Γ ΕΘΝΙΚΗ
Χρήστος Παρασκευόπουλος – Αλέξης Σπηλιόπουλος: Όλο το μέλλον μπροστά τους…

Χρήστος Παρασκευόπουλος – Αλέξης Σπηλιόπουλος: Δύο προπονητές που πέρασαν από την Παναχαϊκή, βοήθησαν στον μέγιστο βαθμό που μπορούσαν σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, δοκίμασαν την τύχη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2021-22.
Ο πρώτος ανακοινώθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο δεύτερος ήρθε τον Νοέμβριο στον πάγκο του Διαγόρα Βραχνεΐκων, για να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Ζήκο. Αμφότεροι είχαν (ξανά) δύσκολες «αποστολές», με τον Παρασκευόπουλο να έπρεπε να ξεκινήσει την δημιουργία ενός νεανικού συνόλου με στόχο την μελλοντική εξέλιξη στην ομάδα της Βουπρασίας, ενώ ο Σπηλιόπουλος χρειαζόταν να φέρει άμεσα νίκες (όπως και έκανε) ώστε το σύνολο από το Βραχνέικα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το τέλος της σεζόν, όμως, βρίσκει και τους δύο χωρίς ομάδα, μιας και ο Παρασκευόπουλος αποχώρησε στις 9 Μαρτίου από τον ΠΑΟΒ και ο Σπηλιόπουλος την περασμένη εβδομάδα μετά τον υποβιβασμό του Διαγόρα. Έπρεπε να τους είχε δοθεί περισσότερος χρόνος, παραπάνω ευκαιρίες; Πολύ πιθανό απαντάει η «Match», ωστόσο οι αποφάσεις πάντοτε παίρνονται για συγκεκριμένους λόγους που ενδεχομένως οι ομάδες να ξέρουν καλύτερα.
Όπως και να ‘χει οι δύο ελπιδοφόροι προπονητές είχαν και τις καλές στιγμές τους φέτος και είναι σίγουρο πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για νέες προκλήσεις.
Κυριάκος Δημητρόπουλος

Γ ΕΘΝΙΚΗ
Μάχη Κυπέλλου για την Θύελλα Πατρών ενάντια στην Ζάκυνθο

Η Θύελλα Πατρών αντιμετωπίζει την Ζάκυνθο για την 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:30 και το ματς είναι νοκ άουτ.
Η Θύελλα απέκλεισε τον Άρη Πατρών με 2-0, ενώ η Ζάκυνθος πέρασε νικηφόρα από την Άβυθο, επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 2-1.
Διαιτητής του αγώνα στο “Φ.Αραβαντινός” θα είναι ο Στάμος του συνδέσμου Ηλείας, ενώ η είσοδος τιμάται στα 7 ευρώ.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αυτοί αποχωρούν από τον Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ του, μετά την ήττα από την Ζάκυνθο, που τον οδήγησε στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.
Πέραν του Καλόφωνου, την πόρτα της εξόδου ακολουθούν επίσης οι Συρμής, Τσεκούρας και Αναστασόπουλος.
Φημολογείται μάλιστα ότι ο Συρμής θα συνεχίσει στην Παναχαϊκή, προβάροντας τα “κοκκινόμαυρα”, για να δώσει λύσεις στη θέση του επιτελικού μέσου.
Γιάννης Γεωργακόπουλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ
Αυτός είναι ο διαιτητής στο Θύελλα Πατρών-Ζάκυνθος

Η Θύελλα Πατρών υποδέχεται την Ζάκυνθο την Κυριακή (14/9) στις 16:30 για την Β΄Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Την μάχη του “Φ.Αραβαντινός” θα διαιτητεύσει ο Βασίλης Στάμος από τον Σύνδεσμο Ηλείας.
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγούλιας (Ηλείας) και Οικονόμου (Κορινθίας).