ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Παπαδόπουλος: “Άδικο για τους πρωταθλητές των επτά ομίλων, να μην ανεβαίνουν αμέσως κατηγορία”

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Liganews.gr για την εξαιρετική πορεία των Πατρινών στο β’ μέρος της σεζόν και τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίζουν με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι σίγουρα παίζει ρόλο στους αγώνες, η δυναμική που προσφέρει μια “βαριά” φανέλα ενός συλλόγου, αλλά οι άνθρωποι του πρέπει να το δείχνουν αυτό με τις δεξιότητες τους σε κάθε αγώνα μέσα στο γήπεδο.
Για τον κόουτς Σούλη Παπαδόπουλο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτελεί από τα πιο γνώριμα πρόσωπα των Ελληνικών γηπέδων τόσο από την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής από το 1987 έως το 1998 με τις ομάδες κυρίως της Προοδευτικής, του Ατρομήτου και της Δόξας Βύρωνας, όσο και ως προπονητής με θητεία πάνω από δύο δεκαετίες.
Την φετινή σεζόν ανέλαβε την Παναχαϊκή, την στιγμή που υπολείπονταν εννέα πόντους από τον πρωτοπόρο στον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι Πατρινοί έδειξαν σοβαρότητα στους επόμενους αγώνες, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά. Αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην πρώτη θέση με 53 πόντους, έχοντας 17 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Η Παναχαϊκή χρειάζεται αυτήν την στιγμή μόλις ένα πόντο στα τελευταία δύο εναπομείναντα ματς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο, οπού θα την οδηγήσει στα μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, εκεί οπού θα δοθούν τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου για την Super League 2.
Όλα όσα δήλωσε ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος στο liganews.gr και στον Άρη Κατσίδη:

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητής στην εντός έδρας πρεμιέρα της Παναχαϊκής με τον ΑΟ Μιλτιάδη

Ο Βασίλης Στάμος από την Ηλεία, μαζί με τους Ντάβαρη και Παναγούλια του ίδιου συνδέσμου ορίστηκε η διαιτητική τριάδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής στη Γ’ εθνική με τον ΑΟ Μιλτιάδη (Κυριακή 28/9, Προσφυγικά 4μ.μ.).
Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτρης Κουφογιάννης (Φωκίδα).
Στα άλλα ματς των αχαϊκών ομάδων για την 2η αγωνιστική διαιτητές θα είναι οι παρακάτω:
Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος: Μπέγκος (Αργολίδα) με βοηθούς Λυκομήτρο και Κυμπουρόπουλο του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Κυριακάκη από την Ηλεία
Πανθουριακός-Θύελλα Π.: Βαρτσάκης (Λακωνία) με βοηθούς Αντωνόπουλο και Μάρκου Αγγελική του ίδιου συνδέσμου και παρατηρητή τον Χαραλαμπόπουλο από την Ατκαδία.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Σεμιτέκολος: “Τα Προσφυγικά να θυμίζουν… Αγυιά την Κυριακή, τα παιδιά θέλουν την στήριξη όλων”

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή προετοιμάζεται οργανωτικά για το πρώτο εντός έδρας ματς την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον ΑΟ Μιλτιάδη, με στόχο τα πάντα να είναι έτοιμα από νωρίς στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Τις επόμενες ημέρες θα καλέσει και επίσημα τον κόσμο να βρεθεί με το «καλημέρα» δίπλα στην ομάδα.
Ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, μίλησε στην «Πολιτεία» για το πρώτο αυτό εντός έδρας παιχνίδι, υπογραμμίζοντας:
«Τα Προσφυγικά πρέπει να θυμίζουν Αγυιά από πλευράς ατμόσφαιρας και παρουσίας του κόσμου, για να γίνει ιδανικό ξεκίνημα στα εντός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, έτσι ώστε να πάνε όλα καλά».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Αγώνας δρόμου από τον Καμπεράι για να είναι είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΑΟ Μιλτιάδη

Σε ρυθμούς του πρώτου εντός έδρας αγώνα της κινείται η Παναχαϊκή με αντίπαλο τον ΑΟ Μιλτιάδη στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ..
Οι κοκκινόμαυροι έχουν αφήσει πίσω τους το τρίποντο στην Κυνουρία έχοντας μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή για να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους και δουλεύουν σε καθημερινούς ρυθμούς.
Η επιστροφή του Νιφορόπουλου είναι το ευχάριστο για τον Κυβελίδη, ενώ μεγάλο αγκάθι παραμένει ο Καμπεράι που αντιμετωπίζει πρόβλημα θλάσης και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής.
Μίλτος Σπυρόπουλος