» την πρώτη νίκη

SUPER LEAGUE 13 hours ago

Τέλος ο Γιάννης Πετράκης από τον Παναιτωλικό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ4 hours ago

Θέλει χρόνο ακόμη η προσαρμογή του Κίερ, σύνθετες άμυνες αντιμετώπισε στον Κρόνο

ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ4 hours ago

Εντυπωσιακοί οι Παίδες της Ολυμπιάδας νίκησαν πολύ εύκολα τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας

NATIONAL LEAGUE 24 hours ago

Αχαγιά’82: Τιμητική διάκριση στον Αντιδήμαρχο Ηλία Καμπέρο, μετείχε στην πρώτη διοίκηση του συλλόγου

Facebook